Hogyan nézhetem a Swiss Indoors 2019 élő közvetítését online

Nézze meg a Swiss Indoors 2019 élő közvetítését


Hogyan nézhetem meg a Swiss Indoors 2019 élő közvetítését

Swiss Indoors 2019 streaming csatornák

Itt vannak az ATP tenisz bajnokságok hivatalos közvetítői partnerei a világ minden tájáról.

 • Sky Go (Egyesült Királyság)
 • Most TV (Egyesült Királyság)
 • SuperSport (Dél-Afrika)
 • TSN (Kanada)
 • RDS (Kanada)
 • Fox Sports (Hollandia)
 • BeIN Sports (Közel-Kelet)
 • SRF (Svájc)
 • ESPN (USA)
 • Sky Italia (Olaszország)
 • Sky Deutschland (Németország)
 • TV3 (Dánia)

Ezek a csatornák azonban a szerzői jogi kérdések miatt mindegyikük a régiójukon kívül nem érhető el. Ezért van szüksége VPN-re a feloldásukhoz.

Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi Swiss Indoors online oldalt a VPN segítségével

Számos streaming szolgáltatás közvetíti a Swiss Indoors 2019-t. Sajnos ezek mindegyike földrajzilag blokkolva vannak a kijelölt területeken kívül. Ez azt jelenti, hogy akkor nem tud élő sporteseményeket nézni ezeken a csatornákon, ha jelenleg külföldre utazik.

Ezeket az online korlátozásokat azonban elkerülheti egy virtuális magánhálózat (VPN) használatával. Ez az eszköz képes megtéveszti online helyét és feloldhatja a tengerentúli kedvenc sportcsatornáit. Hogyan?

VPN átirányítás az internetes forgalmat a biztonságos kiszolgálók hálózatán keresztül. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt szervert, és a szolgáltatója rajta keresztül küldi el a kapcsolatot. Ez a folyamat fog titkosítsa a forgalmat, és kapjon egy új IP-címet a teljes magánélet és névtelenség biztosítása. Ez azt is lehetővé teszi geospecifikus webhelyek elérése amelyek VPN nélkül nem érhetők el.

Ezért, ha az ESPN-en szeretné nézni a Swiss Indoors szolgáltatást, csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez. De ha inkább a Sky Go-t részesíti előnyben, akkor szüksége van egy szerverre az Egyesült Királyságból. De ehhez először telepítenie kell a VPN-t a készülékére.

Hogyan telepítsünk egy VPN-t – a lépések

A VPN beállítása az eszközön a világ egyik legegyszerűbb dolga. Csak annyit kell tennie, hogy:

 1. Mivel a VPN-ket kiberbiztonsági eszközökként fejlesztették ki, ki kell választania egyet, amely rendelkezik kiváló biztonsági szolgáltatások. Oh! És a nagy szerverhálózat szintén nem bántana. Ha szeretnéd a tanácsomat, használd ExpressVPN.
 2. A regisztráció után lépjen az alkalmazás-áruházba az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez. A VPN-k kompatibilisek a okostelefonok, táblagépek és számítógépek.
 3. Most, hogy a készüléken van VPN-alkalmazás, nyissa meg és jelentkezzen be fiókjába.
 4. Csatlakozzon bármilyen szerverhez, amelyet szeretne kedvenc csatorna. Válassza az USA-t az ESPN-hez, az Egyesült Királyságot a Sky Go vagy a Now TV-hez, stb.
 5. Menjen tovább a kívánt streaming szolgáltatáshoz. Figyelje meg, hogyan jelenik meg a helymeghatározási hibaüzenet eltűnt.
 6. Nézze meg a Swiss Indoors 2019 bárhol a világon.

A legjobb VPN-k a földrajzi blokkok megkerülésére

Annyi streaming csatorna közvetíti a Swiss Indoors bajnokságot, VPN-szolgáltatásra van szüksége, amely hozzáférhet mindegyikhez. Más szavakkal: a hatalmas szerverhálózat mint ahogyan jelenleg használom, ExpressVPN. 

Ez a márka több mint 3000 szerver 94 országban, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Egyiptomot, Dél-Afrikát és Svájcot. Jelen van a világ minden sarkában. A biztonság és a magánélet vonatkozásában a katonai szintű AES 256 bites titkosítás protokollt, és egy extra kapcsolót és a DNS szivárgás elleni védelmet biztosít az extra biztonság érdekében. A vállalat lényege az Ön személyes adatainak tiszteletben tartása soha nem tartja meg vagy osztja meg online tevékenységeit. 

És a tetejére egy a 30 napos visszatérítési politika regisztrációkor, azaz egy hónap van kipróbálására. És ha elégedetlennek bizonyul, akkor teljes egészében visszakapja pénzét.

De mivel vannak más prémium szolgáltatók is, nyugodtan nézzen meg néhány alternatívát, amelyek segíthetnek meggondolni magát.

Hogyan továbbíthatjuk a Swiss Indoors 2019 Live szoftvert az intelligens DNS-proxykkel

Lehet, hogy a VPN-k a legjobb módszer erre megkerülni a földrajzi korlátozásokat, de minden bizonnyal sok változtatást megtesz az internetkapcsolaton. Ha inkább valami minimális hatású, akkor jobb, ha használja a Intelligens DNS-proxy. 

Ez az eszköz nem is továbbítja a teljes kapcsolatot. Ehelyett csak átirányítja a hely-rész forgalmát, amely becsapja a csatornákat a tartalom feloldásához.

Alapvetően ez az, őszinte legyek. Ne várjon titkosítást vagy rejtett IP-címet. 

Legyen óvatos DNS-eltérítés és Átlátszó proxyk mert az intelligens DNS-proxyk nem működnek, ha az internetszolgáltató ezeket a rendszereket használja.

Az intelligens DNS-proxy szolgáltatás beállításához az eszközön egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Iratkozzon fel a legfontosabb szolgáltatásokkal, mint például Unlocator amely kínál a ingyenes 7 napos próbaidőszak.
 2. Győződjön meg arról, hogy az intelligens DNS támogatja a megtekinteni kívánt csatornát. A Unlocator több mint 200 támogatott csatornát tartalmaz, beleértve az ESPN, a SuperSport, a beIN Sports, a Now TV, a Fox Sports és még sok minden mást.
 3. Az intelligens DNS-t beállíthatja minden eszközön vagy platformon, még azokon is, amelyek nem VPN-kompatibilisek útválasztók, intelligens TV-k és játékkonzolok. De manuálisan kell megtennie, mert a proxyk nincs külön alkalmazásuk. De ne aggódjon, rengeteg útmutatót és kézikönyvet talál a szolgáltató webhelyén.
 4. Élvezze a 2019-es Swiss Indoors alkalmazást, bárhol is van.

Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi Swiss beltéri élő közvetítést – csomagoljuk össze

A svájci teniszlegend, Roger Federer a 2017-es és a 2018-as páros bajnokságot nyert a svájci beltéri bajnokságon. A számok és statisztikák minden bizonnyal a javát szolgálják. Miután egyszer labdás fiúként szolgált a Svájci Beltéri Bázelben, most a bajnokság legsikeresebb játékosává vált. A legtöbb egyéni cím (9), a legtöbb fellépés az egyéni döntőkben (14) és a legtöbb egymást követő egyéni döntő (10) rekordja. Nincs erről kérdés, szülővárosában kevesen tudják legyőzni Federert.

Melyik csatornán fogod nézni a Swiss Indoors 2019? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me