Hogyan nézhetem a VH1-t az Egyesült Államokon kívül

A VH1 a legforróbb popkultúra, a valóság, a zene és az életmód hírének legfontosabb helye. A médiaipar vezető márkája egy csomó mindent tartalmaz azok számára, akiknek csak más idejük van a tartalékra. A hit show-kkal, mint a Szerelem & Hip Hop franchise, Martha & A Snoop Potluck Vacsorapartija és az America’s Next Top Model, amelyek mindegyike szórakoztató jellegű, a közönség mindig többet akar. Ez egy amerikai kábel- és műholdas televíziós hálózat, amely nem írt sorozatokat, versenyeket és játék show-kat kínál. A VH1 néhány műsorának csak az Egyesült Államokból történő közvetítése lehetséges. Előfordulhat, hogy néhány műsor nem érhető el ott, ahol tartózkodik, és ez rendben van, mert megszerezheti őket, akár az Egyesült Államokban tartózkodik, akár nem. VPN vagy intelligens DNS használatával elkaphatja a „Szerelem & Hip Hop ”, és növelje a RuPaul Drag Race showjának értékelését.

Hogyan nézhetem a VH1-t az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem a VH1-t az Egyesült Államokon kívül

A VH1 figyelése az Egyesült Államokon kívül VPN használatával

Az engedélyezési megállapodások miatt bizonyos tartalmakra korlátozások vonatkoznak. Pontosan ez akadályozza meg a VH1-t abban, hogy tartalmát az Egyesült Államokon kívüli országokban folytassa. A VH1 ellenőrzi a helyét az eszköz IP-címén keresztül, és két lehetőséget kínál Önnek. Vagy folytatja a webhely lokalizált verzióját, vagy a következő üzenet látása alatt áll: „Sajnáljuk, nem tudjuk ezt a videót felajánlani a régiójában lévő felhasználóknak”. Van egy hátsó ajtó a VH1 nézéséhez, és ennek semmi köze sincs e lehetőségek egyikének. Alapvetően az amerikai VH1 amerikai verzió USA-n kívüli nézéséhez vagy intelligens DNS-re, vagy VPN-szolgáltatóra van szükség. Mindkettő hozzáférést biztosít a VH1 összes tartalmához. Csak annyit kell tennie, hogy hamisítja a tartózkodási helyét, így a VH1 azt gondolja, hogy az Egyesült Államokban található.

 1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást. Keressen olyan jó hírű VPN-ket, mint az ExpressVPN.
 2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen a VH1 adatfolyamot szeretné közvetíteni.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Az új amerikai IP-címe olyannak tűnik, hogy az Egyesült Államokban található.
 5. Ez a módszer lehetővé teszi az amerikai csatornák elérését.
 6. Oldja fel a VH1 vödör-tölti szórakoztatását a VPN segítségével.

ExpressVPN gyors és képes virtuális magánhálózati szolgáltatást nyújt nagy kiszolgálóhálózattal. Noha drága, bebizonyosodott, hogy minden fillért megér. Különösen azért, mert erős előadása és képessége a világ minden tájáról való tartalom feloldására. További információt a piacon elérhető más szolgáltatókról az alábbi táblázatban talál.


A VH1 figyelése az Egyesült Államokon kívül intelligens DNS segítségével

Mivel a VH1 az Egyesült Államokon kívül korlátozott, nem fogja tudni másutt hozzáférni annak tartalmához. Az intelligens DNS-szolgáltatás azonban ezt megteheti. Az intelligens DNS feladata segíteni a felhasználókat a korlátozások megkerülésében és a webhelyek feloldásában. Az Intelligens DNS egyszerűen úgy működik, hogy megváltoztatja eszközének DNS-jét, és egy erre a célra kijelölt kiszolgálón keresztül tovább irányítja azt az országot, amelyhez a hozzáféréshez próbálkozik. Bár az intelligens DNS nem titkosítja az összes adatot, feloldja a kívánt csatornákat, szolgáltatásokat és webhelyeket. Így juthat el a VH1-hez az USA-n kívül egy SmartDNS használatával.

 1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
 3. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére.
 4. Élvezze a BBC iPlayer összes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Egy intelligens DNS-szolgáltató, például Unlocator,  Korlátlanul élvezheti a prémium média webhelyeket és szolgáltatásokat, mintha azokban az országokban helyezkedne el, ahol a hozzáférés engedélyezett.

 VH1 műsorok

Vessen egy pillantást a legnépszerűbb műsorokra, amelyeket az emberek néznek az American VH1 készüléken:

 • Szeretet & Hip Hop
 • Szeretet & Hip Hop Atlanta
 • Szeretet & Hip Hop Hollywood
 • Amerika következő top modellje
 • Black Ink Crew
 • Black Ink Crew Chicago
 • Hip Hop négyzetek
 • Martha & A Snoop Potluck vacsorapartija
 • Kosárlabda feleségek
 • Baller feleségek
 • Ijedt Híres
 • Mob feleségek
 • Ismerkedés meztelen
 • aláírt
 • T.I. & Apró: A család nyüzsgése

Nézze meg a VH1-et az Egyesült Államokon kívül

Nem meglepő, hogy a VH1 a hitelminősítő újjáéledésének közepén áll és veri kábel-versenytársait. A VH1 minden szórakozási jogot igényel, és ha VPN-birtokosa van, tudni fogja miért. Parancsolja a legforróbb műsorokat, szerezzen exkluzív tartalmat, és nézze meg az összes kedvenc csillagával készített interjúkat a VH1-en. A VPN vagy az intelligens DNS az, amire szükséged van, hogy ezt az ízlésesen botrányos tartalmat a világ minden tájáról lejátssza..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me