Hogyan nézhetem a Sundance most az USA-n kívül

A Sundance Now a legjobb dokumentumfilmeket, díjnyertes filmeket és a hatalmas TV-sorozatokat hozza el neked, és nehéz megtalálni a klasszikusokat. Ó, nehéz megtalálni, rendben! Ez különösen igaz azokra, akik nincsenek az Egyesült Államokban A Sundance számukra ott nem érhető el.

 Megértésem szerint a Sundance szolgáltatói korlátozásokat vezethet be amelyek megakadályozzák más országok felhasználói számára a tartalom elérését. Ennek azonban nem kellene problémát okoznia azoknak, akik használjon VPN és intelligens DNS proxy-kat. Mindkét módszer képes megkerüli a földrajzi korlátozásokat és hozzáférést biztosít a felhasználók számára a világméretű tartalomhoz, beleértve a Sundance Now-t. Nézze meg, hogyan történik ez az alábbi cikkben. 

Hogyan nézhetem a Sundance-t az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem a Sundance-t az Egyesült Államokon kívül

Most szerezze be a Sundance-t az Egyesült Államokon kívül – VPN

Amikor megpróbálta elérni a Sundance Now külföldön egy üzenetet, a következőt fogja találni: “A Sundance Now még nem érhető el az Ön régiójában. Dolgozunk azon, hogy magával ragadó és élvonalbeli filmeket, dokumentumokat és TV sorozatainkat a hamarosan az Ön közelében lévő képernyőre bővítsük. ” Nem kétségbeesés, mert van mód a Sundance figyelésére akkor is, ha nem Amerikában vagy. Ha VPN-t használ, minden csatorna, webhely vagy szolgáltatás elérhetővé válik az Ön számára.


A VPN, amely jelentése virtuális magán hálózat sok funkcióval rendelkezik, és az egyik ezek közül a a felhasználók adatainak titkosítása. Ennek megnevezése oka lehet. A VPN létrehoz egy virtuális magánhálózatot, amelyen keresztül a felhasználói adatok áthaladnak és titkosítva lesznek. Az Ön által használt eszköz csatlakozik egy szerverhez, amely a kiválasztott országban található. Ha úgy dönt, hogy csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban – ahol a hozzáférni kívánt tartalom van -, az összes az Ön az adatok áthaladnak az Egyesült Államok szerveren. Ennek eredményeként kapsz egy Amerikai IP-cím és az amerikai alapú tartalmakhoz való hozzáférés kiváltsága.

Lépések

Ez az, amit meg kell tennie a Sundance USA-n kívüli nézéséhez:

 1. Vegye fel a VPN szolgáltatót az Ön által választott.
 2. Állítsa be a VPN-fiókot.
 3. Töltse le és telepítse a VPN-t a streaming eszközön.
 4. Aktiválja az alkalmazást és keressen egy amerikai szervert.
 5. Csatlakozás a szerverhez az Egyesült Államokban és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 6. Most már lesz Amerikai IP-cím ez tesz téged úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban található.
 7. Hozzáférés a Sundance Most a világ bármely országából.

Míg ExpressVPN lehet, hogy drágább, mint a többi VPN, az gyors és optimalizált szerverhálózat más funkciókkal együtt pótolja az árat. Meg fogod tapasztalni zökkenőmentes streaming és nagy csatlakozási sebesség ezzel a szolgáltatóval, ezáltal a megfelelő VPN-hez, amelyet a Sundance-hez használhat.

Annak biztosítása érdekében hozzáférhet a Sundance Now szolgáltatáshoz bárhonnan a világ bármely részéről, nagyon ajánlom, hogy iratkozzon fel az ExpressVPN-re. Ha úgy dönt, hogy nem kíván, akkor vannak más VPN-k, amelyeket ezzel a streaming szolgáltatással használhat. Nézze meg őket az alábbi táblázatban.

A Sundance közvetítése most külföldön – Intelligens DNS

Intelligens DNS hozzáférést biztosít a Sundance feloldásáhozAz eredetik, az új filmek, a dokumentumfilmek és a TV-sorozatok a streaming eszköz DNS-jének megváltoztatásával. Ez egy olyan technológia, amely eljuthat Önhöz korábbi földrajzi korlátozások a világ minden tájáról. Tudnia kell, hogy az intelligens DNS nem olyan biztonságos, mint a VPN. Míg az intelligens DNS megkerüli a földrajzi korlátozásokat a világ minden tájáról, az Ön az adatok érintetlenek, nem védettek. Az Ön IP-címe ugyanaz marad, és látható lesz a nyilvánosság számára.

 1. Feliratkozás a Unlocator oldalra és iratkozzon fel a 7 napos ingyenes próbaverzióra.
 2. Menj át a videók / telepítési útmutatók nak nek konfigurálja az intelligens DNS-t az eszközén.
 3. Nyissa meg a Sundance Now webhelyet / alkalmazást.
 4. A Sundance Now összes tartalmának közvetítése bárhol az Egyesült Államokon kívülről.

Ha meg akarja tudni, hogy Unlocator jó szolgáltató, tudod kipróbálhatja ingyenesen hét napig. Úgy találja, hogy ez a kényelmes szempont, figyelembe véve a Unlocator alkalmazást nagyon kompatibilis a legtöbb eszközzel. Ha megbízható intelligens DNS-proxyt használ, javaslom, hogy használja az Unlocator alkalmazást. Nincs más intelligens DNS feloldása több mint 200 csatornán. Lehet, hogy lövés is.

Sundance Abroad – következtetés

Fedezze fel következő kedvenc filmjét valamelyik válogatott gyűjteményünkben, amelyet a világ bármely részén a filmkészítők és a kulturális ikonok kurzálnak. A VPN és az intelligens DNS-sel egyaránt független, inspiráló és befolyásos filmeket és sorozatokat fedezhet fel a Sundance Now-on a fizikai helyétől függetlenül. Szeretném elolvasni az Ön véleményét az alábbi megjegyzés szakaszban. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me