Hogyan nézhetem a Peaky Blinders 5. évad folyamát az interneten?

A Peaky Blinders ötödik évadja már folyamatban van, és ebben az évszakban készül levegőre. Magam rajongóként el fogom mondani, hogyan nézheti meg, bárhol is van. Mint talán tudod, a sorozatot streaming csatornák földrajzilag blokkolva vannak az adott országon kívül, gyártás a nemzetközi hozzáférés lehetetlen.


De nem akkor VPN és intelligens DNS kerülnek a képbe. Így juttathatja el a műsort élőben, miközben bármilyen eszközön megjelenik, csak olvassa tovább. 

Hogyan nézhetem online a Peaky Blinders 4. évadot?

Hogyan lehet online nézni a csúcsos vakítókat?

Hogyan lehet megnézni a Peaky Blindereket az Egyesült Királyságon kívül a VPN használatával

A brit nézők képesek lesznek rá nézd meg a Peaky Blinders játékot élőben online köszönet a BBC iPlayer-nek. Az amerikaiaknak egy kicsit tovább kell várniuk, amíg a Netflix hozzáadja az 5. évadot könyvtárához. A BBC iPlayer ismét Az American Netflix külföldön geo-blokkolt. Ha akarod távolítsa el a regionális korlátozásokat és feloldhatja a Peaky Blinders streaming csatornáit Ausztráliában, Kanadában vagy másutt a tengerentúlon, ezt meg kell tennie megtéveszti online helyét VPN vagy Intelligens DNS-proxyk használatával. Tegyük fel, hogy elment és figyelmen kívül hagyta a figyelmeztetéseinket, csak akkor fog találkozni ezek a geo-hibák, amikor megkísérelik elérni a BBC-t külföldön: 

“A BBC iPlayer programok csak az Egyesült Királyságban érhetők el.”

„Ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén. Kérlek, próbáld újra később.”

Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy elmondhatjuk, hogy külföldön nem férhet hozzá a BBC iPlayerhez. VPN szolgáltatónál lehetséges. A virtuális magánhálózat helyett a VPN pontosan ezt hozza létre, és továbbítja rajta a felhasználói adatokat. Nem csak az őrizze meg az adatokat, de kiszolgálón keresztül is tovább irányítsa azokat – amelyet a felhasználó választ ki – és úgy néz ki, hogy a szerver helyéről származik. Következésképpen eljutsz elérheti az adott helyen alapuló tartalmat valamint biztonságosnak kell maradnia mindeközben. Vessen egy pillantást az összes további előnyere, amelyet VPN-előfizetés után meg kell szereznie. 

  • Hozzáférés a blokkolt tartalomhoz: Meg kell szüntetnie a választott csatornákra és szolgáltatásokra vonatkozó korlátozásokat, amikor a forgalmat átirányítja az adott helyen található kiszolgálón keresztül. 
  • Irányítsd az internetszolgáltatódat: Az internetszolgáltatók negatívan befolyásolhatják az internet-kapcsolatot, ha fojtják. Ezt VPN-kapcsolattal azonban elkerülheti. 
  • Online adatvédelem: A titkosítási folyamat, amely a VPN-hez való csatlakozás után zajlik, biztosítja, hogy nincs kitéve online, és teljes adatvédelemmel böngészhet az interneten..
  • Felhasználóbarát alkalmazások: A könnyen használható szoftveralkalmazások nélkül a felhasználók nem találnának segítséget egy VPN-termékhez.  

A legjobb VPN a Peaky Blindershez 

Megígérem, hogy nincs jobb szolgáltatás, mint ExpressVPN. Csak próbálja ki 30 napig, majd tudassa velünk, érdemes-e az előfizetés. Igen, megteheti egy ideig 30 napos centrifugálás akkor leiratkozol, és kapd vissza a pénzt, ha nem elégedett.

A cég működik sok szerver a világ minden tájáról, és ez csak jobbá teszi az adatátviteli sebességeket. De ha nem foglalkozik vele, íme néhány más szolgáltató, akik használhatják. 

Hogyan lehet streaming Peaky Blinders online segítségével intelligens DNS

tudsz legyőzni a földrajzi korlátozásokat kétféle módon, VPN vagy Intelligens DNS. Az első a biztonságot, a második a nagyobb sebességet garantálja. Te döntesz. Ha Ön türelmetlen, és kevésbé törődik az online biztonsággal, folytassa és iratkozzon fel az intelligens DNS-re. De ne feledje, hogy nem titkosítja és nem rejti el az Ön IP-címét. A titkosítás hiányának köszönhetően Ön megkapja élvezze a gyorsabb streaming sebességet. Ha ezt követi, olvassa el többet arról, mire számíthat az intelligens DNS-től.

  • Intelligens DNS-előfizetéssel eljuthat ide feloldhatja az Egyesült Királyság mindenféle csatornájának külföldön való feloldását. 
  • Ha az internetszolgáltató átlátszó proxykat vagy DNS-eltérítést használ, akkor előfordulhat, hogy az intelligens DNS nem működik.
  • Az intelligens DNS majdnem megvan összeegyeztethető minden streaming eszközzel: PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV Stick, Wii, PC, Mac, iPhone, iPad és Android.
  • Csak azt kell feloldania, hogy az intelligens DNS támogatja-e a blokkolást. 
  • Az Intelligens DNS használatával nem tudja manuálisan kiválasztani az új virtuális helyét.

Ha úgy gondolja, hogy intelligens DNS-t használ, akkor ne keressen tovább, mert Unlocator fedezte magát. Ez egy proxy, amely támogatja a feloldást több mint 220 csatorna, így tökéletes választás az online streaminghez. Ön is részesülhet a 7 napos időszak ahol kipróbálhatja a szolgáltatást, és megnézheti, hogy az tetszik-e. 

Hogyan lehet bárhol nézni a csúcsos vakítókat az 5. évadban?

A sikeres szezonok után a Peaky Blinders ötödik évadja nagyon várt lett. Az olyan sztárokkal, mint Adrien Brody, Cillian Murphy, Tom Hardy és Charlotte Riley, akik buliznak, ez a TV sorozat valóban érdemes megnézni. Fogsz használjon VPN-t vagy intelligens DNS-t streaming? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me