Hogyan nézheted meg a 4. csatorna Circle S2-jét bárhonnan

Megkérdezted valaha is magadtól, hogy miért nem kellene mindent a közösségi médiában névértéken át vennünk? Ennek egy módja van – figyeljetek A Kör 2. évadja. A népszerűségi show visszatér a 4. csatornába 2019. szeptember 24-én. De van egy fogás. Bár a show a népszerűségről szól, a csatornagazda elérte sehol az Egyesült Királyság határain kívül. Azok, akik külföldön élnek, azért nem férhetnek hozzá a 4-es csatornához geo-korlátozás. Nos, ez mind a múltban. Van egy módja annak, hogy szemtanúja lehessen a szociális média képességének, bárhol is lehet. Olvassa tovább és derítse ki hogyan nézheted meg a The Circle 2. évadját bárhol.


Hogyan nézheted meg a Circle 2. évadot élőben online

Hogyan nézheted meg a Circle 2. évadot élőben online

A kör a 4. csatornán

Mind a 4 logóNéhányan még mindig hívják 4oD, de ez most All4. A streaming szolgáltatás az Egyesült Királyság egyik legnagyobb csatornájává vált. Amikor létrehoz egy fiókot, akkor mindegyik adatfolyamát streamingbe tudja helyezni A 4. csatorna tartalma ingyen. Talán ezért az All4 vonzott többet 18 millió regisztrált felhasználó a video-on-demand szolgáltatáshoz.

Amit azonban többségük még nem tud, az az, hogy most lehetősége van megszabadulni ezekről a bosszantó eseményektől hirdetések. Fizethetsz 3,99 £ (5,31 USD) / hónap és elbúcsúzni azokról a hirdetésekről, amelyek időnként felbukkannak.

De van egy probléma, amelyet egy havi többletdíj nem képes megoldani, geo-korlátozás. Az All4 igény szerinti szolgáltatás, amely csak lehetővé teszi Egyesült Királyság lakosai a tartalom eléréséhez. Ez csak a Egyesült Királyság IP-címe közvetíthetik a Circle 2 évadot és a Channel 4 egyéb műsorait.

Látja, a szolgáltatás egy pillantást vet Önre IP-cím a helymeghatározáshoz. Amint megállapítja, hogy külföldön van (és meg is fog történni), akkor is leszel zárolt a helyszínen. Szeretné látni, hogyan? Íme, amit kaptam egy ideje, miközben megpróbáltam megismerni az első évadot:

“A szolgáltatás jelenleg nem érhető el az Ön területén.”4. csatorna A kör hiba

Megígértem, hogy a második évadot figyeli A kör nem számít, hol lakik. Igen, pontosan ez történik az útmutató következő részében.

Nagyobb kör – A Circle S2 globális patak

Majdnem 3,49 milliárd ember aktív internetes felhasználó (a világ népességének körülbelül 58% -a). Ezek az egyének szörföznek az interneten anélkül, hogy tudnák, mi az, ami arra vár, hogy esélyük legyen a betakarításra személyes információ. Nos, néhányan tisztában vannak vele, és már csináltak valamit is róla, használják a Virtuális magán hálózat.

A VPN létrehoz egy magánút közted és a szolgáltató által üzemeltetett távoli szerver között. Amíg az adatai áthaladnak az alagúton, addig kapnak titkosított, és a te Az internet protokoll (IP) el lesz rejtve. Ennek eredményeként még tapasztalt hackerek sem tudják begyűjteni az Ön adatait, még akkor sem, ha nyilvános hálózatokat használnak.

Ezenkívül az IP-cím elrejtése két előnnyel jár. Először eljutsz köpesse le böngészési tevékenységeit és kerülje el az internetszolgáltató bármilyen megfigyelési kísérletét. Másodszor (ezt imádni fogod) eljutsz megkerülni a regionális korlátozásokat. Látja, hogy amikor csatlakozik egy szerverhez, megkap egy IP-cím abban a régióban, ahol székhelye van.

Például, ha a szerver az Egyesült Királyságban található, a Brit IP-cím meg fogod kapni. Ez egy felhasználóként jelöli meg, aki egyenesen az Egyesült Királysághoz fér hozzá az internethez, azaz eljutsz online tartalom elérése ott, mint minden más lakos. Az tartalmazza 4. csatorna arra az esetre, ha nem tudta körbevinni a fejét.

A lépések

A feloldás egyszerű. Éppen kövesse az alábbi lépéseket, és azonnal megnézed a The Circle 2. évadját:

 1. Feliratkozás egy VPN-szolgáltatásra amelynek gyors kiszolgálói vannak az Egyesült Királyságban. Nagyon javaslom ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-klienst a készüléken. Talál alkalmazásokat az Android, iOS, PC, Mac, valamint a FireStick számára.
 3. Most, Bejelentkezés a felhasználóneveddel és jelszavaddal. Előfordulhat, hogy megerősítő kódot kérnek tőle (megtalálja az e-mailben).
 4. Ezután nyissa meg a VPN-kiszolgálók listáját és csatlakozzon egy brit szerverhez.
 5. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön, és indítsa el a 4. csatornát.
 6. A Circle 2. évad bárhol elérhető.

ExpressVPN kiváló választás feloldja a 4. csatorna blokkolását az Egyesült Királyságon kívül. Nem határoz meg felső korlátot sávszélesség, így az ügyfeleknek nem kell állandóan élniük pufferelés és pixelezett streaming.

A VPN szolgáltató lehetővé teszi, hogy több mint 3000 szerver 94 országban, beleértve 5+ az Egyesült Királyságban. Tehát ne aggódjon, ezzel a lehetőséggel nem fog kifogyni a lehetőségei.

Ha azonban ez a szolgáltató nem az, amit keres, összeállítottam néhány más személyt is legjobb VPN-k az All4 számára az alábbi táblázatban. Nézze meg őket, és válassza ki azt, amit az Ön online igényeinek megfelelőnek tart.

A kör belsejében – amit eddig tudunk

Abban az esetben, ha új vagy a show-ban, A kör magában foglalja a versenyzőket, akik ugyanabban az épületben, de különböző apartmanokban laknak. Egyikük sem láthatja egymást; csak a nézők használhatják azokat a kamerákat, amelyek minden mozdulatát megfigyelik.

A versenyzők soha nem találkoznak egymással. Az egyetlen módszer a kommunikációra a névleges kör, egy hanggal aktivált közösségi média alkalmazás. A népszerűségről szól. Mehetsz tovább és légy magad, valaki más, bármit is akar, csak népszerűvé válhat.

Tavaly versenyző Alex Hobern nyerte meg a £ 75,000 Kate-ként pózol. Ebben az évben ez 100 000 font lesz. Tehát, ki gondolja, hogy a legjobban hamisítja meg a fődíjat?

A versenyzők többnyire a bírák, ahol népszerűségük szempontjából értékelik egymást. Ha nem vagy ilyen népszerű, blokkolva leszel. De ez még nem minden. A többi szereplővel is meg kell találkoznia, mielőtt kizárták. Tehát elmondhatjuk, hogy végül a sorozat végén a legnépszerűbb játékos hazamegy a pénznyereménygel.

A második szezon legjobb része az, hogy a nézők több interakciót kezdenek a versenyzőkkel. Befolyásolhatják a versenyzők játékát. Azt hiszem, hogy ez váratlan és meglepő következményekkel jár, nem? Nos, csak meg kell várnunk és megnézni.

Emma Willis (nagy testvér) házigazda lesz a show, ezért ne hagyja ki. A 2. kör a 2019. szeptember 24-én indul, élő mind a 4. oldalon. Ha nem emlékszik, mi történt a tavalyi évben, engedje át ezt az áttekintést a második szezon premierje előtt:

Mind a négy – Kompatibilis streaming platform

A legjobb dolog az All 4 szolgáltatásban az, hogy szinte minden olyan eszközön megnézheti tartalmát, amelyet az emberek ismertek. Tehát, függetlenül attól, hogy melyik operációs rendszert működteti, mind a 4 fedezettel rendelkezik. tudsz közvetítse a Circle 2. évadot:

A Kör 2. évadja bárhol – elválasztó szavak

A Kör erősen népszerűsítette 4. csatorna a 2. évad premierjének előkészítése során. Nos, ha olyan népszerű, mint az előző évad, akkor érdemes hirdetni. A tavalyi szezonban van 1 millió néző, de most, mivel a világ minden tájáról streaming lehet, ki tudja, milyen lesz az értékelés.

A 4. csatorna streamingje külföldön már lehetséges VPN-vel. Éppen csatlakozzon egy brit szerverhez, és a The Circle S2 bárhol élőben közvetíthető. A show nagy rajongója vagyok. Tehát ha úgy érzi, hogy csevegnek arról, hogy ki nyeri meg, vegye fel a kapcsolatot velem az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map