Hogyan nézhetem DirecTV most az Egyesült Királyságban

A DirecTV Now az egyik legjobb streaming platformok az üzletben. A streaming szolgáltatás előfizetői számára kínál lehetőséget egy 330+ csatorna felállás továbbá prémium hálózatok mint például a HBO, a Showtime és a Starz, levonva minden további díjat.

Ez tökéletes azok számára, akik át szeretnének váltani a kábel és a vezeték közötti vágás lehetőségei között. de blokkolva van az Egyesült Államokon kívül. Tehát, ha akarod nézni a DirecTV Now-t az Egyesült Királyságban, meg kell tenned használjon VPN-t vagy intelligens DNS-t az streaming lehetővé tétele. Megtettem a vágást, és itt az ideje, hogy megcsináld.

Hogyan nézhetem DirecTV most az Egyesült Királyságban

Hogyan nézhetem DirecTV most az Egyesült Királyságban

Hogyan nézhetem DirecTV most az Egyesült Királyságban VPN használatával

Sok csalódás az Egyesült Államokon kívül, A DirectTV Now nem érhető el külföldön.


Ha érdekli a DirecTV Now nézése az Egyesült Királyságban, Kanadában, Olaszországban, Németországban vagy bármely más országban szerte a világon, akkor becsapni ezeket az országokat azt hinni, hogy az Egyesült Államokban van. Ez a becsapás VPN segítségével végezhető el.

A földrajzi korlátozások miatt, sok ember nem fér hozzá más országokból származó tartalmakhoz. A tartalomszolgáltatók ellenőrzik, hogy mely földrajzi területek férhetnek hozzá tartalmukhoz. Tehát, ha nem abban a földrajzilag jóváhagyott területen tartózkodik, akkor megtiltják a hozzáférést a kívánthoz. Ha azonban a VPN egyik amerikai szerveréhez csatlakozik, a DirecTV webhelye felismeri az elfogadható IP-címet. Következésképpen te leszel hozzáférést kapott a DirecTV szolgáltatásaihoz. Így működik:

 1. Készít VPN-előfizetés.
 2. Most kell töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a készüléken.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást.
 4. Bejelentkezés a VPN-fiókjával.
 5. Keressen amerikai szervert és csatlakozz hozzá
 6. Kérjen amerikai IP-címet.
 7. Stream DirecTV Now tartalma bárhol is van. 

A legjobb VPN a DirecTV Now számára az Egyesült Királyságban

Ha van olyan VPN, amely érdemes bárki figyelmét felkelti, akkor az ExpressVPN. Ez a szolgáltató nem más, mint állandó sebesség, kiváló szolgáltatás, és állandó előadások. Noha az ExpressVPN egy kicsit drágább, ez a szolgáltató bebizonyította fenntartja a felhasználók adatvédelmét míg feloldja a kedvenc tartalmaikat.

Az ExpressVPN tökéletes választás az online streamerek számára működésük miatt optimalizált szerverek. Ha más VPN-eket szeretne megnézni, az alábbi táblázat segíthet neked:

Hogyan nézhetem DirecTV most az Egyesült Királyságban intelligens DNS használatával

Egy másik módja megszerezni a DirecTV-t az Egyesült Királyságban intelligens DNS-en keresztül. Ez egy online eszköz, amely biztosítja garantált eredmény gyors sebesség mellett. Nem garantáljuk a biztonságot, mivel ez az eszköz nem tesz semmit a forgalom titkosításához. Valójában megtartja az Ön IP-jét, amint van, és elsősorban lehetővé teszi, hogy más helyen jelenjen meg. Ez segít neked hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz. A titkosítás hiánya sokkal gyorsabbá teszi a folyamatot. Kövesse az alábbi lépéseket feloldja a DirecTV-t az Egyesült Királyságban:

 1. Vedd fel a kezed Unlocator előfizetés.
 2. Nézze meg a videókat / telepítési útmutatásokat.
 3. Konfigurálja az intelligens DNS-t a készüléken.
 4. Menjen tovább a DirecTV webhelyére.
 5. önként elérheti a DirecTV összes tartalmát.

Az intelligens DNS intelligens választása Unlocator. A termék mögött álló dán cég tökéletes a földrajzi korlátozások megkerülése és a tartalom feloldása. Többhez férhet hozzá 200 csatorna egy 7 napos ingyenes próbaverzió alatt.

A DirecTV Now-ról

A DirecTV Now egy előfizetésen alapuló streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi az Egyesült Államok előfizetői számára nézze kábelcsatornákon kínált anyagokat mínusz az elkötelezettség. A DirecTV most több csatornát kínál, mint a legtöbb versenytárs. Ez magában foglalja a csatornákat (ABC, CBS, Fox és NBC) a legtöbb piacon. a felület nagyon egyszerű némi üdvözlettel „Kábelszerű” funkciók mint csúszás a csatornák között.

Ennek a streaming szolgáltatásnak köszönhetően lehetősége nyílik a következőkre: élő TV-t nézhet az interneten. Szerezz többet 65 élő TV-csatorna 40 dollárért / hó bármelyik eszközön, amelyet választott. Vessen egy pillantást a DirecTV Now előfizetési terveire: Négy alapcsomag elérhető, valamint egy spanyol nyelvű csomag.

 • Élni egy kicsit havonta 40 dollár, több mint 65 csatornán,
 • Pont jó Havonta 55 dollárt számít fel több mint 85 csatorna számára.
 • Menj nagyra Több mint 105 csatornát kínál havonta 65 dollárért.
 • Meg kell szereznem a csúcskapacitás havonta 75 dollárnál több, mint 125 csatorna.
 • Todo y Más 50 spanyol nyelvű csatornát kínál a felhasználók számára. 45 dollárnál a szolgáltatás több mint 40 angol nyelvű csatornát kínál.

A támogatott eszközök listája

A DirecTV Now okostelefonokon, számítógépekben és TV-kben érhető el kompatibilis streaming eszközzel. Önnek lehetősége van arra, hogy Több mint 100 csatornát közvetíthet az élő TV-n ha streaming-e ezeket a következő eszközöket:

 • roku
 • Apple TV
 • Google Chromecast
 • Alkalmazások
 • böngészők
 • Amazon Fire TV

Get DirecTV Now az Egyesült Királyságban

A DirecTV most egy fantasztikus média streaming platform. Kár, hogy csak az Egyesült Államokban érhető el. Szerencsére kétféle módszered van, amelyeket felhasználhatsz DirecTV elérhető az Egyesült Királyságban.

Éppen használjon VPN-t vagy intelligens DNS-t, és azonnal élvezheti a DirecTV Now közvetítését az Egyesült Államokon kívül és az Egyesült Királyságban. Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me