Hogyan nézhetem a Szerelem-szigetet 2019 élőben online

Hölgyeim és uraim, a nyárod sokkal forróbb lesz. A Love Island visszatért az ötödik szezonba, és az ITV2-en június 3-án jelenik meg. A kislemez új felállása lép fel a színpadon, és mindent megtesznek, hogy a végső párré váljanak. Caroline Flack ad otthont a randi valóság show-nak a következő szezonjára, amikor eldöntheti, hogy mi lesz a Szeretet-sziget 2019 nyertesei. Ne feledje azonban, hogy az ITV nem érhető el az Egyesült Királyságon kívüli streaminghez.


Nézze meg a Szerelem-szigetet 2019 az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem a Szerelem-szigetet 2019 az Egyesült Királyságon kívül

De ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan oldhatja fel a csatorna blokkolását bárhol, ahol van VPN vagy intelligens DNS proxy. Végül képes leszel nézni a Love Island-t az Egyesült Államokban, Ausztráliában, NZ-ben, Kanadában, vagy bárhol máshol az Egyesült Királyságon kívül

Szerelem-sziget 2019 az ITV-n

Nézheti a Love Island 2019-et az ITV2-en ezen a június 3-án, hétfőtől kezdve. Ha azonban a műsort az Egyesült Királyságon kívülről közvetíti, akkor valószínűleg felvázolnom kell a látnivalót:

“Sajnáljuk. Az ITV Hub csak az Egyesült Királyságban érhető el. ” 

Ez az üzenet akkor jelenik meg a képernyőn, ha külföldről próbál hozzáférni az ITV-hez. Az engedélyezési megállapodások miatt a csatorna csak az Egyesült Királyságban lakó nézők számára érhető el.

Ezért további mérföldet kell tennie, hogy megnézhesse a Szeretet-sziget legújabb szezonját. Szüksége lesz VPN-re vagy intelligens DNS-proxyra.

Hogyan nézhetjük meg a Szerelem-szigetet 2019-ben a VPN segítségével

IP-címe eloszlatja globális pozícióját az interneten. És amikor az olyan internetes házigazdák, mint az ITV, azt olvasják, hogy Ön a lefedettségi zónáján kívül esnek, a fenti üzenet segítségével szakítanak veled. Ezért kell az Egyesült Királyság IP-címére váltania, ami azt jelenti, hogy csatlakoznia kell egy VPN-hez.

A virtuális magánhálózat (VPN) olyan eszköz, amely megtévesztheti a fizikai helyét. Először is átirányítja internetkapcsolatát egy választott külföldi hálózatra. Ezután elrejti a tényleges IP-címét, és új címet kap a kiválasztott régióból. Ez becsapja az internetes rendeltetési helyet, amikor azt gondolja, hogy a látóterületén belül van, így hozzáférést biztosítva a kívánthoz.

Ez azt jelenti, hogy csatlakozhat egy brit szerverhez, kaphat egy brit IP-t, és feloldhatja az ITV blokkolását.

Más szavakkal, a következőt kell tennie a Love Island 2019 közvetítéséhez:

 1. Iratkozzon fel a felső VPN-szolgáltatásra. Az alábbiakban ellenőrizheti a javaslatok listáját.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére. Még routerre, intelligens TV-re és játékkonzolra is telepítheti.
 3. Jelentkezzen be, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságból.
 4. Látogassa meg a WhatIsMyIP.network webhelyet, hogy ellenőrizze új IP-címét.
 5. Most menjen az ITV webhelyére, vagy indítsa el az alkalmazást.
 6. Kényeztesse magát egy forró, perzselő nyárra a Szerelem-szigeten.

A legjobb VPN-k az ITV feloldásához

A rosszindulatú programok és a számítógépes fenyegetések jelentősen növekedtek az elmúlt években. Ez természetesen a biztonsági eszközök – beleértve a virtuális magánhálózatokat is – megjelenését eredményezte. Ennek eredményeként most rengeteg VPN-szolgáltatót talál, de ez nem azt jelenti, hogy mind jók lennének.

Ezért elkészítettük az iparág legjobb márkáinak listáját, hogy némi problémát megkönnyítsünk.

ExpressVPN

Az ExpressVPN a listánk tetején helyezkedik el, és én arra használom, hogy feloldja a kedvenc csatornáimat, amikor külföldön vagyok. A márka néhány csodálatos funkciót kínál, és nagyon könnyen használható.

Először is, több mint 3000 szerverrel rendelkezik 160 helyszínen, beleértve 94 országot. Az Egyesült Királyság természetesen e régió része, mivel a társaság szerverrel rendelkezik Londonban, Wembley-ben, Kentben és Berkshire-ben. Ez a nagy hálózat lehetővé teszi az ITV és bármely más csatorna elérését.

Másodszor, a vállalat kiemelkedően nagy sebességet kínál, még akkor is, ha távoli vagy távoli szerverhez csatlakozik. Ez azt jelenti, hogy a HD-műsorok, például a Szeretet-sziget 2019 sugárzott sugárzásainak közvetítésekor semmilyen pufferolási problémával nem kell számolnia.

Harmadszor, az ExpressVPN alkalmazást szinte bármilyen eszközre vagy platformon telepítheti, beleértve a Windows, Mac, Android, Linux és iOS rendszereket. Kompatibilis az útválasztókkal, játékkonzolokkal, Chromebookokkal és intelligens tévékkel.

Negyedszer, és talán a legfontosabb: az ExpressVPN erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat használ, amelyek a következőket tartalmazzák:

 • Katonai AES-256 bites titkosítás, amely garantálja az online névtelenséget, még az internetszolgáltatóktól is.
 • Osztott alagút
 • DNS szivárgás elleni védelem
 • Öld meg a kapcsolót
 • Nincs naplózási politika

Használja az Intelligens DNS-proxykat az ITV feloldásához

Annak ellenére, hogy ez a legjobb mód, nem kell megváltoztatnia IP-címét az ITV eléréséhez. A Love Island 2019 adatfolyamot szintén intelligens DNS-proxy segítségével továbbíthatja. Ez az eszköz csak azokat a URL-eket irányítja át, amelyek feltárják a tartózkodási helyét, azaz nem változtatják meg túl sokat az internetkapcsolatban.

Csak annyit kell tennie, hogy:

 1. Válasszon egy jó hírű szolgáltatást, például a Unlocator szolgáltatást, és iratkozzon fel.
 2. Győződjön meg arról, hogy a szolgáltatás támogatja az ITV-t (a Unlocator igen).
 3. Konfigurálja az intelligens DNS-proxyt a PC-n, Mac-en, iOS-en vagy Android-eszközén. A webhelynek rendelkeznie kell telepítési útmutatókkal és kézikönyvekkel, amelyek segítenek.
 4. Telepítheti azokat útválasztókra, játékkonzolokra vagy intelligens tévékre.
 5. Szavazz a kedvenc Szerelem-sziget párodra, és segít nyerni.

Felhívnám azonban figyelmeztetést, hogy az intelligens DNS-proxyk nem titkosítják a forgalmat, ezért jobb, ha elkerüljük őket, ha adatvédelmi őrület vagy. Ezenkívül nem működnek, ha az internetszolgáltató átlátszó proxykat használ, vagy DNS eltérítést alkalmaz.

És manuálisan kell konfigurálnia őket a készüléken, mert nincs külön letölthető alkalmazásuk.

A Love Island 2019-ről

A Love Island 2019 egy brit randevú valóság show, mely június 3-án jelenik meg az ITV2-n. Caroline Flack ad otthont a show-nak, Iain Stirling pedig a narrátor lesz.

A show az elmúlt hónapokban hátrányos helyzetbe került azzal a kritikával, miszerint Sophie Gradon és Mike Thalassitis halálának következtében a show-t el kellett volna mondani. Mindkét volt versenyző öngyilkosságot követett el.

Ennek eredményeként a beszámoló állítólag ebben az évben szigorúbb elfogadási eljárást alkalmazott, mivel a versenyzőknek mentális egészség és STI teszteket kellett átadniuk a TV-képernyőkön. Caroline Flack, a házigazda azt is mondta, hogy a Szeretet-sziget gondoskodási kötelezettsége „kialakult” a korábbi versenyzők öngyilkosságait követően.

2019 Islanders

És most, egy kevésbé komor megjegyzés érdekében, itt található a 2019 Love Island versenyzőinek teljes listája:

 • Yewande Biala
 • Lucie Donlan
 • Amber Gill
 • Amy Hart
 • Anna Vakili
 • Anton Danyluk
 • Callum Macleod
 • Curtis Pritchard
 • Joe Garratt
 • Michael Griffiths
 • Sherif Lanre
 • Tommy Fury

Hogyan nézhetem a Szerelem-szigetet 2019 élőben online – Záró gondolatok

A Love Island a világ egyik legnagyobb randevú valósági showja, követőinek milliói világszerte. És az idei új, izgalmas kislemez úgy néz ki, hogy a legújabb megszállottságod lesz. Ezért, ha nem akarja elhagyni a Szerelem-sziget 2019 egyetlen epizódját, szerezzen VPN-t vagy intelligens DNS-proxyt, és szavazzon a kedvenc párodért.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me