Hogyan nézhetem a Fox Sports Go Kanadában

Mindenki szereti a sportot, és mi lenne jobb módja a sportfigyelésnek, mint a Fox Sports Go közvetítése? Miután több sportcsatornát átvizsgáltam, rájöttem, hogy a Fox Sports Go éppen erre van szükségem. Kanadában nagyon jó lenni, de nem akkor, amikor nem fér hozzá a kívánt webhelyekhez és csatornákhoz. Nagyon valószínű azonban, hogy bárki, aki szereti Kanadát, VPN vagy intelligens DNS használatával megszerezheti ezt a csatornát az Egyesült Államokon kívül. Nézze meg az alábbi folyamatokat.


Hogyan nézhetem a Fox Sports Go Kanadában

Hogyan nézhetem a Fox Sports Go Kanadában

Hogyan nézhetem meg a Fox Sports Go Kanadában VPN használatával

A Fox Sports Go otthona az élő sportok közvetítéséhez, függetlenül attól, hol vagy. A kanadaiak profitálhatnak a szolgáltatásból, ha virtuális magánhálózatot használnak. VPN biztosítja az internet-hozzáférést hogy tudd hozzáférjen bármi, amit akar amíg online vagy. Itt van, amit csinál. Először is titkosítja az alagúton átmenő adatokat létrehoz. Ez az alagút kizárólag a VPN-re vonatkozik, és harmadik fél nem tud behatolni.

Senki sem tudja követni téged le. Semmi sem. A virtuális magánhálózat ezt az alagutat használja, így te is küldje el adatait névtelenül és biztonságosan a világhálón. Az adott alagút az, ahol adatait a kiválasztott szerveren keresztül lehet átirányítani. Ez tesz téged megjelennek egy másik helyen ennek az átirányítási folyamatnak köszönhetően. Az Ön IP-jét felváltja az a VPN-kiszolgáló, amely abban az országban van megadva, amelyhez csatlakozni kíván. Az új IP-vel eljuthat hozzáférés bármilyen csatornához bármely országban található, akkor is, ha nem igazán vagy benne.

Szerezd meg a Fox Sports Go Kanadában ezeket a lépéseket

A következőket kell követnie, hogy minőségi sporteseményeket nyújtson kanadai otthonában:

  1. Menj tovább válasszon, majd vásároljon egy VPN-t (az ExpressVPN használatával).
  2. Második, töltse le, majd telepítse a VPN-t alkalmazás a számítógépen, Mac, iPhone, iPad vagy Android készüléken.
  3. Ugorjon át a szerverekön egy amerikai számára.
  4. Csatlakozás egy amerikai szerverhez úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.
  5. Keressen online egy Amerikai IP-cím.
  6. Végül, közvetítse a Fox Sports tartalmát Kanadában.

A Fox Sports Go legjobb VPN-je

ExpressVPN ajánlatok példátlan szolgáltatások másokkal alátámasztva kiváló minőségű biztonsági szolgáltatások. Ez egy olyan szolgáltató, amelyre megbízhat online biztonság, valamint a tartalom feloldása. A földrajzi korlátozások nem jelentenek problémát az ExpressVPN számára, mivel évek óta megkerüli őket. Szerezzen esélyt a Fox Sports Go közvetítésére Kanadában, sávszélesség-korlátozásokra vagy sebességráta nélkül gondolkodva. Most, ha továbbra sem biztos benne az ExpressVPN kérdésében, az alábbi táblázatban megnézheti a többi ajánlott VPN szolgáltatót.

Hogyan nézhetjük meg a Fox Sports Go Kanadában intelligens DNS-proxy használatával

Noha úgy gondolhatja, hogy a VPN az egyetlen módja a tartalom feloldásának, az intelligens DNS ebben a tekintetben ugyanolyan jó. tudsz feloldja a Fox Sports Go csatornáját intelligens DNS-sel, de alacsony szintű biztonsággal. Miért alacsony? Mivel az intelligens DNS nem titkosítja a felhasználók adatait, nem változtatja meg a felhasználók IP-címét, és biztosan nem zavarja az internetkapcsolatot. Ennek eredményeként gyorsabb kapcsolatot kap, sokkal gyorsabban, mint egy VPN-nél.

Amíg a VPN elfoglalja a felhasználók adatainak titkosítását, az intelligens DNS azonnal elérhető átirányítja a felhasználók adatait, amelyek meghatározzák a földrajzi helyzetüket egy másik szerveren keresztül. Tehát, ha gyors utat keres megkerülni az előírt korlátozásokat a Fox Sports Go-on, akkor az intelligens DNS a legjobb megoldás erre a célra. Olvass és tanulj.

  1. Oké, tehát először meg kell tennie menj tovább Unlocator felé.
  2. Ezek a videók / telepítési útmutatók segíthetnek konfigurálja az intelligens DNS-t az eszközön szeretné közvetíteni a Fox Sports-ot.
  3. Most, hogy a konfiguráció befejeződött, keresse fel a Fox Sports Go webhelyét vagy alkalmazását.
  4. Patak Fox Sports GoTartalma szinte bárhol a világon.

Mint az első lépésben említettük, a legjobb intelligens DNS lenne az Ön számára Unlocator. Ennek a terméknek nagyon sokat kínálhat 200 csatorna feloldása a 7 napos ingyenes próbaverzió lehetővé tételéhez. Ezzel a szolgáltatóval eljuthat megjelennek egy másik helyen és így megkerülni a földrajzi korlátozásokat bármilyen csatornára, amelyet talán találsz.

Nézze meg a Fox Sports Go Kanadában

Ha Ön mellett áll egy VPN-vel, akkor nem kell elhagynia egyetlen sporteseményt sem, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Get Fox Sports Go streaming Kanadában a saját feltételeivel a a legjobb VPN a Fox Sports Go-hoz, majd ossza meg velünk az Ön megjegyzését az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me