Hogyan nézhetem DirecTV most Kanadában

Az összes nevében kábel-vágó odakint, a DirectTV-nek globálissá kell válnia. Ha nem, akkor mindannyiunknak alternatív módszert kell találnunk arra, hogy külföldön tartózkodva nézhessük.


A DirecTV a legjobb megoldás a kábelvágók számára az Egyesült Államokban. A társaság azonban, nem nyújtja szolgáltatásait külföldön, és erre vagyunk mindannyian ideges. De úgy néz ki VPN és intelligens DNS segíthet ebben a kérdésben. Tudja meg, hogyan lentebb.

Hogyan nézhetem DirecTV most Kanadában

Hogyan nézhetem DirecTV most Kanadában

Hogyan nézhetjük meg a DirecTV-t Kanadában VPN használatával

A DirecTV Now mindenféle streaming szolgáltatást és csatornát tartalmaz sport-, tudományos-fantasztikus, főzési és zenei tartalmakkal. Azonban te vagy nem férhet hozzá bármelyikük, ha Kanadában lakik, vagy éppen ellátogat. A DirecTV Now nem közvetíthető a kanadai lakosoknak, mert ez törvénytelen lenne, a „szerzői jogok megsértése” cím alatt..

Annak érdekében, hogy ilyen jellegű változást lehessen végrehajtani, meg kell tennie telepítsen egy VPN-t. Noha nem ez az egyetlen feloldó eszköz, hanem a legbiztonságosabb és leghatékonyabb. A VPN létrehozza ezt a digitális alagutat, ahol végül továbbítja a felhasználók adatait és a forgalmat rajta. Ők kapnak titkosítva, védett, és válj unhackable. Ráadásul az adatok generálódni fognak egy másik helyről. Látja, hogy ha egyszer csatlakozik egy VPN szerverhez, minden, ami magának tartozik, megfelel a szerveré, beleértve a helyét is. Ha úgy tűnik, hogy egy másik országban van, hozzáférést kaphat az adott ország tartalmához, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Itt van a tennivaló:

 1. Első, iratkozzon fel VPN-szolgáltatóval.
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a választott eszközön.
 3. Most, hogy megvan, megteheted indítsd el.
 4. Keresse meg az USA-ban található kiszolgálókat.
 5. Ahhoz, hogy USA IP-cím csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.
 6. Várja meg a kapcsolatot el kell készíteni.
 7. Most, hozzáférés a DirecTV Now-hoz Kanadában.

A legjobb VPN a DirecTV számára

ExpressVPN egy népszerű prémium VPN-szolgáltató ez jelöli az összes négyzetet a támogatás, a magánélet és a biztonság kategóriájában. Meghozza erős előadások és biztosítja gyors sebesség. Sok felhasználó számára az ExpressVPN nem esik a költségvetésbe. Ebben a kérdésben a következő táblázatban felsoroltuk a többi VPN-t – a piacon a legjobbak közül néhányat -.

Hogyan nézhetem Kanadában a DirecTV-t egy intelligens DNS-proxy segítségével

Elsősorban az intelligens DNS funkciója van feloldja a földrajzi korlátozásokat. Sokkal olcsóbb, mint egy VPN, de a biztonság szempontjából nem versenghet vele. Milyen biztonság? Az intelligens DNS-nek nincs. Ez az eszköz nem titkosítja a felhasználók forgalmát, mint egy VPN. Intelligens DNS-előfizetéssel továbbra is látható lesz. De. Kétségtelen, hogy te is leszel gyorsan elérheti a kívánt dolgokat. Most, ha az internetszolgáltató DNS-eltérést alkalmaz, előfordulhat, hogy az intelligens DNS nem működik. Ne feledje, hogy nem minden intelligens DNS-proxy képes feloldni a kívánt tartalmat, ezért válassza körültekintően. Összességében egy intelligens DNS hozhat DirecTV Now-t Kanadában és így készül:

 1. Iratkozzon fel az Unlocator ingyenes, 7 napos próbaverziójára.
 2. Használja ezeket a videókat / telepítési útmutatót megtanulni, hogyan kell konfigurálja az intelligens DNS-t a streaming eszközön.
 3. Nyissa meg a DirecTV webhelyét vagy alkalmazás.
 4. Most menj, és stream DirecTV Now tartalma.

Habár Unlocator Smart DNS nem változtatja meg az Ön IP-címét, a szolgáltatót összekeveri a helyét hogy neked csinálj különböző helyeken jelennek meg egyszerre. Más szavakkal, az IP-címed változatlan marad (az emberek továbbra is tudhatják, hol tartózkodnak), ugyanakkor ugyanabban az országban jelennek meg, mint a streaming csatorna, amelyhez megpróbálsz hozzáférni..

A szolgáltató eladja magát mint geo-blokkoló eszköz, nem titkosító adatokat. Nem kaphat jobb intelligens DNS-t Több mint 200 csatorna elérése mint Unlocator. a 7 napos ingyenes próbaverzió, mindazonáltal mindkét irányba megy. Egyesek értékelhetik az időtartamot, mások pedig nem megfelelőnek. Akárhogy is, van ideje megfontolni magát, mielőtt elkötelezi magát. Ha keres gyors sebesség, megéri a próbát.

Nézze meg a DirecTV Now-ot Kanadában

A tartalmak feloldásának lehetőségei közül sok, a VPN és az intelligens DNS a legjobb. A választott módszer attól függ, hogy mennyire értékeli az adatvédelmet és a biztonságot. Miután ezt kitalálta, bármikor élvezheti a DirecTV Now által kínált lehetőségeket Kanadában. De ha elgondolja magát, ossza meg választásait lent. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me