Hogyan nézhetem a ReelzChannel-t az USA-n kívül?

A 2006-ban elindított Reelz egy amerikai televíziós hálózat, amelynek tartalmára összpontosít Igazi történetek, valódi életek, és Igazi hírességek. A programozás nagy része a hollywoodi és a filmipar körül forog, és ez az egyik legjobb csatorna, amelybe bele lehet hangolni, ha szívesen megismerheti, mi történik a szórakoztató jelenetben. A Hubbard Broadcasting tulajdonában lévő csatorna számos népszerű műsornak ad otthont, mint például a Celebrity Page, a Kennedys, a Hollywood Hillbillies és a World End End nélkül..


Hogyan nézhetem Reelz-t most külföldön?

Hogyan nézhetem meg a ReelzChannel csatornát az USA-n kívül?

A Reelz az Egyesült Államokon kívül kapható?

A Reelzchannel-et számos streaming szolgáltatás is kínálja, amelyek közül a DirecTV és az étel a legnépszerűbb. Ha inkább útközben szeretne streamolni tartalmat, akkor a legjobb megoldás, ha fiókot hoz létre a Reelz Now streaming platformon. A fiókjának beállításakor meg kell határoznia a digitális vagy műholdas szolgáltatót, de ha ez megtörténik, akkor minden.

Amit nem lehet értékelni, az a tény, hogy a csatornát csak az Egyesült Államokban lakó felhasználók láthatják. A szolgáltatás az Egyesült Államokon kívüli nézők számára nem érhető el, és a földrajzi korlátozó blokkok révén valósul meg, amelyeket a szolgáltatás a weboldalán helyez el. Ezek a blokkok megtagadják a hozzáférést mindenkinek, akinek nincs amerikai IP-címe, vagyis még akkor is, ha regisztráltál rá, akkor nem lesz képes közvetíteni a Reelzchannel műsorokat külföldön..

Ez minden bizonnyal rossz hír az Egyesült Államokban lakó hűséges nézők számára, akiket munkáltatójuk külföldre küldött, vagy bárki, aki esetleg nyaralni utazott az Egyesült Államokból. Ha az Ön IP-címét az az ország határozza meg, ahonnan hozzáfér a szolgáltatáshoz, akkor nyilvánvaló, hogy külföldön tartózkodik, és így hozzáférése korlátozva lesz. Ha nem nézi az USA-n kívüli Reelzchannel műsorát, akkor az nem jól áll veled, akkor egy VPN-előfizetés az, amit tehet, hogy kedvenc műsorát bárhonnan közvetíthesse..

A VPN használata a Reelzchannel közvetítéséhez az Egyesült Államokon kívül

A virtuális magánhálózat lehetővé teszi a kapcsolat titkosítását a más országokban található kiszolgálókkal való kapcsolat révén. Titkosított kapcsolatával elrejtheti szolgáltatásait az internetszolgáltatójától, és hozzáférhet az földrajzilag korlátozott webhelyekhez és csatornákhoz az ott található kiszolgálókon keresztül. A Reelz közvetítéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy amerikai szerverhez, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A VPN segítségével megnézheti a Reelz Now-t Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban vagy az Egyesült Államokon kívül bárhol:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást.
 3. Csatlakozás egy kanadai szerverhez; ez lehetővé teszi az amerikai böngészést az amerikai IP-cím használatával.
 4. Nézze meg a Reelz Now-t vagy bármely más amerikai csatornát a világ bármely pontjáról.

A VPN használata azt is lehetővé teszi, hogy megkerülje az összes olyan geo-blokkot, amelyeket az internetszolgáltató elhelyezhet a kapcsolat kipróbálására és kezelésére. Ide tartoznak a fojtószelepek és az adatkorlátok, amelyekre valójában nem volna szükség, ha sokat fogsz streamálni. A VPN lehetővé teszi az érzékeny munkák online elvégzését is, biztosítva, hogy biztonságát ne veszélyeztesse. A kapcsolat titkosítva lesz, így a hitelkártya-adatai és a bankszámlaadatok rejtve maradnak mindenkitől, akinek esetleges rosszindulatú szándékai vannak. A VPN használata azt is jelenti, hogy a földrajzilag korlátozott helyek széles skálájához kell hozzáférni, és lehetővé teszi a tartózkodási hely megváltoztatását vagy elrejtését. 

A legjobb VPN-ek a Reelzchannel közvetítéséhez az Egyesült Államokon kívül

Mivel tudjuk, hogy a VPN választása nagyon stresszes lehet, már felismertünk néhányat, amelyek felhasználhatók, és amelyek feltétlenül feloldják a Reelzchannel blokkolását az Egyesült Államokon kívül.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN a listán a legfontosabb A legjobb VPN a Reelz USA-n kívüli streamingjéhez, megközelítőleg 2000 szerverszámának köszönhetően több mint 90 országban szétszóródott, beleértve az Egyesült Államokat. A szolgáltatás székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, ahol nincs korlátozás vagy adatvédelmi hatóság által előírt szabályzat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy megbízható nulla naplózási politikát kínálnak. A szolgáltatás ismert tiszteletteljes ügyfélszolgálati csapatával is, amely e-mailben vagy élő csevegés közben mindig elérhető a nap 24 órájában.

Az ExpressVPN akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, azaz a Reelzchannel csatornát legfeljebb három egyidejű eszközön képes közvetíteni. A szolgáltatás támogatja az OpenVPN, L2TP / IPSec és SSTP mint VPN protokollokat is, amelyeket használhat, és 256 bites AES titkosítást kínál az online tevékenységek biztonságossá tétele érdekében. A korlátlan sávszélesség és a korlátlan szerverváltás alapértelmezés szerint jön, beleértve az Internet kill kapcsolót, lopakodó kiszolgálókat, torrent támogatást és az osztott alagút funkciót. Ha ez az ideális szolgáltatónak tűnik, akkor valóban át kell néznie az ExpressVPN áttekintő útmutatónkat, hogy többet megtudjon róla.

2. BulletVPN

Egy olyan név, mint a BulletVPN, természetesen arra a sebességre utal, amelyet tapasztalhat, ha úgy dönt, hogy feliratkozik a szolgáltatásra. Az Észtországban székhellyel rendelkező BulletVPN egyszerűen az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás a Reelz USA-n kívüli közvetítéséhez, és nem kell sokáig várnia, hogy a szolgáltatás szupergyors kiszolgálóinak jóvoltából pufferoljon. A szolgáltatás lehetővé teszi akár három többszörös kapcsolat felvételét, mindegyik egy fiók alatt, és OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, valamint IKEv1 és IKEv2 lehetőségeket is kínál..  

A szolgáltatás támogatott eszközök széles skálájával rendelkezik, mivel vannak Android, Mac OS, iOS és Windows alkalmazások. Az Apple TV-t, a Roku-t, a Smart TV-t, a PS3-t, a PS4-t, az Xbox One-ot vagy az Xbox 360-at virtuális útválasztón keresztül is biztosíthatja. A BulletVPN tartalmaz egy intelligens DNS funkciót is, amely segít a földrajzilag korlátozott webhelyek elérésében, valamint néhány olyan kiszolgálón, amely támogatja a P2P fájlátvitelt. A VPN alkalmazás felületén is nagyon könnyű navigálni, és egy 24 órás, vagy hét óta elérhető ügyfélszolgálattal bármikor konzultálhat egy csapattal, amikor problémák merülnek fel. Vessen egy pillantást a BulletVPN áttekintésünkre, ahol részletesebb elemzést kap arról, hogy mit kap a BulletVPN előfizetéssel.

3. NordVPN

A NordVPN ezen a listán is szerepel megbízható szolgáltatásként, amely elősegítheti a Reelz feloldását az Egyesült Államokon kívül. A szolgáltatónak több mint 4000 szervere van szétszórt több mint 60 országban, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja a hálózat méretének kiaknázása és az optimális biztonság biztosítása. A NordVPN szintén nagylelkű, hogy akár 6 többszörös kapcsolatot is lehetővé tegyen, és szilárd nulla naplózási lehetőséget is kínál Panama központjában.

Egy ilyen széles hálózattal a NordVPN lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválaszthassák, melyik szerverhez csatlakoznak, annak alapján, hogy pontosan mit akarnak csinálni. Vannak olyan szerverek, amelyek optimalizáltak HD streamingre, torrentre, P2P fájlmegosztásra, valamint egyidejűleg a nagy fájlok letöltésére. A NordVPN egyike azon kevés szolgáltatóknak, amelyek lehetővé teszik a DoubleVPN titkosítást, ahol az adatok két szerveren haladnak át egy helyett, tehát megduplázza a 256 bites AES titkosítását. A szolgáltatásnak külön IP-je van a felhasználók számára, amelyek még nagyobb figyelmet szeretnének kapni a biztonságra, és olyan CyberSec szoftvert kínál, amely megakadályozza, hogy a hirdetések és a rosszindulatú programok megszakítsák az Ön böngészését, és még mindig nem ez a szolgáltató által kínált szolgáltatások. Nézze meg NordVPN áttekintésünket annak érdekében, hogy megtudja, mi még sok a NordVPN-ből.

Következtetés az USA-n kívüli Reelzchannel megfigyelésének módjáról

A Reelzchannel streaming-jének az USA-n kívüli streaming-nek nem kellene problémának lennie, ha a megfelelő VPN-szolgáltatót választotta ki. Ebben az áttekintésben az ExpressVPN-t, a BulletVPN-t és a NordVPN-t vizsgáltuk; három kiemelkedő szolgáltató, akik minden bizonnyal feloldják a szolgáltatást az Ön számára, és mégis megóvják a kapcsolatot az online biztonság legjobb formájában. Ha feliratkozol valamelyikükre, nyugodtan ossza meg velünk tapasztalatait, ha az alábbi részben megjegyzést vagy kettőt hagy meg..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map