Hogyan nézhetem a Fox Sports Go-t az Egyesült Királyságban

HOGYAN KELL Nézze meg a FOX SPORT-ot az Egyesült Királyságban?


HOGYAN KELL Nézze meg a FOX SPORT-ot az Egyesült Királyságban?

Hogyan nézhetjük meg a Fox Sports-ot az Egyesült Királyságban VPN segítségével

Az emigránsok vagy a sportrajongók a virtuális magán hálózat. Ez a biztonsági eszköz az internetes forgalmat a biztonságos alagút és elküldi egy távoli szerverre külföldön. Ha csatlakozik a választott idegen hálózathoz, a VPN megadja a új IP-cím a kiválasztott régióból, hogy úgy tűnjön, mintha fizikailag ott lenne.

Ezenkívül a virtuális magánhálózata is titkosítása forgalmát, hogy senki ne olvassa el. Ez azt jelenti, hogy név nélkül szörfözhet az interneten, mert senki sem láthatja online tevékenységeit, még az internetszolgáltató sem. Ez valóban hasznos eszközzé teszi azokat, akik élvezik a magánéletüket.

Más szavakkal: ha szeretné követni kedvenc baseball-csapatait, miközben néhány halat és chipet élvez Londonban, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy amerikai szerverhez. Ezután feloldhatja a Fox Sports Go és minden más feloldását Egyesült Államok által korlátozott csatorna.

Csak kövesse ezeket az egyszerű lépéseket, és minden készen áll:

 1. Ne felejtsd el feliratkozni a jól ismert és hatékony VPN szolgáltatás. Ajánlom az ExpressVPN-t.
 2. Most menjen tovább az eszközéhez alkalmazásbolt és töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Ezt megteheti a szolgáltatója által is weboldal.
 3. A bejelentkezés után csatlakozzon egy szerverhez a Egyesült Államok. Miután a kapcsolat létrejött, kapsz egy Amerikai IP-cím.
 4. Ugrás a Fox Sports Go oldalra. Észre fogod venni, hogy a helymeghatározási hibaüzenet ami a képernyőn volt, a VPN-nek köszönhetően eltűnt.
 5. Nézze meg a Fox Sports Go-t az Egyesült Királyságban vagy bárhol másutt.

ExpressVPN

ExpressVPN az iparág egyik legjobb VPN-szolgáltatója. Lefedi az összes alapvető területet, amelyet a szolgáltatásától szeretne (biztonság, magánélet, sebesség) majd néhány.

A társaságnak vége 3000 szerver 94 országban, amely az üzleti élet egyik legnagyobb hálózata. Ezért a földrajzi blokkok megkerülése olyan, mint egy séta a parkban ennek a márkának.

Ezenkívül erős biztonsági jellemzőket is használ, ideértve a katonai osztályú is AES 256 bites titkosítás, nem is beszélve a magánélet-vezérelt nem naplózási politika. Ezek a specifikációk lehetővé teszik, hogy biztonságosan és névtelenül csatlakozzon az internethez.

És amikor a sebességről van szó, az ExpressVPN a piacon az egyik legjobb tarifát kínálja korlátlan sávszélesség. Ennek eredményeként nem kell olyan aggódnia, mint például a pufferolás vagy az adatfogyasztás.

Ezt a szolgáltatást akkor használtam, amikor Londonban nyaralni akartam a Chicago Cubs-ot. Úgy működött, mint egy szellő.

Vagy ha inkább nézzen meg más lehetőségeket, az alábbiakban olvasható alternatívák feloldhatja a Fox Sports Go blokkolását is.

Hogyan nézhetjük meg a Fox Sports-ot az Egyesült Királyságban intelligens DNS használatával

A Fox Sports Go blokkolását is feloldhatja a Intelligens DNS-proxy. Ez az eszköz csak azokat az adatokat irányítja át, amelyek feltárják a földrajzi helyzetét, tehát kissé különbözik a VPN-től. A forgalmat egy kiszolgálóra küldi, amely feloldhatja a csatorna blokkolását, vagyis a régió a Fox Sports Go lefedettségi zónájában található, azaz az Egyesült Államokban..

Azonban az intelligens DNS-proxyk ne titkosítsa adatait, és ne rejtse el az IP-címét.

Az alábbiakat kell tennie ahhoz, hogy intelligens DNS használatával hozzáférhessen az Egyesült Királyságból a Fox Sports Go alkalmazáshoz:

 1. Először regisztrálnia kell a jó szolgáltatást, természetesen, mint például Unlocator.
 2. Állítsa be a proxyt a készüléken PC, Mac, iPhone, iPad vagy Android eszköz. Rengeteg hasznos videót / telepítési útmutatót talál, amelyek segítenek az intelligens DNS konfigurálásában.
 3. Lépjen a Fox Sports oldalra, vagy indítsa el az alkalmazást a készüléken.
 4. Stream Fox Sports Go az Egyesült Királyságban.

Ha intelligens DNS-módszert szeretne használni, akkor nem fog jobb szolgáltatást találni, mint a Unlocator. Ez hozzáférést biztosít a többhez 200 csatorna, köztük a Fox Sports Go, a BBC Sport, a beIN Sports, az ESPN, a HBO, a Hulu és még sok más. Sőt, egy hetet kap, hogy próbára tegye a szolgáltatást, mielőtt bármilyen hosszú távú kötelezettséget vállalna a 7 napos ingyenes próbaidőszak. 

Nézze meg a Fox Sports-ot az Egyesült Királyságban

Keressen élő eredmények, játékos & csapata hírek, videók, pletykák, statisztikák, tabellák, menetrendek & fantasy játékok a Fox Sports-on az Egyesült Királyságban VPN-sel. A legjobb játékokat közvetítheti az Egyesült Királyságban és bárhol másutt a saját feltételeivel a a legjobb VPN a Fox Sports Go-hoz. Használhat olyan intelligens DNS proxy-ot is, mint aUnlocator. 

Használták-e a fenti szolgáltatások egyikét az Egyesült Királyságban? Mondja el nekünk VPN vagy Smart DNS proxy tapasztalatáról az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map