Hogyan nézhetem az NHL-t a Roku Live-en

A jégkorong-szezon a sarkon van, tehát szerezze meg Roku készülékek készen állnak a streamingre. Roku eszköztulajdonosként egyértelműen áthaladtam a kábelen, és most új lehetőségeket keresek az NHL-játékok nézésére..


Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Roku tulajdonosok jól viselkedtek a streaming eszköz kiválasztásával. Nincs jobb hely az NHL szezon megnézésére, mint a Roku-n. Itt vagyok, hogy elmondjam, hogyan tudsz közvetítse az NHL jégkorong-játékokat a Roku játékosokon és a Roku tévékön.

Hogyan nézhetem az NHL-t a Roku Live-en

Hogyan nézhetem az NHL-t a Roku Live-en

Csatornák, amelyek az NHL 2019-et tárolják a Roku-n

Az alábbiakban felsorolunk néhányat az NHL-t sugárzó legjobb streaming csatornák az Egyesült Államokban. Ezeknek a hivatalos TV-csatornáknak már vannak alkalmazásai a Roku-n – ezek többsége, ha nem is, mindenki rendelkezik.

  • NHL.TV
  • Hulu Live TV
  • Direkt most
  • FuboTV
  • Sling TV

Az NHL élő online nézése a Roku-n

Az NHL az Egyesült Államokban zajlik, és ez azt jelenti A játékokat közvetítő csatornák földrajzilag blokkolva vannak az Egyesült Államokon kívül. De a jó hír az, hogy egy VPN eszköz segítségével továbbra is megteheti elérje a csatornákat külföldön is. A VPN segít mindenféle bypass korlátozás amelyek megakadályozzák az NHL streaming csatornáinak elérését.

A VPN összeköti a használt eszközt az egyik szerverével az Egyesült Államokban. Fog átadja a teljes forgalmat az Egyesült Államok szerverén keresztül, így úgy tűnik, hogy csatlakozik az Egyesült Államokból. Majd kap egy amerikai IP-címet ezáltal hozzáférést biztosít az ország összes tartalmához.

A VPN-rel kapcsolatban a következők várhatók el:

  • Megszabaduljon az ISP fojtásáról: Az internetszolgáltató már nem fogja irányítani a kapcsolatot, mert mekkora sávszélességet fogyaszt.
  • Távolítsa el a tengerentúli tartalom blokkolását: Szinte minden olyan csatornát vagy szolgáltatást megkap, amelyre VPN-előfizetéssel rendelkezik.
  • Kerülje az áramszünetet: Azáltal, hogy elrejti a valós helyét, a tényleges helyét, te kerülje az áramszünetet amelyek megakadályozzák a kedvenc sporttartalmak megtekintését.
  • VPN alkalmazások: A VPN szolgáltatók felhasználóbarát alkalmazásokat kínálnak minden platformon.
  • Online biztonság: A VPN biztonsági szabványai védik adatait a kíváncsiskodó szemtől, és biztonságban tartják az internetet.

A feloldása NHL a Roku-n, megbízható VPN szolgáltatóra van szüksége, és a legjobb a piacon ExpressVPN. Ez egy szolgáltató következetes előadásokat nyújt. Ez garantálja: távolítsa el a tengerentúli tartalomra vonatkozó regionális korlátozásokat. Nagyon kiemeli a magánélet védelmét az alábbiak szerint: szigorú bejelentkezési politika és kemény titkosítási protokollokat valósít meg. Az alábbi táblázat segíthet megfontolni más, érdemes VPN-lehetőségeket.

A Noku közvetítése a Roku-n keresztül ezekkel a csatornákkal

Ha Ön Roku tulajdonosa, és nem használja az általa kínált streaming csatornákat, akkor sokat veszít. Tudja, hogy figyeli a pillanatát NHL-szezon kábel nélkül még akkor is, ha az Egyesült Államokon kívül lennél? Teljesen lehetséges közvetítse a jégkorong-játékokat a Roku-on a következő streaming csatornák használatával.

NHL.TV

A hivatalos NHL-alkalmazás a legkedvezőbb hely az NHL-rajongók számára, hogy élőben és igény szerint közvetítsenek minden, piacon kívüli rendes szezonbeli játékot. Ennek az előfizetésnek köszönhetően otthoni vagy távoli hírcsatornákat nézhetnek, és lépést tarthatnak minden csapat eredményével, ütemezésével, hírekkel, videóival és listájával..

Megszerezheti a NHL.TV teljes hozzáférés 139,96 dollárért / szezon. A következő csomag tartalmazza a piacon kívüli rendes szezon játékot. Vagy azért $ 111.96 / szezon, megvásárolhat egyetlen csapat csomagot. Most, ha az USA-n kívül él, akkor el kell hamisítania online helyét körülkerülni az NHL áramszünetet.

DirecTV most

DirecTV most kissé drága, de jó okból. Előfizetőinek meg kell vásárolniuk a 50 USD “Just Right” csomag amely magában foglalja az összes NBC csatornát és RSN-t, az NHL-szezonra vonatkozva. Az előfizetéssel az NHL hálózatot sem kapja meg. Fizessen további 10 dollár díjat, és frissít a „Go Big” csomag amely 100 csatornát tartalmaz.

Sling TV

Sling TV egy teljes értékű és megfizethető szolgáltató, amely lehetővé teszi az NHL nézését. A Sling TV segítségével a világ bármely pontjáról megnézheti az NHL-játékok teljes szezonját. Két csomagot kínál: Sling kék és Sling Orange.

Az NBCSN, az NBC és az NHL hálózat megtekintéséhez regisztrálnia kell a Sling Blue csomagot, amely havonta 25 dollárba kerül, havonta pedig egy Sports Extra 5 dollárral együtt. Kövesse a Sling TV NHL naptárát, hogy nyomon követhesse kedvenc játékait.

FuboTV

FuboTV, Bármely más streaming szolgáltatással szemben, az NHL Local és a Stanley kupát fedezi olyan csatornákon, mint az NBC, NBCSN, FSNS, NBCS és MSG. Nem csupán az NHL-játékokat fedezi, még az MLB-t, az NBA-t, az NFL-t, a College Football-t és még sok más.

A FuboTV tartalmaz élő TV-közvetítést 70+ csatornával, 30 órás Cloud DVR-t; A 72 órás visszatekintési funkció lehetővé teszi az előző három nap bármely műsorának, játékának vagy filmének lejátszását, egy 7 napos ingyenes próbaverziót, és szinte minden eszközzel kompatibilis..

 Hulu Live TV

Tapasztalja meg a jégkorong-izgalmat, mint még soha a Hulu-ban az élő TV-vel – egészen a 2019-es Stanley Cup döntőig. Találja meg az összes Stanley Cup-rájátszásban szereplő játékot, lefedettséget és még sok minden más egy helyen. Hulu élő TV-je az összes NBC hálózati csatornát kínálja havonta 39,99 dollárba kerül.

Tehát, ha keres egy módszert az NHL-játékok közvetítésére, és azonnal megnézheti őket más eszközökön, akkor ezt a streaming szolgáltatást kell figyelembe vennie.

Nézze meg az NHL-t a Roku-n

Most már tudod, hogyan kell patak NHL játékok egész szezonban, és megtudhatja, ki nyeri meg a kupát függetlenül attól, hogy hol lakik. Lesz nehéz találat, felbukkanás, drámai játék és néhány rendkívül stresszes pillanat a csapatok rajongói számára, akik az ikonikus trófeát követik.

De a jó hír az, hogy egyiket sem hagyja ki a Roku és a VPN segítségével. Személy szerint szeretném tudni, hogy milyen VPN-t és streaming csatornát választana a feloldáshoz, ezért feltétlenül hagyja meg választásait az alábbi megjegyzés szakaszban..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me