Hogyan nézhetem a Big Bash League 2019/20 élő közvetítését

2011-ben az Australian Cricket bemutatta nekünk legújabb szakmai franchise-ját Twenty20 krikett ligák, a Nagy Bash League. Most a BBL úton van, és erre is sor kerül 2019. december 17 és végezzen 2020. február 8. A krikett játék nagyon híres az egész világon. Ez az oka annak, hogy sok műsorszolgáltató elérhető a világ minden tájáról. De melyek ezek? Van ilyen az országodban? Tudjon meg mindent, amint megmutatom, hogyan kell nézd meg a 2019/20-os Big Bash Ligát élőben Ausztráliában, Új-Zélandon, Indiában, az Egyesült Királyságban és bárhol másutt a világon.

Hogyan nézhetem a Big Bash League 2019_20 élő közvetítését

Hogyan nézhetem a BBL 2019/20-et Ausztráliában

Ausztrál zászló ikonraKrikett egy nagyon elismert sport Ausztrália éppúgy, mint a jégkorong Kanadában. Számos tengerentúli játékos is népszerűvé teszi a bajnokságot, amely a BBL nézői körét kiterjeszti globális szintre.

Ha Ausztráliában él, akkor kétféle módon lehet a 2019/20-os bajnokságot közvetíteni. Először is megvan a híres Hét Hálózat, amely alapvetően a következő műsorszóró jogokkal rendelkezik 45 játék a 61-ből, beleértve a Döntő sorozat.

7Plus már régóta nem létezik, de biztosan befolyásolta. Ez a Big Bash League két hivatalos műsorszolgáltatójának egyike és teljesen ingyenes. A regisztrációhoz meg kell adnia a email cím, néhány egyéb információval együtt. Ez minden.


Ha van érvényes számlád, megnézheti a 2019/20 BBL-t Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Xbox és Samsung Smart TV.

A Liga nézésének másik módja az a kábel előfizetés. A Fox Sports rendelkezik sugárzási jogokkal az országban, és mind a 61 mérkőzést lezárja.

Ha előfizetéssel rendelkezik kábelcsatornájával, akkor a krikettművelettel kapcsolatban nyomon követheti a Android, iOS, Apple TV, Roku, FireTV, Android TV, Xbox One, PC és Mac.

Végül van Kayo Sports, ami mindannyian eljut 61 találat anélkül, hogy tartózkodnunk kellene a hosszú távú kábelszerződéssel. Kayo-nak két előfizetési terve van, mindegyik lehetővé teszi bizonyos számú egyidejű streaming képernyő megjelenítését. Az Alapvető a terv költségekbe kerül $ 25 / hó és a Prémium az egyik áll havonta 35 USD.Kayo Sport előfizetés

Az előfizetések bármelyikével élőben közvetítheti a 2019/20-et Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Apple TV és Android TV.

BBL 2019/20 Új-Zélandon

Új-Zéland zászló ikonraÚj-Zélandon élsz, és szeretnénk behangolni az összes krikett akcióra 2019. december 17-én? Nos, nincs más lehetősége Sky New Zealand.

A csatorna az egyik legnagyobb sport-műsorszolgáltatók. Több, mint 778.840 előfizetőknek műholdas és OTT szolgáltatásokon keresztül, az ország legjobban fizetõ televíziós platformjává vált.

A csatornára akkor férhet hozzá, ha az Ön SKY TV ügyfele ÉG. Ha te. Bárhol elérhető, ahol van internetkapcsolat Új Zéland.

Érvényes előfizetéssel (Legalább 12 hónapos szerződés), megszerezheti a Sky Go szolgáltatást. Segít mindent megnézni tartalom szempontjából, bárhol is lehet Új-Zélandon.

Amint ezt megkapod, a 2019/20-os BBL adatfolyamot közvetítheted saját eszközödön Android, iOS, PC és Mac.

A KFC Big Bash League kilencedik évadának közvetítése az Egyesült Államokban

USA zászló ikonraMár jó ideje, NBC Sports az Egyesült Államok egyik vezető sportcsatornája. A nézők a tartalom sokfélesége miatt tudják.

A hivatalos műsorszórási jogokkal rendelkezik French Open, az IndyCar sorozat, a NASCAR, az NFL, az NHL, a Notre Dame labdarúgás, az olimpiai játékok, a PGA túra, a Premier League, és természetesen a KFC Big Bash League.

A Liga lesz elérhető NBC Sports Gold, amelyhez a iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast és Roku.

Emellett közvetítheti a bajnokságot is Willow TV, amely mindkettőn elérhető kábel TV és fizetős előfizetések mert PC, Mac, iOS, Android, Apple TV, Roku, Samsung Tv és IPTV eszközök.

Élő közvetítés az Egyesült Királyságban

Egyesült Királyság lobogója ikon 12016-ig a Big Bash League műsorszórási jogait megszerezte Sky Sports. Ugyanakkor ezen időpont után, BT Sports átvette, és most otthont ad a világ egyik legnagyobb krikettversenyének.

A BT Sport akár 6,6 millió néző, amely megmutatja, mennyire népszerű a csatorna az Egyesült Királyságban. Természetesen a csatorna megköveteli a kábel előfizetés. Az Egyesült Királyságban bárkinek előzetes előfizetéssel kell rendelkeznie, hogy bármilyen módon hozzáférhessen TV-hez.

Tehát nem hiszem, hogy ez problémát jelenthet. Ezenkívül szinte bármilyen háztartási eszközön megnézheti a Ligát. A szolgáltatás igény szerint elérhető Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV és Chromecast.

A KFC BBL Indiában

Big Bash League - indiai zászló ikonraSonyliv visszaindították 2013 és ez rontotta a streaming világot a magba. A Sony első OTT streaming csatornája India több mint túllépte a 30 millió havi felhasználó, amely ötletet ad a csatorna népszerűségéről.

Talán ennek oka a sorozatok, filmek, az eredeti tartalom és természetesen a sport rendes sorozata. Krikett nagyon népszerű Indiában, és a szolgáltatás gondoskodott róla biztonságos BBL jogok. Ha országban él, akkor otthont találhat a sportnak.

A szolgáltatás nagyon olcsó, és lehetővé teszi az előfizetést az összes oldalra különböző időtartamok. Még csak ezt is választhatja 7 nap. Az előfizetési költségek az időtartamtól függően változnak. Itt van a előfizetési tervek:

 • 1 év (99 499)
 • 6 hónap (₹ 299)
 • 1 hónap (₹ 99)
 • 7 nap (₹ 29)

Ha előfizetést szerez, csatlakozhat a több mint 30 millió rajongóhoz, és élőben nézheti meg a 2019/20 BBL-t Android, iOS, Android, TV, Sony Bravia TV vagy Chromecast.

A BBL hivatalos műsorszolgáltatói – Gyors áttekintés

A fentiekben kifejtettem, hogy mely csatornák érhetők el bizonyos országokban. Vannak azonban még többek hivatalos műsorszolgáltatós különböző régiókban. Ha a tiéd nem volt fent említett, ellenőrizze az alábbi listát:

 • Sonyliv (India)
 • Hét hálózat (Ausztrália)
 • Fox Sports (Ausztrália)
 • Kayo Sports (Ausztrália)
 • Sky Go NZ (Új Zéland)
 • beIN Sports (MENA)
 • Flow Sports (Nyugat-India)
 • SuperSport (Dél-Afrika)
 • BT Sport (Egyesült Királyság)
 • Willow TV (Egyesült Államok)
 • NBC Sports (Egyesült Államok)
 • PTV Sports (Pakisztán)
 • ATN Cricket Plus (Kanada)

A 2019/20 Big Bash League – a mezőn

KFC Big Bash League logóA bajnokság között 2019. december 17-én és 2020. február 8-án. Ez a kilencedik évad lesz, és várhatóan rekord nézői lesznek, mint bármelyik előző évadban.

A formátum ebben az évben megváltozott. Tudjuk, hogy nyolc csapat játszik egymást összesen 32 mérkőzésen (a rájátszásba is beleszámítva). Azonban a 2018/19 szezon, mindez megváltozott, mivel minden csapat kétszer játszik egymással (otthoni és külföldi).

Most van valami nagyon érdekes, ami folytatódik a döntőben. A mérkőzést a Szülőföld a csapat a legmagasabb pontszámú táblázat. Ez biztosítja számukra az otthoni tömeg támogatásának előnyeit.

A teljes ütemterv elkészült, és láthatja A BBL hivatalos weboldala. Az alábbiakban megmutatom, mi folyik a verseny első hetében. Tessék:

2019. december 17

 • Brisbane Heat vs Sydney Thunder

2019. december 18

 • Sydney Sixers vs Perth Scorchers

2019. december 19

 • Melbourne Renegades vs Sydney Thunder

2019. december 20

 • Hobart Hurricanes vs Sydney Sixers
 • Brisbane Heat vs Melbourne Stars

2019. december 21

 • Sydney Thunder vs Adelaide Strikers
 • Perth Scorchers vs Melbourne Renegades

2019. december 22

 • Sydney Sixers és Brisbane Heat
 • Melbourne Csillagok vs Hobart Hurricanes

2019. december 23

 • Adelaide Strikers vs Perth Scorchers

Nézze meg bárhol a Big Bash Ligát

Most már mindent meg kell tudnia arról, hogy hol nézheti meg Big Bash League. Sok országban vannak hivatalos műsorszolgáltatók, és az összes információt közöltem a fenti útmutatóban.

Használja ki a ma megszerzett információkat, és soha ne hagyjon ki krikettmeccseket ebből a kiemelkedő versenyből. Ha további kérdése van, kérjük, ne felejtsd el őket a az alábbi megjegyzések. A lehető leghamarabb válaszolok.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me