Hogyan nézhetem az NBA 2019/2020 élő közvetítését

Ez csak a játék iránti szeretetről szól, és az NBA rajongóinak biztosan rengeteg dolgot adnak nekik. Az 2019/2020 NBA-szezon úgy van beállítva, hogy elinduljon 2019. október 22 és a rajongók készen állnak az év legjobb swishinek és sikátoroknak a továbbadására. De hogyan? Nos, az élő TV szolgáltatások az elmúlt években nagyon népszerűvé váltak. Az NBA azonban számos streaming csatornán elérhető (ezek közül a legtöbb) az Egyesült Államokra korlátozódik). Tehát, ha nem ismeri a saját útját, a következőképpen teheti meg Nézze meg az NBA 2019/2020 oldalt bárhol.


Az NBA 2018/2019 élő online nézése

Az NBA 2019/2020 élő online nézése

Az NBA streaming legjobb csatornái

Különféle műsorszóró csatornák az USA-ban az összes mérkőzést online mutatják. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor könnyen továbbíthatja azokat. Ne feledje, hogy ezeknek a csatornáknak néhánya is van áramszünetnek kitéve, és néhányuknak szüksége lehet a kábel előfizetés.

Számos olyan csatorna található, amelyeken az NBA-mérkőzéseket élőben nézheted, és néhányat alább felsorolunk. Azonban a hozzáférjen ezekhez a csatornákhoz külföldön, nézd meg, mit kell mondanom később ebben a cikkben. Ami a pillanatot illeti, vessünk egy pillantást néhányra NBA csatornák tárolása.

NBA League Pass

A kemény sport rajongók számára a NBA League Pass méltó befektetés. Eltekintve attól, hogy légy hirdetésmentes és igény szerint, az NBA órákon keresztül készít órákat olyan tartalomra, amely kizárólag: League Pass előfizetők.

Habár a liga nem szolgáltat előfizetői számot, biztosan tudjuk, hogy ennél több 1,2 milliárd perc játék közbeni fellépés minden évszakban megtekintették.

Az NBA LP alkalmazás lehetővé teszi a kosárlabda rajongók számára, hogy minden NBA játékot élőben nézzenek online. Ez azonban csak az előfizetésedtől függ. Látja, az NBA League Pass körül van hat előfizetés Annak érdekében, hogy a felhasználók széles választékát kínálja, akkor is feliratkozhat a „10 perces” hozzáférés terv. A legnépszerűbbek a következők:

 • Csapatválasztás: $ 19.99 / hó.
 • League Pass: $ 31.99 / hó.
 • Három játék választása: $ 5.99 / hó.NBA League Pass előfizetés

Ha már van kábel előfizetés és nem akarja külön díjat fizetni a már meglévőkért, csak jelentkezzen be a kábelszolgáltatójához. Itt van néhány figyelemre méltó:

Ne feledje, hogy az Egyesült Államokban, A League Pass ki van zárva. Tehát el kell maszkolnia a tartózkodási helyét annak érdekében, hogy körülkerülni az NBA áramszünetet és nézze meg kedvenc kosárlabdacsapatát élőben online.

A League Goes International

Az NBA League Pass szélesebb közönséget próbál elérni az Egyesült Államok talaján kívül, ami minket hoz nemzetközi változat. A szolgáltatás néhány országban elérhető. Ön is feliratkozhat a szolgáltatásra közvetlenül a elérhető terveket, vagy jelentkezzen be az adott ország kábelszolgáltatójával. Itt elérhető az NBA bajnokság. (Megállapítottam a megfelelő kábelszolgáltatókat is.

 • Brazília:
  • Vivo TV
 • Kanada:
  • Bell TV
  • Shaw Direct
  • Cogeco kábel
  • EastLink kábel
  • Rogers kábel
 • Mexikó és Közép-Amerika:
  • SKY México
 • Fülöp-szigetek:
  • Kábelkötés, Globe, Sky Cable és PLDT / Smart
 • Egyesült Királyság:
  • BT Sport

Ha nem szereti a hosszú távú kábel-üzleteket, akkor a League Pass-ot is megvásárolhatja a önálló előfizetés. A csomag ára attól függ, hogy honnan jön az internetes forgalom (IP-cím).

Miután feliratkozott, streaming-re teheti a A 2019/20 NBA-szezon élőben:

 • Intelligens TV-k
 • Apple TV
 • Xbox 360
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • roku
 • Amazon Kindle Fire
 • PlayStation 4

Sling TV

A Sling TV az egyik legrégebbi streaming csatorna az Egyesült Államokban. Hosszú távon annak ellenére, hogy messze van legolcsóbb. A csatorna visszatért a fénybe 2015, felhalmozódik egy tisztességes előfizetői bázis az Egyesült Államokban. 2018-tól a szolgáltatásnak megvan: 2,42 millió előfizető.

A csatorna három előfizetési csomaggal rendelkezik. Mindegyikhez tartozik egy 7 napos ingyenes próbaverzió abban az esetben, ha a felhasználók tesztelés céljából szeretnék igénybe venni a szolgáltatást. A különbség a három között az a tartalom, amelyet kap.

Az egyes csomagok tartalmaznak bizonyos mennyiségű csatornát, amelyek közül a másiknak hiányozhat. Hadd mutassam meg, mi a csomag:

 • narancssárga (25 $ / hó)
 • Kék (25 $ / hó)
 • Kék + narancs (40 $ / hó)

Ami az NBA streamingjét illeti, tudnia kell, hogy mit válasszon. A Sling Orange rendelkezik ESPN, ESPN2 és ESPN3. Ha többet szeretne, akkor is kaphat ESPNews és NBA TV a sport kiegészítővel.

A Sling TV alkalmazás felhasználóbarát. Könnyedén navigálhat és kiválaszthatja a kívánt kiegészítőket az út akadálya nélkül. Ráadásul sokféle eszközön átfolyható. beleértve Samsung Smart TV, Roku, Apple TV, PC, iOS, Mac, Android, Android TV, Chromecast és Amazon Fire Stick.

PlayStation Vue

Gondolkozott már azon azon, vajon a PlayStation-nél több van-e rajta, mint a játéknál? Nos, ebben az esetben lépjen be PlayStation Vue. Rendben, lehet, hogy ez nem a legolcsóbb szolgáltatás, de ezt a pénzt jól fogják felhasználni.

A PlayStation Vue új értelmet ad a zsinórvágó forradalomnak. Kínál több száz csatorna egy helyen. Talán ezért van olyan sok előfizető, 800.000 hogy pontos legyek.

Minden terv különféle csatornákat kínál. Tehát jobban ellenőrizze, hogy mit tartalmaz – mielőtt bármelyiket megválasztja. Itt vannak a tervek írásakor:

 • Belépés: 49,99 USD / hó
 • Alap: 54,99 USD / hó
 • Elit: 64,99 USD / hó
 • Ultra: 84,99 USD / hó

Jól van, az Ön esetében két lehetőség van. Vagy feliratkozol a Hozzáférési terv, és szerezze be az ESPN-t, vagy adni Mag próba kap ESPN és NBA TV-t. Tudom, hogy a szolgáltatás kicsit drága lehet, de ha látja a csatorna sorát, amelyet cserébe kap, azonnal meggondolja magát..

Még egy dolog, annak ellenére, hogy PlayStation Vue-nek hívják és a Sony tulajdonában van, a szolgáltatás meglepően elérhető minden szinte minden eszközön. A NBA mérkőzéseit élőben közvetítheted Android TV, Android telefonok, Apple TV, Chromecast, iOS, Mac, Roku, PC, FireStick és PlayStation (Duh!).

Fubo TV

A Fubo TV elsősorban a streaming szolgáltatás foci számára, mielőtt egy hagyományosabb élő TV-streaming szolgáltatáshoz lépne. Nem csak az fuboTV megvan a NBA, NFL és MLB, de megnézheti a NHL, NASCAR, golf, boksz, MMA és még sok más.

Miután annyi sporttartalommal bírt, a Fubo TV a mai streaming óriásává vált. A Fubo felhasználók több mint három milliárd perces műsorokat néznek. Ezekről beszélünk 250 000 fizetett előfizető.

A Fubo Standard-ot fogja keresni, amely magában foglalja NBA TV. A csomag ugyanazt a 83 csatornát, 30 órás felhő-DVR-t és két egyidejű kapcsolatot biztosít Önnek. Csak $ 54.99, eljutsz nézd meg a 2019/20 NBA szezonot sokkal több tartalommal. Fubo Standard

Ha sportrajongó vagy, használhatja az őket Sports Plus kiegészítő csak $ 8.99. Ezzel megszerezheti a teniszcsatorna, a Pac12 csatornák, a Fox College Sports Atlantic / Central, Pacific és sok más kedvelőit..

Sajnos a Fubo egyik terve sem tartalmazza az ESPN-t. Tehát ebben az esetben ragaszkodnia kell az NBA TV-hez. A fiók létrehozása után élő NBA-játékokat közvetíthetsz Apple TV, Chromecast, PC, Android, Mac, Roku, iOS, Samsung Smart TV, Android TV és Fire Stick.

Hulu Live TV

 A Hulu-ban mindent megtalál: Élő TV és az egyik legnagyobb streaming könyvtár. Hulu a közelmúltban hozzáadott egy élő TV-streaming csomagot, amely tartalmazza ESPN, ESPN2, ABC és TNT mert Havonta 49,99 USD. Hulu élő csatornák

A Hulu Live TV előfizetői felkereshetik az NBA kosárlabda sorozat oldalt, hogy megnézhessék, milyen játékok hamarosan megjelennek. Ez a csomag emellett hozzáférést biztosít a igény szerint TV-műsorok és filmek.

Tudnia kell azonban, hogy Hulu az ad-támogatott. Tehát itt és ott talál meg néhány hirdetést, miközben a mérkőzéseit nézi. Abban az esetben, ha meg akar szabadulni tőlük, választhatja azt Hulu Premium szolgáltatás (hirdetésmentes), amely körül van További 7 dollár.

A Hulu az egyik legnagyobb streaming csatorna az Egyesült Államokban. Éppen ezért tette elérhetővé a legtöbb operációs rendszeren és eszközön. Az NBA élő mérkőzéseit közvetítheted Android, iOS, Roku, Xbox, Amazon Fire TV és Chromecast.

NÁL NÉL&T most

Nézze élőben a NÁL NÉL&T Most. Hagyja hátra a vezetékeket és kábeleket, mert a NÁL NÉL&T Most kb, szórakozásának nincs korlátja. AT-t akar?&T Most a tévében? Csak csatlakoztassa a kompatibilis eszköz és stream nagy – még a legnagyobb képernyőn is.

Nyissa meg laptopját vagy asztali számítógépét, jelentkezzen be, és az élő TV kéznél van. Nézze élőben az online TV-t intelligens módon az AT segítségével&T most. A szolgáltatás már jó ideje működik, és nem hiányzik online sport streaming.

NÁL NÉL&A T most kínál előfizetőknek választás öt különböző terv között. Nem olcsók, de végül megkapja azt, amit fizet. Itt vannak:

 • Szórakozás: $ 93 / hó
 • Választás: 110 $ / hó
 • Xtra: $ 124 / hónap
 • Végső: 135 $ / hó
 • Optimo MÁS: $ 134,99 / hóAT&T most

Ha keresel ESPN, a fent felsorolt ​​csomagok mindegyikéhez tartozik. Másrészről, NBA TV a rajongóknak csak figyelniük kell Xtra és Végső legyen csatornáik a katalógusukban.

Miután elkészült a szolgáltatásra való feliratkozással, élőben közvetítheti a 2019/20 NBA-szezonot Amazon Fire TV, Apple TV, Google Chromecast, Roku, PC, Mac, iOS, Android, Samsung Smart TV és Android TV.

Az NBA 2019/2020 élő online nézése egy VPN segítségével

A kábelvágás manapság trend lett, a sok igény szerint elérhető streaming szolgáltatásnak köszönhetően. A legtöbb ilyen szolgáltatás azonban korlátozott az országhoz hasonló, mint a NBA streaming csatornák. Ezeknek a szolgáltatásoknak a használatához VPN-t kell elérniük az Egyesült Államokon kívül.

VPN elrejti online identitását és lehetővé teszi hozzáférés a geo-blokkolt tartalomhoz bárhonnan a világ minden tájáról. az eszközt az a-ban található egyik szerveréhez csatlakoztatja az Ön által választott átjáró város.

Ennek eredményeként megszerezte az ország IP-címét, és bárhonnan hozzáférhet az adott ország tartalmához. Így juthat el ehhez Nézze meg az NBA 2019/2020 online közvetítését egy VPN segítségével:

 1. Regisztrálj egy szolgáltatóval.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazás a készüléken.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és Bejelentkezés hozzá az éppen létrehozott VPN-fiókkal.
 4. Az alkalmazáson csatlakoztasson egy Amerikai szerver.
 5. Szerezzen be Amerikai IP-cím.
 6. Patak az NBA játékokat a világ bármely részéről.

Olyan VPN-vel, mint a ExpressVPN, megnézheti, hogy kedvenc csapata élőben és online harcol-e a bíróság előtt. Ez a szolgáltató biztosítja a legszorosabb feladatot felszabadító élmény. Az ExpressVPN hírnevét élvezi, mivel soha nem nyújt minőségi szolgáltatásokat és nem végez szilárd előadásokat. Ezenkívül kiváló ügyfélszolgálatot és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Másnak legjobb VPN-k az NBA számára, ellenőrizze az alábbi táblázatot.

NBA 2019/2020 – A csapatok

Itt áll a 30 csapat, amely részt vesz az idei NBA-szezonban:

 • Atlanta Hawks
 • Boston Celtics
 • Brooklyn Nets
 • Charlotte Hornets
 • Chicago Bulls
 • Cleveland Cavaliers
 • Dallas Mavericks
 • Denver Nuggets
 • Detroit Pistons
 • Arany Állami Harcosok
 • Houston Rockets
 • Indiana Pacers
 • Los Angeles Clippers
 • Los Angeles Lakers
 • Memphis Grizzlies
 • Miami Heat
 • Milwaukee Bucks
 • Minnesota Timberwolves
 • New Orleans Pelicans
 • New York Knicks
 • Oklahoma City mennydörgés
 • Orlando Magic
 • Philadelphia 76ers
 • Phoenix Suns
 • Portland Trail Blazers
 • Sacramento Kings
 • San Antonio Spurs
 • Toronto Raptors
 • Utah Jazz
 • Washington varázslók

Nézze meg az NBA 2019/2020 élő közvetítését

tudsz nézd meg az NBA 2019/2020 szezonját online a okostelefonon, táblagépen, számítógépen vagy akár a Smart TV-n is. cMinden pár ital, néhány snack és tisztességes internetkapcsolat szükséges.

Remélhetőleg informatívnak és hasznosnak találta ezt a cikket. Tudassa velünk a megjegyzés szakasz alatt melyik streaming szolgáltatást választja, ha az NBA játékokat élőben és online nézi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me