Hogyan nézhetem az Egyesült Királyság TV csatornáit Ausztráliában

Ausztrália a Nemzetközösség része, és az ország még II. Erzsébet is elismeri Ausztrália királynőjét. Így mélyek a kapcsolatok Ausztrália és Anglia között. Ennek a barátságos kapcsolatnak ellenére, Az ausztrál helyiek továbbra sem férhetnek hozzá az Egyesült Királyság TV-csatornáinak mivel ezek a föld alatt nem érhetők el.


A földrajzi korlátozások a tartalomszolgáltatók módját képezik a szerzői jogok védelmére. Függetlenül attól, hogy megmutatom kétféle módon oldhatja fel az Egyesült Királyság televíziós csatornáinak feloldását Ausztráliából. Ez a két módszer magában foglalja a VPN és az intelligens DNS használatát, így nem szabad kihagynia kedvenc programjait.

Nézze meg az Egyesült Királyság TV csatornáit Ausztráliában

Hogyan nézhetem az Egyesült Királyság TV csatornáit Ausztráliában

Miért nem érhetők el az Egyesült Királyság TV-csatornái Ausztráliában??

Nos, ez semmi személyes Ausztrália ellen. Az Egyesült Királyság televíziós csatornái csak az Egyesült Királyságban érhetők el szerzői jogi kérdések miatt. Tehát ha külföldön tartózkodó, külföldön élő hallgató vagy csak meghosszabbított vakációt vesz igénybe, az Egyesült Királyság televíziója korlátozott.

A korlátozás mögött az oka van IP-cím, amely feltárja a földrajzi helyzetét az internethez. Ha olyan streaming csatornák, mint a BBC iPlayer vagy a Sky Go, rájönnek, hogy kívül esik a engedélyezett lefedettségi régiókban, akkor zárolnak téged. azonban, feloldhatja a kívánt csatorna blokkolását virtuális magánhálózat (VPN) vagy intelligens DNS-proxy használatával.

Oldja fel a brit TV-csatornák feloldását a VPN segítségével

Az Egyesült Királyságban a televízió ad otthont a világ legnagyobb műsorának és műsorának. A Sherlock, a Downton Abbey és a Coronation Street csak néhány példa a széles körben népszerű brit kiállításokra, amelyek nemzetközi követéssel bírnak. Tehát képzelje el, milyen bosszantó lenne, ha nem tudná megnézni a legfrissebb epizódot.

De egy VPN-vel nem kell megtapasztalnia ezt az érzést. Ez az eszköz szoftvert használ a fizikai helyzetének megtévesztésére. A VPN átirányítja az online forgalmat a választott hálózatba. Is, elrejti az Ön IP-címét és kap egy újat a kiválasztott régiók közül.

Tehát miután csatlakozik egy brit szerverhez, új helyi IP-címet fog kapni és úgy tűnik, mintha az Egyesült Királyságban lennél. Akkor minden Az Egyesült Királyság TV-csatornái azonnal elérhetők.

A következő lépéseknek még egyszerűbbé kell tenni a dolgokat:

 1. Feliratkozás egy megbízható és hatékony VPN-szolgáltatásra. ajánlom ExpressVPN.
 2. Töltse le az alkalmazást a számítógépére, Mac-re, iOS-re vagy Android-eszközére. Alternatív megoldásként telepítheti a VPN-t útválasztókra, intelligens tévékre és játékkonzolokra.
 3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Királyságból.
 4. Győződjön meg arról, hogy más IP-címet kapott WhatIsMyIP.network.
 5. A legújabb brit programokat közvetítheti Ausztrália bármely pontjáról.

Miért érdemes figyelembe vennie az ExpressVPN-t

ExpressVPN a VPN-ipar elit márkáinak közé tartozik, és minden bizonnyal az első könyvünkben. Ez a márka lehetővé teszi megkerülni mindenféle online korlátozást nem számít hol vagy, köszönhetően egy sornak kiváló tulajdonságokkal.

Mindenekelőtt a társaság az egyik legnagyobb szerverhálózat, több mint 1000 szerver 94 országban. Kétségkívül feloldhatja az Egyesült Királyság csatornáinak blokkolását. Másodszor, kínál hihetetlen sebesség amelyek lehetővé teszik pattintsa meg a teljes HD-műsorokat, pufferelési problémák nélkül.

Megvan kiváló minőségű biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások. Az ExpressVPN használja katonai minőségű AES 256 bites titkosítás amely biztosítja a felhasználókat online névtelenség, még az internetszolgáltatók és a kormány szippantása miatt is. Sőt, még bejelentkezési tilalmát betartja, ami azt jelenti, hogy „soha nem vezetnek forgalmi naplókat.” További biztonsági előírások tartalmazzák a kill kapcsoló, megosztott alagút, és DNS szivárgás elleni védelem.

És végül: a társaság teljesen kompatibilis a Netflix-szel, így bármilyen könyvtárat elérhet, akár az amerikai verziót is. Sőt, ez is engedélyezi a P2P torrentet és fájlmegosztási tevékenységek. Töltsön le minden filmet vagy sorozatot anélkül, hogy jogi kérdésekkel kellene aggódnia.

Egyéb VPN szolgáltatások

Vannak más VPN márkák is, amelyeket megfontolhat. Az alábbi táblázatban találja meg őket.

ExpressVPN

Az ExpressVPN több mint 3000 ezer kiszolgálóval rendelkezik 94 országban, ami nagyon lenyűgöző. Az ExpressVPN korlátlan sávszélességet kínál, így tökéletes a játékhoz. Legfeljebb 5 egyidejű kapcsolatot csatlakoztathat, ami hasznos lehet, ha rengeteg eszköz van. Ami más eszközöket illeti, az intelligens DNS-funkcióval, a Media Streamerrel élvezheti az előnyöket. A cég nem vezet naplót, és osztott alagútépítést alkalmaz. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát és 24 órás ügyfélszolgálatot kínál. Ha megnéz, többet megtudhat az ExpressVPN-ről ez a felülvizsgálat.

BulletVPN

BulletVPN kijelenti a weboldalon: “Gondoskodunk arról, hogy szervereink ne legyenek túlterhelve, és prémium minőségű vonalakat használunk a lehető legnagyobb sebesség biztosításához.” Ezenkívül, akárcsak az ExpressVPN, a BulletVPN AES 256 bites titkosítást használ, kill kapcsolót használ, és ingyenes intelligens DNS. A társaság alkalmazza a szigorú bejelentkezési szabályzat és nem ígér semmit, csak “Lángoló gyors sebesség.”

Talán egyetlen hátránya egy kicsi szerverhálózat az elit társaihoz képest. Jelenleg 47 szerverrel rendelkezik 21 országban. Nézd meg ezt BulletVPN felülvizsgálat további információkért.

NordVPN

A VPN-felhasználók dicsérik az NordVPN-t hihetetlen biztonsági funkcióiért. A legérdekesebb ez a szolgáltató esetében a Hagymán VPN-szolgáltatás. A naplózás nélküli politikával és a szűk titkosításokkal az összes csatlakoztatott felhasználó biztonságban van az interneten. A társaság emellett egy olyan hálózatot is üzemeltet, amely 5000 országban nem működik 5000 szerverrel. Az iparág egyik legnagyobb állítólagos állítása nem alulbecsülhető. Egy olyan panamai szolgáltatóval, mint például a Nord-VPN, biztos lehet az adatok biztonságában. A társaság olyan helyen található, ahol nincs adatmegőrzési törvény. További információ az NordVPN-ről ebben felülvizsgálat.

Nézze az Egyesült Királyság TV-csatornáit az intelligens DNS-proxykkel

A másik módszer A brit TV-csatornák feloldása az intelligens DNS-proxykön keresztül történik. Ezek az eszközök lehetővé teszik megkerüli a földrajzi korlátozásokat az URL-ek újrairányításával amelyek feltárják a helyét. Azonban nem változtatják meg az Ön IP-címét, ami azt jelenti, hogy továbbra is hozzáférhet ausztrál webhelyekhez. De ez azt is jelenti, hogy nem mindig kerülhet ki minden geo-blokkot.

Ezenkívül az intelligens DNS-proxyk nem titkosítással védik a forgalmat, ami komoly adatvédelmi aggályokat jelenthet, bár az internetsebességét nem érinti. Ha nem veszi figyelembe a bizonyos gyengeségeket, és továbbra is szeretne beállítani egy intelligens DNS-proxyt az eszközére, akkor a következőket kell tennie:

 1. Készítsen intelligens DNS-előfizetést. Unlocator az első számú választásunk lenne.
 2. A szolgáltatásnak támogatnia kell az Egyesült Királyságban működő csatornákat, mint például a Sky Go, a BBC iPlayer és az ITV.
 3. Konfigurálja az intelligens DNS-t a kívánt eszközön streaminghez használni.
 4. Alternatív megoldásként megteheti telepítse őket útválasztókra, játékkonzolokra vagy intelligens tévékre.
 5. Hozzáférés az Egyesült Királyság által korlátozott csatornákhoz és streaming a világ bármely országából.

Legjobb brit TV-csatornák

Néhány brit TV-csatorna Prémium minőségű műsorok, programok és sportok szervezése. Ha érdekli külföldön nézni, vegye figyelembe az alábbiakat:

 • BBC iPlayer
 • BT Sport
 • Sky Go
 • ITV 

Parancsolja az Egyesült Királyság TV-csatornáit Ausztráliában a VPN, az intelligens DNS segítségével

Nézze meg az Egyesült Királyság TV-tartalmát Ausztráliában a VPN, a Smart DNS segítségével

Nézze meg az Egyesült Királyság TV csatornáit Ausztráliában – Következtetés

Sok olyan program, amelyet élvezhetsz az Egyesült Királyság TV-csatornáin keresztül. Az ilyen tartalom nemcsak felhívja a figyelmet az Egyesült Királyságban élő emigránsokra vagy a helyiekre. A nemzetközi nézők is érdekelhetik az Egyesült Királyság csatornáinak kínálatát. Tehát, ha hosszabb tartózkodást tervez Ausztráliában vagy a világ bármely más részén, iratkozzon fel VPN-re vagy intelligens DNS-re az Egyesült Királyság televíziós csatornáinak feloldásához. Megéri.

Ha egyetért, tudassa velem a fenti módszerek közül melyiket választja a megjegyzésekben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me