Hogyan nézhetem a Sundance most az USA-n kívül

A Sundance Now a legjobb dokumentumfilmeket, díjnyertes filmeket és a hatalmas TV-sorozatokat hozza el neked, és nehéz megtalálni a klasszikusokat. Ó, nehéz megtalálni, rendben! Ez különösen igaz azokra, akik nincsenek az Egyesült Államokban A Sundance számukra ott nem érhető el.


 Megértésem szerint a Sundance szolgáltatói korlátozásokat vezethet be amelyek megakadályozzák más országok felhasználói számára a tartalom elérését. Ennek azonban nem kellene problémát okoznia azoknak, akik használjon VPN és intelligens DNS proxy-kat. Mindkét módszer képes megkerüli a földrajzi korlátozásokat és hozzáférést biztosít a felhasználók számára a világméretű tartalomhoz, beleértve a Sundance Now-t. Nézze meg, hogyan történik ez az alábbi cikkben. 

Hogyan nézhetem a Sundance-t az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem a Sundance-t az Egyesült Államokon kívül

Most szerezze be a Sundance-t az Egyesült Államokon kívül – VPN

Amikor megpróbálta elérni a Sundance Now külföldön egy üzenetet, a következőt fogja találni: “A Sundance Now még nem érhető el az Ön régiójában. Dolgozunk azon, hogy magával ragadó és élvonalbeli filmeket, dokumentumokat és TV sorozatainkat a hamarosan az Ön közelében lévő képernyőre bővítsük. ” Nem kétségbeesés, mert van mód a Sundance figyelésére akkor is, ha nem Amerikában vagy. Ha VPN-t használ, minden csatorna, webhely vagy szolgáltatás elérhetővé válik az Ön számára.

A VPN, amely jelentése virtuális magán hálózat sok funkcióval rendelkezik, és az egyik ezek közül a a felhasználók adatainak titkosítása. Ennek megnevezése oka lehet. A VPN létrehoz egy virtuális magánhálózatot, amelyen keresztül a felhasználói adatok áthaladnak és titkosítva lesznek. Az Ön által használt eszköz csatlakozik egy szerverhez, amely a kiválasztott országban található. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban – ahol a hozzáférni kívánt tartalom van -, az összes az Ön az adatok áthaladnak az Egyesült Államok szerveren. Ennek eredményeként kapsz egy Amerikai IP-cím és az amerikai alapú tartalmakhoz való hozzáférés kiváltsága.

Lépések

Ez az, amit meg kell tennie a Sundance USA-n kívüli nézéséhez:

 1. Vegye fel a VPN szolgáltatót az Ön által választott.
 2. Állítsa be a VPN-fiókot.
 3. Töltse le és telepítse a VPN-t a streaming eszközön.
 4. Aktiválja az alkalmazást és keressen egy amerikai szervert.
 5. Csatlakozás a szerverhez az Egyesült Államokban és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 6. Most már lesz Amerikai IP-cím ez tesz téged úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban található.
 7. Hozzáférés a Sundance Most a világ bármely országából.

Míg ExpressVPN lehet, hogy drágább, mint a többi VPN, az gyors és optimalizált szerverhálózat más funkciókkal együtt pótolja az árat. Meg fogod tapasztalni zökkenőmentes streaming és nagy csatlakozási sebesség ezzel a szolgáltatóval, ezáltal a megfelelő VPN-hez, amelyet a Sundance-hez használhat.

Annak biztosítása érdekében hozzáférhet a Sundance Now szolgáltatáshoz bárhonnan a világ bármely részéről, nagyon ajánlom, hogy iratkozzon fel az ExpressVPN-re. Ha úgy dönt, hogy nem kíván, akkor vannak más VPN-k, amelyeket ezzel a streaming szolgáltatással használhat. Nézze meg őket az alábbi táblázatban.

A Sundance közvetítése most külföldön – Intelligens DNS

Intelligens DNS hozzáférést biztosít a Sundance feloldásáhozAz eredetik, az új filmek, a dokumentumfilmek és a TV-sorozatok a streaming eszköz DNS-jének megváltoztatásával. Ez egy olyan technológia, amely eljuthat Önhöz korábbi földrajzi korlátozások a világ minden tájáról. Tudnia kell, hogy az intelligens DNS nem olyan biztonságos, mint a VPN. Míg az intelligens DNS megkerüli a földrajzi korlátozásokat a világ minden tájáról, az Ön az adatok érintetlenek, nem védettek. Az Ön IP-címe ugyanaz marad, és látható lesz a nyilvánosság számára.

 1. Feliratkozás a Unlocator oldalra és iratkozzon fel a 7 napos ingyenes próbaverzióra.
 2. Menj át a videók / telepítési útmutatók nak nek konfigurálja az intelligens DNS-t az eszközén.
 3. Nyissa meg a Sundance Now webhelyet / alkalmazást.
 4. A Sundance Now összes tartalmának közvetítése bárhol az Egyesült Államokon kívülről.

Ha meg akarja tudni, hogy Unlocator jó szolgáltató, tudod kipróbálhatja ingyenesen hét napig. Úgy találja, hogy ez a kényelmes szempont, figyelembe véve a Unlocator alkalmazást nagyon kompatibilis a legtöbb eszközzel. Ha megbízható intelligens DNS-proxyt használ, javaslom, hogy használja az Unlocator alkalmazást. Nincs más intelligens DNS feloldása több mint 200 csatornán. Lehet, hogy lövés is.

Sundance Abroad – következtetés

Fedezze fel következő kedvenc filmjét valamelyik válogatott gyűjteményünkben, amelyet a világ bármely részén a filmkészítők és a kulturális ikonok kurzálnak. A VPN és az intelligens DNS-sel egyaránt független, inspiráló és befolyásos filmeket és sorozatokat fedezhet fel a Sundance Now-on a fizikai helyétől függetlenül. Szeretném elolvasni az Ön véleményét az alábbi megjegyzés szakaszban. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map