Hogyan nézhetem az NHL-t a FireStick Live-on

Az NHL „Minden ki, minden játék, minden szezon” gyors közeledik és szeptember 15-én kezdődik. Ez egy izgalmas évszak lesz, amelyet a rajongók nem hagyhatnak ki. NHL rajongók, akik ilyenek FireStick tulajdonosok örülni fognak annak tudásában, hogy tudnak közvetíteni az NHL szezonját a FireStick segítségével.


Ha azonban nincsenek az Egyesült Államokban, nincs más választásuk, mint hogy a padon üljenek. Kivéve természetesen ezeket a rajongókat VPN használatával zárolhatja le a nem elérhető csatornákat hol vannak. Ha nem tudja, miről beszélek, ez a cikk mindent elmagyaráz.

Hogyan nézhetem az NHL-t a FireStick-en

Hogyan nézhetem az NHL-t a FireStick-en

NHL-nézés a FireStick-en VPN használatával

Készüljön fel az NHL-rajongókra, amikor tanúja lesz életed legjobb jégkorong-játékának. És a VPN az az eszköz, amelyre ezekbe a Firestick-be kell továbbítani. A Firestick szerverek megfelelő eszközként szolgálnak az ilyen munkákhoz. De még ehhez VPN-t kell szereznie, hogy elérje ezeket az NHL csatornákat. Az egyik telepítése után hozzáférhet olyan csatornákhoz, mint a Sling TV, a Directv Now, a Fubo TV, az NHL.TV és az ESPN..

A legjobb VPN, akkor tudni fogja, melyik VPN-t használja az NHL külföldi megfigyeléséhez. Ezenkívül itt van a lépés, amelyet meg kell tennie nézze meg az NHL-t a Firestick-en, ha VPN-t használ:

  1. Vizsgálja meg a piacon elérhető összes VPN-t.
  2. Feliratkozás az egyikre megtalálja a legmegfelelőbbet.
  3. Ha feliratkozol, hozzon létre egy VPN-fiókot.
  4. Telepítse az alkalmazást és aktiválja. 
  5. Bejelentkezés.
  6. Keresse meg az alkalmazást szervereken a kívánt országokban.
  7. Csatlakozzon ebben az esetben egy amerikai VPN szerverhez.
  8. Mint amerikai virtuális helyi, az egész NHL-szezon.

Ha akarod bypass áramszünetek és nézni az NHL-játékokat, olyan szolgáltatóra van szüksége, mint például ExpressVPN. Ez a szolgáltató garantálja a kívánt eredményeket. Az ExpressVPN megígéri lenyűgöző szolgáltatások és erős előadásokat nyújt.

Ön is részesül előnyben 30 napos visszatérítési politika és kiváló ügyfélszolgálat. De abban az esetben, ha nem találta ezt az igényeinek megfelelőnek, akkor mindig ellenőrizze a többi VPN-t, amelyeket az alábbi táblázatban talál..

Csatornák, amelyek közvetítik az NHL-t a FireStick-en

A FireStick tulajdonosai számos NHL streaming csatornát választhatnak. Kábel nincs, és streaming szolgáltatások is vannak. Ezeknek a szolgáltatásoknak sokféle csatornája van, és megfizethető árakat kínálnak. Jégkorong-rajongók, akik élnek az Egyesült Államokon kívül nem fogja elérni a streaming szolgáltatásokat VPN szolgáltató nélkül.

Az Amazon FireStick kiváló eszköz az NHL közvetítéséhez, az Egyesült Államokon kívüli VPN nélkül azonban felesleges. Mert amit a FireStick készüléken lát, a földrajzi helyzetére támaszkodik, a VPN feltétlenül szükséges. Például, ha az USA-n kívül él, akkor nem lesz képes streamálni, nem is beszélve a hozzáférésről olyan szolgáltatásokhoz, mint a Hulu, az NHL.TV vagy a HBO Go..

Vessen egy pillantást azokra a csatornákra, amelyek a FireStick-en keresztül elérhetők az NHL-játékok megtekintéséhez:

1. NHL.TV

Az NHL nemrég indított új alkalmazást az Amazon Fire TV, a Fire TV Stick és a Fire TV Edition televíziós modellekhez. Az új alkalmazás hozzáférést biztosít az NHL TV-hez, ahol a jégkorong-rajongók élőben és igény szerint nézhetik meg a piacon kívüli játékokat.

Az alkalmazás magában foglal egy ingyenes játékot a hétből, hogy elinduljon, de szüksége van egy NHL TV-előfizetésre, hogy élvezhesse mindazt, amelyet az alkalmazás tárol. Az NHL alkalmazáson keresztüli játékokat HD formátumban továbbítják, 60 képkocka / másodperc sebességgel.

2. Húzza a TV-t 

Sling TV A szolgáltatás előfizetőinek több mint 25 csatornát kínál, mint például az ESPN, a Center Ice és az ABC. Ez az előfizetés lehetővé teszi a FOX Sports Go, az NBC és a WatchESPN alkalmazások hitelesítését streaming készülékein. Sajnos a CBS nem része a csatorna felállásának.

A legfontosabb, hogy a Sling TV alkalmazás kompatibilis a Roku, az Apple TV, az Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast, valamint a Samsung és az LG Smart TV-vel. Lehetősége van arra, hogy csak feliratkozzon az NHL-szezonra, majd lemondja. A Sling TV használatával Ön nem köteles semmilyen kötelezettségvállalást vállalni.

3. Hulu Live TV

Hulu egy olyan csomaghoz tartozik, amely több mint 50 csatornát kínál. Ez a streaming szolgáltatás lehetővé teszi a WatchESPN, FOX Sports Go és NBC Sports alkalmazások hitelesítését. A Hulu alkalmazásával kábel előfizetés nélkül nézheti meg az NHL szezonját.

Ha már rendelkezik Hulu VOD fiókkal, iratkozzon fel a Live TV kiegészítőre. Bár egyesek összehasonlíthatják a Hulu Live TV-t a listán szereplő többi szolgáltatással, használhatják élő sportként kábel nélkül.

4. PlayStation Vue

PlayStation Vue egy streaming szolgáltatás, amely kábelvágók számára készült. NBCSN-t és CNBC-t biztosít Önnek. Az Egyesült Államokban a legtöbb országban televíziós rendes szezon játék az NBCSN csatornán, néhány rájátszás pedig az NBCSN és CNBC csatornákon..

A PlayStation Vue kiegészítő lehetővé teszi, hogy megnézhesse az NBC, az NBCSN és a CNBC csatornáin minden utószezon játékát, valamint az NBC minden hétvégi szezonbeli „játékát”..

5. DirecTV most

60 csatorna kínálata DirecTV most, magában foglalja az ESPN, FOX, NBC, ABC és CBS fájlokat, és mindegyik hitelesítésének képességét. Sok DirecTV előfizető dicsérte a szolgáltatás zökkenőmentes felületét és a készülék kompatibilitását. Kaphat DirecTV Now-t az Amazon Fire TV-n, a Roku-n, az Apple TV-n, iOS-on és több Android-eszközön.

Használja ki a szolgáltatás ingyenes, 7 napos próbaverzióját, és nézze meg a legfontosabb sporteseményeket élőben online. Még az NHL szezonját kábel nélkül és az Egyesült Államokon kívül is nézheti a DirecTV-n.

Nézze meg az NHL-t a FireStick-en

Miután egy megbízható VPN egy FireStick-en Adatvédelmi, biztonsági és streaming célokra mindig ajánlott. Az NHL streaming csatornáinak eléréséhez annyit kell tennie, hogy VPN-t szerezzen. Ezután csatlakozzon egy olyan szerverhez, ahol a kábeltelevíziós szolgáltatók nem közvetítik a játékokat, és az NHL-játékokat bármikor közvetítik.

Nézze meg a Gordie Howe-féle trükkjeit, éljenezze a ginosokat, és ünnepelj egy csendjét, miután a csatornákat egy VPN-en feloldottuk, és tudassa velem mindent az alábbi megjegyzésekben.. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me