Hogyan nézhetem élőben a Boston Marathon 2019 játékot online?

A Bostoni Maraton 123. kiadására 2019. április 15-én kerül sor, és ez nem egy olyan esemény, amelyet ki szeretne hagyni. A maratoni futás kihívást jelent, de az NBC Sports feloldása (a műsorszóró csatorna) nem akkor van, ha van VPN-je.


Azért használom az „feloldás” szót Az NBC Sports az Egyesült Államokon kívül nem érhető el. Amerikai emigránsok, vagy az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában vagy bárhol máshol élők élnek nem található az NBC Sports nekik. Szerencsés nekik, VPN vagy Smart DNS proxy segíthet javítani a helyzetet. Az alábbiakban bemutatott egész folyamatban részt veszek.

Hogyan nézhetem élőben a Boston Marathon 2018 online oldalt?

Hogyan nézhetem meg a Boston Marathon 2019 élő közvetítését?

Hogyan nézhetem élőben a Boston Marathon-ot a VPN segítségével

Ha nem tudja, a VPN (virtuális magánhálózat) az rendkívül biztonságos módszer azaz arra szolgál, hogy segítsék a felhasználókat a regionális korlátozások megkerülésében a világ minden tájáról. Tegyük fel, hogy szeretné nézze meg az NBC Live Sports Extra oldalt, de nem abban az országban vagy, ahol az NBC székhelye található. Csak annyit kell tennie csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.

A VPN átveszi az összes adatot, és továbbadja az adott szerveren, így úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik saját magad. A VPN szolgáltatója meg fogja tenni adjon meg egy új IP-címet, amely megfelel annak az országnak, amelyben Ön a részvételt választotta. Az összes streaming szolgáltatás azonosítja Önt mint amerikai amerikai, amíg hazaért egy olyan országban, ahol nem kellene elérnie ezeket a szolgáltatásokat.

 • Ha csatlakozik egy amerikai VPN-hez, elérheti feloldja az NBC Sports Live Extra és az USA-alapú csatornák / szolgáltatások blokkolását. 
 • A VPN beállítása bármilyen iPhone, Android, iPad, PC és Mac számítógépen egyszerű.
 • A VPN-t nem befolyásolja a DNS-eltérítés vagy az átlátszó DNS-proxyk.
 • Ez a szoftver titkosítja az összes utazási forgalmat hogy tudd biztonságosan használja az internetet.

A lépések

Ezt kell tennie, ha akarod nézd élőben a 2019-es Bostoni Maratont:

 1. Első, regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatónál sok szerverrel az Egyesült Államokban. (Ebben az esetben nagyon ajánlom ExpressVPN).
 2. Következő, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a streaming eszközön.
 3. Indítsa el a VPN-klienst.
 4. Csatlakozás egy amerikai szerverhez. Vagy keressen a listán, vagy írja be az „USA” -t a keresőmezőbe.
 5. Várjon néhány másodpercet, amíg meg nem jön észrevesz egy zöld „Csatlakoztatva” gombot.
 6. Menjen vissza az NBC Sports oldalára, a csatlakozás biztosítása után.
 7. A 2019. évi Bostoni Maratont közvetítse bárhol.

A legjobb VPN a Boston Marathon streaminghez

Ajánltam ExpressVPN mert tulajdonosa a nagy kiszolgálói hálózat az egész világon, beleértve az Egyesült Államokat. Ezen felül, ez lehetővé teszi, hogy megkerüljem a geo-blokkokat, így hozzáférhetek és közvetítem az összes kedvenc amerikai csatornámat, bárhol is vagyok.

De el kell fizetnie azt a csatornát, amelyet elérni szeretne. A VPN feloldhatja neked, de te nem kerülheti el a regisztrációs díjat. Nem kell ragaszkodnia az ExpressVPN-hez; használhatja az alább felsorolt ​​VPN-szolgáltatókat.

A Boston Marathon Live közvetítése intelligens DNS-proxykkel

A VPN összeférhetetlensége több streaming eszközzel komoly hátrány. Tehát, ha ez problémát jelent Önnek, érdemes megfontolnia az intelligens DNS használatát. Ha csatlakozik egy intelligens DNS-hez, eljuthat a következőhöz nézd meg a bostoni maratont különféle eszközökön, például PS4, Xbox, Smart TV, Roku vagy Apple TV.

 • Intelligens DNS használatával kapsz magas eszköz kompatibilitás: Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, PS4, PS3, Smart TV, PC vagy Mac.
 • Intelligens DNS-hez csatlakoztatva, az internet sebessége változatlan marad.
 • Az intelligens DNS a VPN alternatívája szempontjából tartalom feloldása. A különbség a biztonság, mivel nincs ilyen.

Az intelligens DNS kiváló példája lenne Unlocator, melyik támogatja az NBC Sports feloldását Külföldön élni. A Unlocator programban történő regisztráció ingyenes, és mindent beállítva csak percekig tart az időd.

Most már rengeteg lehetősége van Nézze élőben a 2019-es Boston Maratont, melyikkel fogsz menni?

Boston Marathon 2019 ütemezése

Április 15-én futók ezrei vesznek részt a Bostom Maratonon. Az esemény évente átlagosan 30.000 regisztrált résztvevőt vonz, amikor a nap folyamán csak 15-rel indult.

A bostoni maratont a Newton-hegység miatt a legnehezebb maratoni pályáknak tekintik. Az ösvény 26 mérföldön, 385 méterre halad át. A versenyek várhatóan nyolc Massachusetts városban haladnak, köztük Hopkinton, Ashland, Framingham, Natick, Wellesley, Newton, Brookline és Boston..

Sok tragikus pillanatot láthattunk az előző versenyeken a James Edward Brooks-tól a pneumonia és a 2013-as robbantások miatt. Szerencsére azokat, akik a pályákat bombázták, halálos ítéletben ítélték el..

Jami Marseilles, egy amerikai nő lett az első női dupla amputát, aki befejezte a Bostoni Maratont. Ez a tragédia bizonyítja, hogy az akarat hatalma mit tehet Önért. Ami az odakísérőket illeti, itt található a 2019. évi bostoni maraton teljes ütemezése:

A 2019. évi Boston Maraton élőben az USA-n kívül

Most már tudja, hogy tudsz patak a 2019-es bostoni maratonon élő számítógépen, Mac-en, Android-on, iOS-en, Apple TV-n, Fire TV Stick-en vagy Roku-on.

Melyik módszert fogja alkalmazni? És ki gondolja, ki fogja ragadni az első helyet az idei maratonban? Tartsd meg ezeket a megjegyzéseket, mindig örülök, hogy hallok rólad.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me