Hogyan nézhetem a FIFA 2018 világkupáját kábel előfizetés nélkül

Hogyan nézheti meg a 2018-as világkupát a kábel előfizetés nélkül? Bár az amerikai labdarúgó-válogatott nem jutott be a 2018-as Oroszországba, számos amerikai futballszurkoló keresi a módját, hogy az esemény élőben nézhesse. A FIFA 2018-as világkupája két hét alatt van Oroszország történelmének előkészítésétől. Mindezekkel az elkerülhetetlen izgalmakkal valószínűleg el kell kezdenie a labdarúgó-mérkőzés ütemtervének a saját ütemtervének megfelelő beállítását. Mert kellene, mert tudod. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy nincs szüksége kábel előfizetésre az év leg epikusabb futball eseményének megtekintéséhez? Számos streaming csatorna közül választhat a FIFA World Cup élő közvetítésében, és mindannyian a kábelvágókat élvezhetik a Fox Sport alkalmazásán keresztül bármilyen streaming eszközön, amely eszedbe jut, beleértve a Roku, az Apple TV, az Amazon Fire TV, PS4, Xbox, PC, Mac, Android és iOS.


Hogyan nézhetjük meg a FIFA 2018 világbajnokságát kábel előfizetés nélkül

Hogyan nézhetjük meg a FIFA 2018 világbajnokságát kábel előfizetés nélkül

A FIFA 2018 világbajnokság-közvetítő csatornái

A FIFA széles körű lefedettséget ígért az idei világkupára, és számos amerikai csatorna közvetíti az eseményt, ahol az emberek kábel nélkül nézhetnek. Nem kell pánikba esnie egy hosszú távú kábel előfizetés miatt, mivel ezek a csatornák hét napos ingyenes próbaverziót kínálnak, csak abban az esetben, ha nem szerették volna kedvedre. Néhány ezek közül a csatornák közül:

  1. FUBo TV
  2. DirecTV most
  3. Sling TV
  4. Hulu Live TV
  5. PS Vue

Nézze meg a FIFA világkupáját kábel nélkül

Vizsgáljuk meg most a lehetőségeidet?

Fubo TV

Ez egy over-the-top (OTT) tartalomszolgáltató, amely megbízható és átfogó, nagyfelbontású sport lefedettséggel telíti előfizetőit anélkül, hogy arra kényszerítené őket, hogy előfizetjenek kábel előfizetésre. A fuboTV csatornák listája tovább növekszik, mivel nemrégiben az NBC Sports, a Fox Sports, valamint az ESPN csatolták fel sorozataikat. A platform hozzáférést biztosít a nézők számára a nagyobb sport ligákhoz és versenyekhez, mindezt 7 napos ingyenes próbaverzió alatt. A FuboTV alkalmazásokat tartalmaz minden nagyobb streaming eszközön, ideértve a Roku, FireStick, Apple TV, iPhone, iPad, Android és Chromecast készülékeket..

DirecTV most

A DirecTV Now legmeghatározóbb funkciója az, hogy a kábelvezető szolgáltatásaira már nincs szükség. A nézők habozás nélkül levághatják a kábelt, és közvetíthetik kedvenc műsoraikat a DirecTV alkalmazás segítségével az Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS és Android készülékeken. NÁL NÉL&A T’s DirecTV Now lehetővé teszi, hogy kábel nélkül nézhesse a FIFA világkupát az Egyesült Államokban.

PlayStation Vue

Csak azért, mert a PlayStation szó a címben szerepel, nem azt jelenti, hogy csak a PS3-on és a PS4-en érhető el. A Sony PSVue egy élő streaming szolgáltatás, amely kábel nélkül működik a FireStick, Apple TV, Roku, Android, iOS készülékek között. Ezzel a streaming szolgáltatással alapvetően a saját TV-jén állíthatja be a TV-t, és igény szerint élvezheti a TV-t, sportot, filmeket és híreket – élőben is..

Hulu Live TV

Nézze meg több ezer filmet és show-t bármikor, bárhol. Legfeljebb 50 és több élő és igény szerinti TV-csatorna közvetíthető, beleértve a sportot, a híreket és a szórakoztatást, miután feliratkozott a Hulu tervére. Ez azt jelenti, hogy ez egy másik lehetőség a FIFA világkupájának kábel nélküli nézésére, de továbbra is szüksége lesz egy VOD-fiókra a Hulu kiterjedt streaming könyvtárának eléréséhez..

Sling TV

A streaming szolgáltatás legjobb tulajdonsága a szabadság, mivel a nézőknek már nem kell ragaszkodniuk a régi TV-hez. A Sling TV alkalmazás elérhető a Roku, az Apple TV, az Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast, valamint a Samsung és az LG Smart TV-kben. Nincsenek haszontalan csatornák, hosszú távú kötelezettségvállalások vagy rejtett díjak, csak az a lehetőség, hogy élő televíziós csatornákat közvetítsen a sok eszközön.

Hogyan lehet feloldni a világkupán futó csatornák feloldását VPN használatával?

Most, hogy mindannyian felszálltak és izgatottak vagyunk a FIFA világkupájának kábel előfizetés nélküli nézése mellett, emlékeztetnünk kell arra, hogy ezeknek a csatornáknak valószínűleg földrajzi helyzetük van. Ez kissé kiábrándító, de rendben van, tudod miért? Mivel a földrajzi korlátozásokat egy virtuális magánhálózattal lehet megkerülni. A tilalmak, korlátozások és cenzúrák valójában nem olyan nagy ügy, ha VPN szolgáltatót igénybe vesznek. A VPN alapvetően az összes forgalmát egy privát alagútba küldi, amely titkosítja és védi az adatait, mielőtt elérné a nyilvános hálózatot, azaz az internetet. Biztonságos kapcsolatot hoz létre közted és a szerver között azáltal, hogy elrejti a saját IP-címét, így senki sem fogja tudni, hogy ki vagy és mit csinál. Egyszerűen beállít egy VPN-t az alábbi iPhone, Android, iPad, PC és Mac készülékek egyikén. Ezután telepíti a VPN alkalmazást, és csatlakozik egy amerikai szerverhez. Szeretné tudni, mit tesz még egy VPN?

  1. Amerikai IP-címmel feloldja a Fubo TV-t, a PS Vue-t, a Sling TV-t és az összes többi, csak az Egyesült Államokban található csatornát. Ezt az IP-címet a VPN-nek köszönhetően kapjuk meg.
  2. Feloldja a FIFA világkupa streaming csatornáit, amelyek az USA-ban nem érhetők el, mint például a RAI TV, ZDF, a BBC iPlayer és még sok más.
  3. A VPN mentes a DNS-eltérítés vagy az átlátszó DNS-proxyk ellen.
  4. A fentiekben említett VPN titkosítja az összes forgalmat, és blokkolja az illetéktelen kérelmeket és a harmadik felek általi beavatkozásokat.

Ezeknek a csatornáknak a feloldásához VPN-szolgáltatót kell igénybe venni, és mi csak az Ön számára készült. Az ExpressVPN kiszolgálók változatos földrajzi eloszlása ​​és erős titkosítási protokollok teszik ma a mai napot.

Hogyan nézhetem a FIFA 2018 világkupáját kábel nélkül

A kábel-előfizetés hiánya már nem jelent problémát, és a föld másik oldalán való tartózkodás is többé nem probléma. Semmi sem okoz problémát VPN-k bevonása esetén. Mi más módon számítana arra, hogy tanúja lesz, ki viszi haza a világkupát, ha nem rendelkezik VPN-el? Valóban továbbadja a 2018-as legnagyobb labdarúgó-verseny figyelését csak azért, mert nincs kábel, és nem él az Egyesült Államokban? Nos, megtettem azt, amit velünk tettünk, vagyis hogy megoldást adjunk az egész helyzetre. Most a labda van a bíróságon, mit fogsz tenni vele??

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me