Hogyan nézhetem DirecTV most Kanadában

Az összes nevében kábel-vágó odakint, a DirectTV-nek globálissá kell válnia. Ha nem, akkor mindannyiunknak alternatív módszert kell találnunk arra, hogy külföldön tartózkodva nézhessük.


A DirecTV a legjobb megoldás a kábelvágók számára az Egyesült Államokban. A társaság azonban, nem nyújtja szolgáltatásait külföldön, és erre vagyunk mindannyian ideges. De úgy néz ki VPN és intelligens DNS segíthet ebben a kérdésben. Tudja meg, hogyan lentebb.

Hogyan nézhetem DirecTV most Kanadában

Hogyan nézhetem DirecTV most Kanadában

Hogyan nézhetjük meg a DirecTV-t Kanadában VPN használatával

A DirecTV Now mindenféle streaming szolgáltatást és csatornát tartalmaz sport-, tudományos-fantasztikus, főzési és zenei tartalmakkal. Azonban te vagy nem férhet hozzá bármelyikük, ha Kanadában lakik, vagy éppen ellátogat. A DirecTV Now nem közvetíthető a kanadai lakosoknak, mert ez törvénytelen lenne, a „szerzői jogok megsértése” cím alatt..

Annak érdekében, hogy ilyen jellegű változást lehessen végrehajtani, meg kell tennie telepítsen egy VPN-t. Noha nem ez az egyetlen feloldó eszköz, hanem a legbiztonságosabb és leghatékonyabb. A VPN létrehozza ezt a digitális alagutat, ahol végül továbbítja a felhasználók adatait és a forgalmat rajta. Ők kapnak titkosítva, védett, és válj unhackable. Ráadásul az adatok generálódni fognak egy másik helyről. Látja, hogy ha egyszer csatlakozik egy VPN szerverhez, minden, ami magának tartozik, megfelel a szerveré, beleértve a helyét is. Ha úgy tűnik, hogy egy másik országban van, hozzáférést kaphat az adott ország tartalmához, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Itt van a tennivaló:

 1. Első, iratkozzon fel VPN-szolgáltatóval.
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a választott eszközön.
 3. Most, hogy megvan, megteheted indítsd el.
 4. Keresse meg az USA-ban található kiszolgálókat.
 5. Ahhoz, hogy USA IP-cím csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.
 6. Várja meg a kapcsolatot el kell készíteni.
 7. Most, hozzáférés a DirecTV Now-hoz Kanadában.

A legjobb VPN a DirecTV számára

ExpressVPN egy népszerű prémium VPN-szolgáltató ez jelöli az összes négyzetet a támogatás, a magánélet és a biztonság kategóriájában. Meghozza erős előadások és biztosítja gyors sebesség. Sok felhasználó számára az ExpressVPN nem esik a költségvetésbe. Ebben a kérdésben a következő táblázatban felsoroltuk a többi VPN-t – a piacon a legjobbak közül néhányat -.

Hogyan nézhetem Kanadában a DirecTV-t egy intelligens DNS-proxy segítségével

Elsősorban az intelligens DNS funkciója van feloldja a földrajzi korlátozásokat. Sokkal olcsóbb, mint egy VPN, de a biztonság szempontjából nem versenghet vele. Milyen biztonság? Az intelligens DNS-nek nincs. Ez az eszköz nem titkosítja a felhasználók forgalmát, mint egy VPN. Intelligens DNS-előfizetéssel továbbra is látható lesz. De. Kétségtelen, hogy te is leszel gyorsan elérheti a kívánt dolgokat. Most, ha az internetszolgáltató DNS-eltérést alkalmaz, előfordulhat, hogy az intelligens DNS nem működik. Ne feledje, hogy nem minden intelligens DNS-proxy képes feloldni a kívánt tartalmat, ezért válassza körültekintően. Összességében egy intelligens DNS hozhat DirecTV Now-t Kanadában és így készül:

 1. Iratkozzon fel az Unlocator ingyenes, 7 napos próbaverziójára.
 2. Használja ezeket a videókat / telepítési útmutatót megtanulni, hogyan kell konfigurálja az intelligens DNS-t a streaming eszközön.
 3. Nyissa meg a DirecTV webhelyét vagy alkalmazás.
 4. Most menj, és stream DirecTV Now tartalma.

Habár Unlocator Smart DNS nem változtatja meg az Ön IP-címét, a szolgáltatót összekeveri a helyét hogy neked csinálj különböző helyeken jelennek meg egyszerre. Más szavakkal, az IP-címed változatlan marad (az emberek továbbra is tudhatják, hol tartózkodnak), ugyanakkor ugyanabban az országban jelennek meg, mint a streaming csatorna, amelyhez megpróbálsz hozzáférni..

A szolgáltató eladja magát mint geo-blokkoló eszköz, nem titkosító adatokat. Nem kaphat jobb intelligens DNS-t Több mint 200 csatorna elérése mint Unlocator. a 7 napos ingyenes próbaverzió, mindazonáltal mindkét irányba megy. Egyesek értékelhetik az időtartamot, mások pedig nem megfelelőnek. Akárhogy is, van ideje megfontolni magát, mielőtt elkötelezi magát. Ha keres gyors sebesség, megéri a próbát.

Nézze meg a DirecTV Now-ot Kanadában

A tartalmak feloldásának lehetőségei közül sok, a VPN és az intelligens DNS a legjobb. A választott módszer attól függ, hogy mennyire értékeli az adatvédelmet és a biztonságot. Miután ezt kitalálta, bármikor élvezheti a DirecTV Now által kínált lehetőségeket Kanadában. De ha elgondolja magát, ossza meg választásait lent. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map