Hogyan nézheted meg a 100. évadot online közvetítésben

A 100 visszatér a 6. évadjával, április 30-án a CW-n. Ez a poszt-apokaliptikus sorozat csatlakozott a Nikita, a Vampire Diaries és a Jane Virgin szellemekhez, mint a csatorna tetején. De hogyan nézheti meg a műsort, miközben az Egyesült Államokon kívül tartózkodik? Ez egy nagyon jó kérdés, tekintve, hogy a CW külföldön van blokkolva. Ne aggódj, letagadtam. Itt van minden, amit tudnod kell.


Hogyan nézheted meg a 100. évadot online közvetítésben

Hogyan nézheted meg a 100. évadot online közvetítésben

A CW és a geo-blokkolás

A CW TV a CBS és a Warner Brothers együttműködéséből származik. Lehet, hogy nem tudja ezt, de a CW mindkét cég kezdőbetűit képviseli. A „C” a CBS számára és a „W” a Warner számára.

A CW sorozatának nagy része kitaláláshoz kapcsolódik. Nagyon rajongok vagyok a csatorna számára, mivel ez olyan vámpírnaplók, The Originals, Jane Virgin, Nikita és természetesen a The 100 kedvelőinek adta nekünk. Sajnos, hogy rajongónak lenni nem elég. Megtanultam ezt a nehéz utat, amikor megpróbáltam elérni az országom csatornáját. A streaming szolgáltatás nyilvánvalóan csak az Egyesült Államok nézői számára elérhető. Ha az USA határain kívül lépsz, a streaming csatorna nem lesz aktív. Ha kívülállóként azonosít téged, akkor azonnal megkapja ezt a geo-hibaüzenetet:

“Az engedélyezési korlátozások miatt ez a tartalom csak az Egyesült Államokban érhető el.”CW TV hiba

Szóval mit csinálunk most? Elmondhatom neked. Szerezzen be egy virtuális magánhálózatot, más néven VPN-t, és kövesse az én vezetésemet.

Hogyan nézheted meg a 100. évadot a VPN segítségével

A VPN képes hamisítani az Ön aktuális tartózkodási helyét, és úgy készíteni, hogy úgy tűnik, mintha egy másik országban tartózkodik. Ezt úgy teszi meg, hogy az internetes forgalmat átirányítja egy távoli kiszolgálón keresztül egy adott országban.

Kiválaszthatja, hogy hol szeretné pontosan meghatározni magát, az alapján, amit keres. Ha hozzáférést szeretne a CW-hez, akkor csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez. Ez a folyamat megad egy amerikai IP-címet. Az eredeti IP-je rejtett módon szörfözhet az interneten, mintha amerikai lakos lenne. Ennek eredményeként a CW engedélyezi a hozzáférést, mivel azt a benyomást keltheti, hogy Ön a lefedettség területén van. Ez az. Ez elég egyszerű, ha ismeri magát.

Ez egy lépésről lépésre a következő lépésre feloldása CW és bárhol megnézheti a 100 S6-at:

 1. Iratkozzon fel egy megbízható VPN-szolgáltatónál. Nagyon ajánlom ExpressVPN mivel nagyon gyors kiszolgálókkal rendelkezik az Egyesült Államokban.
 2. A hivatalos webhelyen található egy szakasz, ahol letöltheti alkalmazásukat. Kattintson az eszközét megcélzó ikonra, és megkezdődik a letöltés.
 3. A letöltés után telepítse az alkalmazást a platformjára. Észre fogja venni, hogy ez egy nagyon egyszerű alkalmazás, amelyet bárki könnyedén kezelhet.
 4. Nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával. Megkérjük, hogy adjon meg egy ellenőrző kódot. Ellenőrizze e-mail címét, ott legyen.
 5. Lépjen a szerver listára, válasszon egy amerikai szervert, és nyomja meg a connect elemet.
 6. Néhány másodperccel később észreveszi a „Csatlakoztatott jel”.
 7. Most látogasson el ismét a CW webhelyére. Észre fogja venni, hogy nem jelenik meg hibaüzenet, amikor ellátogat az oldalukra.
 8. Igen, most elmondhatom: „Gratulálok, bárhol is nézheted a 100. évadot.”

Ami a VPN-szolgáltatókat illeti, ügyeljen arra, hogy ne rendezzen ingyenes VPN-t. Nem állnak közel a biztonsághoz, és nem reprezentálják, mi a VPN célja valójában. Ne csináld ezt. Ha a VPN-én nem megragadta a figyelmét, nagyon sok van legfontosabb VPN-k a CW-hez kint. Nézze meg őket az alábbi táblázatban.

A 100 – a mélységben

A show mögött meghúzódó történet valójában nagyon érdekes. Amikor először olvastam a sorozat áttekintését, azt hittem, hogy ez lesz a klipe-sci-fi unalmas show egyik. Meglepetésemre, a 100 az első nap óta bekapott. A történet egy fiatal fogvatartott csoport köré fordul, akiket visszakaptak a földre, miután az hosszú ideje lakható volt.

A nukleáris háború után a Föld bolygó már nem volt alkalmas az emberek számára, hogy tovább éljen. Ez az oka annak, hogy az emberiség összes magányos túlélőjét egy űrhajó tartja a föld légkörén kívül. 100 egyén ment a földre abban a reményben, hogy esetleg újratelepíti a növényt. A föld azonban nem olyan halott, mint gondolnák. Vannak lények, amelyek körülölelők, és emberek, akik valóban túlélték a háborút. Ezeket az embereket a 100 embert „gyalogosoknak” hívják.

A rajongók várhatják a nagyobb fordulatok és drámai cselekményvonalak megjelenését, amelyekről a show ismert. Jason Rothenberg ügyvezető producer azt mondja, hogy „egy teljesen új kalandot” tart szem előtt a show jövőjével kapcsolatban.

Nagyon izgatott vagyok, és biztos vagyok benne, hogy te is. Ne felejtsd el április 30-án behangolódni és figyeld a 100 élő szezon premierjét.

A 100 6. évad előzetese

A CW kompatibilis eszközök

A 100 platformon hatodik évadát a következő platformokon közvetítheti:

 • iOS
 • Android
 • ablakok
 • Amazon Fire
 • roku
 • Mac
 • Chromecast
 • AirPlay
 • Apple TV
 • Xbox egy

Hogyan nézhetem meg a 100. évadot online on-line módon – Összegzés

Nem akarja hagyni, hogy mi történik a hatodik évadban. Ha itt vagy, akkor már az 5. évad befejeződött. Tehát, tudsz erről az epikus sziklamászóról, amelyet a CW mindig a sorozat fináláiban csinál. Túl izgatott, nem tudsz várni a műsor közvetítésére? Miért nem nézel? Jane the Virgin először mindaddig, amíg meg nem érkezik a 100-as esemény?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me