Hogyan nézhetem az MLB-t a FireStick Live-on

Ez a Fire Stick mindent tartalmaz, amiről a szerpentők álmodhatnak, különösen a sport rajongók streamerei. Nemrégiben rájöttem, hogy tudok közvetítsük az MLB szezont a FireStick-en online élni nem számít, hol vagyok. Azok, akiket már korábban blokkoltak, tudják a küzdelmet, és hogy ez mennyire nagy üzlet. Ha ezek közül a ventilátorok közül valamelyik olyan helyen található, ahol a streaming csatornák nem állnak rendelkezésre, a VPN segíthet ebben. Hogyan? Tudjon meg többet a folyamatról itt.


Hogyan nézhetjük meg az MLB-t a FireStick-en

Csatornák Az MLB streaming a FireStick eszközön

A Firestick tulajdonosa és MLB rajongója édes kombináció, amely sokféle lehetőséget kínál Önnek. Mindezen streaming csatornákhoz Ön hozzáférhet – természetesen közvetlenül a VPN-hez való csatlakozás után. Ne feledje, hogy ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, hátrányos helyzetbe kerülsz hozzáférés az MLB műsorszóró csatornákhoz. De egy VPN-nél nem kellene aggódnia ezek miatt. A rendelkezésre álló FireStick eszközön az Ön földrajzi helyétől függ, ami a VPN-t elengedhetetlen összetevővé teszi. Az Amazon FireStick kiváló eszköz az MLB streaminghez. Tehát ne pazarolja lehetőségeit, és azonnal iratkozzon fel VPN-re. Itt található néhány csatorna, amelyet felhasználhat az MLB játékok közvetítéséhez.

Előfordulhat, hogy ezek közül a csatornáktól előfizetés szükséges még akkor is, ha feloldták őket. A VPN nem haladja meg a regisztrációs vagy előfizetési díjakat.

MLB.TV

MLB.TV  egy amerikai előfizetésen alapuló audio és video szolgáltatás, amely lehetővé teszi előfizetői számára közvetítse a kiváló minőségű piacról a Major League baseball játékokat. Jelenleg a felhasználók feliratkoznak az „MLB.tv All Teams” csomagra. Ez az előfizetés hozzáférést biztosít számukra az összes MLB-csapat élő közvetítéséhez, a játékon belüli kiemelésekhez és statisztikákhoz. Csak annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy MLB.TV fiókot, majd élvezheti az összes játék pillanatait. 

Sling TV

Val vel Sling TVStreaming szolgáltatásaival kiválaszthatja a csatornád felépítését, és személyre szabhatja TV-élményét. Ráadásul a Sling TV nagyszerű választást kínál az MLB stream továbbítására. A kábelcsatornák nagy részét 20 dolláros „Narancssárga” előfizetéssel kaphatja meg. Ez a legolcsóbb szolgáltatás, amely tartalmazza az ESPN és az ESPN2 szolgáltatásokat. A kék terv azonban havi 25 dollárt számít fel, és tartalmazza a Foxot és az FS1-et. Mind a Narancssárga, mind a Kék terv kínál előfizetőinek a TBS-t, de egyikük sem kínálja az MLB hálózatot.

PlayStation Vue

Az MLB játékait a PlayStation Vue előfizetés most A Sony hozzáadta az MLB hálózatot. Az MLB streaming céljait akkor lehet elérni, ha feliratkozik a 44,99 USD havi csomagra, amely az MLB hálózatot tartalmazza. A PlayStation Vue előfizetéssel élő kosárlabda, foci, foci, baseball és jégkorong-mérkőzéseket nézhet online. Az olyan csatornák, mint az MLS, NFL és NHL, mindig elérhetők lesznek az Ön számára. És 40 dollárért hozzáférést szerezhet az ESPN, ESPN2, FOX, FS1 és TBS rendszerekhez..

DirecTV most

DirecTV most jön a sokféle sportprogramozás. A streaming szolgáltatás olyan csatornákat kínál, mint az ESPN, ESPN2, FOX Sports 1 és NBCSN. Ha frissíti a Just Right csomagra, akkor megkapja az ESPN News, az ESPNU, a Big Ten Network, a SEC hálózat, a teniszcsatorna, és ami a legfontosabb, az MLB hálózatot. Ezenkívül hozzáférhet az MLB-hez a Bat alkalmazásban.

Hulu Live TV

A ti A Major League Baseball szezon ütemterve le van fedve val vel Hulu + Élő TV. Az FOX, ESPN, FS1 és TBS csatornák élő közvetítést biztosítanak az MLB szezonban. Ezeket a csatornákat a Hulu előfizetéssel kapja meg. A műveletet élőben közvetítheti Hulu + Live TV előfizetéssel és Live TV támogatott eszközön.

VPN felhasználások

Ne feledje, hogy ezek a csatornák nem csak felbukkannak a Firestick-en, ha rossz földrajzi helyzetben van. Ahhoz, hogy ezek a csatornák megjelenjenek, először telepítenie kell egy VPN-t. A szereti Sling TV, Directv Now, Fubo TV és MLB.TV blokkolva marad, ha nem csatlakozik VPN-hez. Itt olvashat a legjobb VPN alkalmazhat az MLB szezon közvetítéséhez az Egyesült Államokon kívülről. Az alábbiakban olvashat arról, hogy mit tehet egy VPN:

 • A szükséges adatvédelem: Az Ön adataihoz harmadik fél nem fér hozzá. Az adatait titkosítva és protokollok védik.
 • Beat MLB áramszünetek: Megnézheti az MLB-játékokat annak ellenére, hogy elektromos áramkimaradások szolgáltatók által.
 • Bypass ISP fojtószelep: Az internetszolgáltatója azonban időnként a kapcsolat leépülését okozhatja olyan VPN-sel, amely könnyen elkerülhető.
 • Felhasználóbarát VPN alkalmazások: A VPN-társaságok könnyen használható alkalmazásokat kínálnak több platformon, beleértve a Firestick-t is.

MLB streaming FireStick-en VPN-sel

A 2019. évi Major League baseball-szezon március 20-án kezdődik és szeptember 29-én ér véget. Ez az MLB története 150. évadja, és a szurkolók nagyon izgatottak, hogy a szezon újra induljon. A FireStick tulajdonosai az eszközön elérhető streaming csatornákat használhatják az MLB szezon megtekintésére. Most, ha olyan országban vannak, ahol az MLB streaming csatornák nem támogatottak, VPN-t kell használniuk a hozzáférésükhöz..

VPN nélkül szinte lehetetlen ezeket a csatornákat beszerezni. A helyzet az, hogy a csatornákhoz ugyanabban a helyen kell lennie – ott, ahol vannak -, hogy hozzájussanak hozzájuk. Most, ha nem, akkor meg kell tennie változtassa meg a helyét. Mivel a fizikai mozgás lehetséges, forduljon a VPN-hez a gyakorlatilag változtassa meg a helyét.

Miután feliratkozott egy VPN-re, csatlakoztatja az eszközt a sok szerver egyikéhez, amely a világ különböző helyein terjed. Az Ön adatai ezután a biztonságos kapcsolaton – a magán alagúton keresztül – továbbadódnak, és átkerülnek az Ön által kiválasztott helykiszolgálóra. Az összes adatot hozzárendeljük ehhez a szerverhez, és úgy tűnik, hogy az országban vagy, ahol a szerver található. Ezután ugyanabba a helyre kerül, mint ahova a csatornák alapulnak, és úgy érheti el őket, mintha valóban ott van.

A legjobb MLB VPN

A sikeres feloldás és streaming élmény érdekében előfizetnie kell ExpressVPN. Szavazásunk az ExpressVPN-hez nemcsak azért tartozik, mert az egyik vezető VPN, azaz a feloldó előadások páratlanok és kiválóak. Szinte bármelyik csatorna feloldhatja a figyelmét. Tegyük fel, hogy feliratkozott az ExpressVPN-re, de nem tetszett neki a cég által kínált szolgáltatások részesülhetnek egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciapolitikában. Pénzt kapjon vissza 30 napon belül.

A társaság az ügyfélszolgálat rendkívül hasznos, tehát nem hiszem, hogy szüksége lesz a visszatérítési politikára. Az ExpressVPN tehetséges támogató csoportja válaszol bármilyen kérdésére, és vezeti a telepítési folyamatot. Ha ragaszkodik ahhoz, hogy más szolgáltatót keressen, akkor az alábbi táblázat nagyon hasznosnak bizonyul.   

Nézze meg az MLB-t az Apple TV-n – Végső szavak

Az MLB-játékokat a kábel fizetése nélkül nézni könnyebb, mint gondolnád, főleg a FireStick tulajdonosai számára. Csak annyit kell tennie, hogy használjon egy VPN-t, és az összes MLB streaming csatorna kéznél van..

Megbízható A FireStick VPN-jére rendkívül szükség van a biztonság, az adatvédelem és az adatfolyam-minőség érdekében. Nézze meg, hogy kedvenc csapata mikor dobja ki a labdát a parkból, miután felszabadította a csatornákat, és hozzáfér a csatornákhoz a választott VPN segítségével, és tudassa velünk, hogy melyikre iratkoztál fel..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map