Hogyan nézhetem az Ackley Bridge Free-t az Egyesült Királyságon kívül

Az Ackley Bridge ez a brit drámasorozat, amelyet nem akar elhagyni, amikor az Egyesült Királyságon kívül tartózkodsz. Nincs ok, amit kellene. Nos, vannak geo-korlátozás amelyek akadályozhatják magukat, de elkerülheti azokat, ha te használjon VPN-t vagy intelligens DNS-t. Mik azok? Gondolj, el kell olvasnod és meg kell tudnod.


Hogyan nézze meg az Ackley Bridge ingyenes online verzióját

Hogyan nézze meg az Ackley Bridge ingyenes online verzióját

Hogyan nézhetjük az Ackley Bridge-t ingyen online külföldön? Az Ackley Bridge egy brit televíziós dráma sorozat, amelyet egy azonos nevű multikulturális akadémiai iskolában rendeztek be. Az új TV show-t összehasonlították a BBC-vel Waterloo Road. Az Egyesült Királyságban a Channel 4 (4oD) sugározza a műsort első évad ingyenes online. Ez az oktatóanyag megmutatja, hogyan kell VPN vagy Smart DNS proxy segítségével távolítsa el a korlátozásokat az Egyesült Királyságon kívüli Channel 4 csatornán, lehetővé téve az Ackley Bridge megtekintését az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Németországban, Franciaországban és a világ minden táján.

Patak Ackley Bridge Online a VPN használatával

Most, ha megpróbál hozzáférni a 4. csatornahoz az Egyesült Királyság határain kívül, látni fogja ezt a földrajzi hibát. “A szolgáltatás jelenleg nem érhető el az Ön területén.” Ez azt jelenti, hogy Ausztrália, Írország, Kanada és az Egyesült Államok lakói nem nézhetik az Ackley Bridge-t online? Nem. Ez csak azt jelenti, hogy meg kell találnia a hátsó ajtót ennek az online streaming tevékenységnek.

Becsapás vesz részt ebben a helyzetben. A csalás a VPN szolgáltatónál lehetséges. Ezek az eszközök általában lehetővé teszik a beszerzést lejárt minden olyan korlátozást, amely akadályozhatja az Ön streaming-örömeit. A VPN-kapcsolattal kapott Egyesült Királyság IP-címével nyerhet hozzáférés bármilyen brit streaming csatornához a földrajzi elhelyezkedése ellenére vágyakozik. A következő lépéseket kell követnie:

 1. Meg kell kezdenie a dolgokat VPN-előfizetés. Kerülje az ingyenes VPN-eket. 
 2. Hozzon létre egy VPN-fiókot és akkor töltse le az alkalmazást a VPN hivatalos webhelyén kínálják fel. 
 3. Indítsa el az alkalmazást
 4. Jelentkezzen be a fiókkal készítettél. 
 5. Most meg kell csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Királyságban.
 6. Ezt követően képes leszel elérheti az Egyesült Királyságban található összes csatornát.
 7. A Stream Channel 4 Ackley hídja külföldön található bárhol is van. 

A legjobb VPN az Ackley Bridge számára 

A személyes preferenciám az ExpressVPN. Ez biztonságos és rendkívül képes a tengerentúli tartalmak feloldásához zökkenőmentesen. Köszönhetően a 30 napos pénzvisszafizetési politika, ebben az időszakban bármikor visszatérítheti pénzét, ha nem tetszett neki, amit kínál. 

Hogyan nézze meg az Ackley Bridge ingyenes online alkalmazását az intelligens DNS segítségével

Egy másik módszer, amely becsapással jár, az intelligens DNS. Ezzel az eszközzel eljuthat rendkívül gyorsan megkerüli az összes korlátozást. Ettől az eszköztől eltérő az, hogy nem olyan biztonságos, mint a VPN, mivel titkosítások útján nem irányítja át a felhasználók adatait. Az intelligens DNS csak azokat az adatokat továbbítja, amelyek felelősek a felhasználók földrajzi helyzetének meghatározásáért, így a felhasználók máshol jelennek meg. Más szavakkal, az intelligens DNS megváltoztatja a felhasználók virtuális helyét. A felhasználók által választott hely attól függ, hogy a kívánt tartalom hol található. Azért, hogy patak Ackley Bridge ingyenesen élő online, itt kell megtenni. 

 1. Szerezz magadnak Unlocator-ot előfizetés és egy ingyenes, 7 napos próbaverzió.
 2. Ezek a videók / telepítési útmutató segít konfigurálja az intelligens DNS-t a streaming eszközön.
 3. Menjen tovább a Channel 4 webhelyére vagy indítsa el a 4oD alkalmazást.
 4. Végül megteheted élvezze az Ackley Bridge online streaming-jét bárhol

Javasoltam Unlocator mert ez az egyetlen intelligens DNS-proxy, amely megadta nekem hozzáférés a 4. csatornahoz az Egyesült Királyságon kívül. Vele 7 napos próbaverzió, abszolút semmit nem veszíthet, és sokat lehet nyerni. A nyereség alatt azt értjük, hogy eljutsz feloldása több mint 220 csatornán amikor feliratkozott erre a szolgáltatásra. 

Ackley Bridge Promo

Hogyan nézze meg az Ackley Bridge ingyenes online verzióját?

Érdekes lesz, hogy miként alakul ki a két iskola egyesülése. Az biztos az, hogy az új brit dráma nagy figyelmet szentelt még akkor is, ha kissé hasonló a Waterloo Roadhoz. Az biztos az, hogy az Ackley Bridge egy megnézni érdemes TV-műsor.

Tehát, ha az Egyesült Királyságon kívül él, egyszerűen használja ExpressVPN vagy Unlocator amint azt fentebb kifejtettük, hogy a műsort nézzük egyidejűleg az Egyesült Királyságban is. Ne felejtsd el megosztani velünk a tervezett módszert az alábbiakban szereplő megjegyzés elhagyásával.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me