Hogyan nézheted online a Manifest 1. évadot?

Az NBC izgalmas új drámája, a Manifest szeptember 24-én 10 órakor érkezik a kis képernyőre. ezért készülj fel a legújabb elképesztő rejtélyért. A műsor valószínűleg hasonlít a Lost-hoz, ám a rendezők és a színészek elmagyarázták, hogy nem egyformák. Míg a Lost a repülőgép-baleset rejtélyére összpontosít, a Manifest a családi dráma körül forog. Az amerikai nézők semmilyen problémával nem szembesülnek az új sorozat megnézésével, mivel ott vannak, ahol az NBC elérhető. Azok azonban, akik az USA-n kívül élnek, nem férhetnek hozzá az NBC-hez vagy nézhetik meg a sorozatot. Szüksége van VPN-re vagy intelligens DNS-re az NBC feloldásához, bárhol is legyen, és a Manifest bemutatója bármilyen számítógépes számítógépen, Mac, Android és iOS.


Hogyan nézheted meg a Manifest első évadját az NBC-n

Hogyan nézheted meg a Manifest első évadját az NBC-n

Az első évad megnyilvánulásának megtekintése az NBC-n VPN használatával

Az Egyesült Államokon kívüliek nem férhetnek hozzá az NBC-hez, és VPN-re lesz szükségük az új sorozat megtekintéséhez. A virtuális magánhálózatot létrehozó VPN digitális alagutat hoz létre, amelyen keresztül eszköze hozzáfér az internethez. Sikerül átirányítani a kapcsolatot egy kiválasztott szerveren keresztül a választott országban. Ez nemcsak megadja a kiválasztott ország IP-címét, hanem a magánélet és a biztonság szintjét is biztosítja. A VPN segítségével így közvetítheti a Manifest az USA-n kívül az NBC-n:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál (lehetőleg ExpressVPN).
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra a készülékre, amelyen meg szeretné nézni a Manifest alkalmazást.
  3. Indítsa el az alkalmazást.
  4. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, hogy kap egy Amerikai IP-cím.
  5. A Manifest első évadának közvetítése az NBC-n az USA-n kívülről.

ExpressVPN az egyik legjobb szolgáltató a piacon. Ez felváltja az Ön IP-címét egy amerikai címre, így feloldhatja az NBC vagy bármely más amerikai alapú szolgáltatás, csatorna vagy weboldal blokkolását. Szigorú titkosítási módszerek alkalmazásával az adatvédelem és a biztonság szintje magasan fennmarad. További információt a más VPN-szolgáltatókról az alábbi táblázatban talál.

Az első évad megnyilvánulásának figyelése az NBC-n intelligens DNS használatával

Az intelligens DNS egy gyorsabb és hatékonyabb módszer a tartalom feloldásához. Ez természetesen a használt intelligens DNS típusától függ, mivel nem minden képes feloldni mindent. Az intelligens DNS gyors működésének az az oka, hogy nem titkosítja az összes adatát, mint egy VPN. Ha nem prioritást ad a biztonságnak, és egyszerre csak egy csatornát kíván feloldni, akkor az intelligens DNS-proxy nagyszerű lehetőség. Valójában egy intelligens DNS nem változtatja meg az Ön IP-jét, de sikeresen megkerüli a korlátozásokat. A manifeszt adatfolyamát az NBC-n keresztül intelligens DNS-proxy segítségével teheti át:

  1. Először menjen tovább Unlocator és iratkozzon fel az ingyenes 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatót a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Látogassa meg az NBC-t, vagy indítsa el az alkalmazást az eszközén.
  4. Patak manifesztációja az NBC-n a világ bármely pontjáról.

A legjobb DNS-szolgáltató a piacon a keze alól Unlocator. Nemcsak garantálja a világ minden tájáról származó tartalom geo-korlátozásainak megkerülését, hanem több mint 200 csatorna feloldását is lehetővé teszi. Van egy 7 napos ingyenes próbaverzió, amely lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhassa, mielőtt bármilyen kötelezettségvállalást vállalna.

Nyilvánvaló az NBC-n

A Manifest története a Montego Air Flight 828 utasai körül forog, akik hirtelen újra megjelennek, miután öt év alatt rejtélyesen eltűnt. Miközben a világ megbékélte halálát, nem telt el idő a zavaros utasok számára. Meg kell találni maguknak egy helyet egy olyan világban, amely nélküle folytatódott. Visszatérésük után rájönnek, hogy nagyobb célból jelentek meg újra.

“Nagyon félelmetes érzelmi drámába kerül” – mondta Josh Dallas a TV Guide korábban. Melissa Roxburgh hozzátette: „Ez a rejtély egyensúlya, de a karakterek is. Összefonódnak, tehát ha hiányzik valami, akkor nem hiányzik a show. ”

Hogyan lehet megtekinteni a nyilvánvaló első évadot az NBC-n

Senki sem tudja megmagyarázni, mi történt az utasokkal 2013. április 7-én. Csak annyit tudnak, hogy életük azóta megváltozott. Az életed szintén megváltozik, miután feltárja a VPN-k és az intelligens DNS-proxyk teljes potenciálját. Mindkét eszköz segítségével megtekintheti a Manifest-et az NBC-n az Egyesült Államokon kívül, és még sok minden mást. Most a lehetetlen előtt állva, ezeknek a karaktereknek második esélyük van, és te is. Élvezd!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me