Hogyan nézhetem élőben a Canelo Alvarez és Sergey Kovalev mérkőzést

A DAZN harci szezonja megkezdődött. Tovább 2019. november 2, Canelo Alvarez sokkoló ugrást tesz a középsúlyból az könnyű nehézsúlyba, ahol beveszi a WBO bajnokot Szergej Kovalev a MGM Grand Garden Arena, Las Vegas. A streaming elérhető: DAZN (az első szó a cikkben). Ez azonban nem érhető el az Egyesült Államokon kívül. Nos, ez technikailag nem igaz, mivel van módom megkerülni a dolgot geo-korlátozás kiszabni. Tehát, további beavatkozás nélkül, íme, hogyan teheti meg nézni Canelo Alvarez vs Szergej Kovalev bárhol élőben.


Hogyan nézhetem élőben a Canelo Alvarez és Sergey Kovalev mérkőzést

Hogyan nézhetem élőben a Canelo Alvarez és Sergey Kovalev mérkőzést

Saul vs Krusher a DAZN-en

Annak ellenére, hogy epikus harc volt, ez az esemény nem a tiéd tipikus PPV. Ehelyett élőben a DAZN-en fogja figyelni, ha csak feliratkozik a szolgáltatásra. Ha már van Feliratkozás, jó menni.

Ha azonban új előfizető, a dolgok kicsit jobbnak bizonyulhatnak az Ön számára. Látja, a DAZN az egyik vezető sportcsatorna a világon. Több, mint 4 millió előfizető. De miért vannak szerencsések az új ügyfeleknek? Ennek oka az, hogy ha először jelentkezik a szolgáltatásra, akkor előnyei lesznek az ő szolgáltatásaiból 30 napos ingyenes próbaverzió.

Tehát alapvetően ingyen néznéd az Alvarez és Kovalev mérkőzéseket. Ez nem elég jó ajánlat, nem gondolja. Ezen felül a DAZN nem kerül sokba. Csak arról szól 19,99 USD havonta és magában foglalja a bokszharcot és tucatnyi más sporteseményt.DAZN feliratkozás

De a fő probléma azokkal kell szembenézni, akik az Egyesült Államokon kívül élnek. Látja, annak ellenére, hogy van kilenc országban kapható, ennek a harcnak a sugárzása csak az Egyesült Államokban jelenik meg.

Az internet diktálja, hogy mit érhet el online. A DAZN vonatkozik területi alapú tartalomkorlátozás ha a sugárzás csak egy bizonyos régióban megengedett. Ha az USA-n kívül élsz, akkor azonnal blokkolnak. A streaming óriás fog vizsgálja meg IP-címét. Amint megállapítja, hogy nem támogatott országban van, ez az geo-hibaüzenet felbukkan:

“A DAZN nem érhető el ebben az országban.”

DAZN Az Egyesült Államokon kívül

Nos, sokáig nem lesz ez a helyzet. Csak nézd meg a következő részt, tanulj meg engedje fel a DAZN zárolását, és nézze meg, hogy Canelo Alvarez és Szergej Kovalev bárhol élnek.

Canelo vs Kovalev – Globális streaming

A földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférés még soha nem volt ilyen egyszerű: Virtuális magán hálózat. Ez a kiberbiztonsági eszköz úgy tűnhet, mintha egy másik helyről érné el az internetet.

Így működik. A VPN átirányítja a forgalmat a magán alagút egészen az Ön által választott átjáróváros kiszolgálójáig. Miután a kapcsolat létrejött, a VPN titkosítja az adatokat és megváltoztatja a tartózkodási helyét arra az országra, ahol a szerver található. Ez megad egy IP-címet ebben a régióban is.

Például, ha csatlakozik egy Amerikai szerver, kap egy amerikai IP-címet. Ennek eredményeként a DAZN azt gondolja, hogy az USA határain belül lakik, és megadja neked teljes hozzáférés tartalmához, függetlenül attól, hogy hol vagy.

A lépések

Csak kövesse az alábbi lépéseket, és figyelni fogja Canelo és Kovalev bárhol élhetnek:

 1. Az első lépésed a következő regisztrálj VPN-szolgáltatóval. Javaslom, hogy segítsek neked ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN kliens a készüléken.
 3. Aktiválja az alkalmazást és Bejelentkezés az újonnan létrehozott VPN-fiókkal.
 4. Csatlakozás Amerikai szerver.
 5. Indítsa el a DAZN-ket webhely vagy annak alkalmazása.
 6. Patak Canelo Alvarez vs Szergej Kovalev bárhol is élsz.

ExpressVPN több, mint 25 szerver az Egyesült Államokban és 3000 az egész világon. Ha az Ön által keresett streaming, akkor a lehetőségek elfogynak. A biztonságot illetően a szolgáltató használja katonai titkosítás az adatok védelme érdekében. Ez nem minden. Minden, amit magának tesz, a naplózás elkerülésére vonatkozó politikájuknak köszönhetően. Próbáld ki nekik, ők is kínálnak 30 napos visszatérítési politika. Ha nem erre törekszik, íme néhány további hasznos VPN.

Canelo Alvarez vs Szergej Kovalev

Canelo fiatal korban egy emelkedő csillag. Ő csak 29 éves, és egységes világbajnoki közé tartozik a junior középsúlyban és középsúlyban. A mexikói boxer-lyukasztó legyőzte a hasonlókat Shane Mosley, Austin Trout, Erislandy Lara, Miguel Cotto, Gennadiy Golovkin, és Danny Jacobs útközben a boksz legnagyobb csillagává válni.

Másrészről, Kovaljov méltó ellenfél olyan, mint ő nem rangsorolt 2 írta a The Ring 175 fontnál. Most védi a címet egy nagyon nehezen legyőzhető ellenfél ellen. Ne feledje, hogy Caleno legyőzte Jacobsot, hogy megnyerje az IBF középsúlyt, és hozzátette WBA és WBC címeihez. Ha megnyeri ezt, akkor az lesz négyosztályú világbajnok és jelölt a minden idők nagy mexikói ökölvívóinak.

A harc 2019. november 2-án zajlik, és itt van minden, amit tudnod kell.

statisztikák

Ebben a harcban Kovalevet alulgazdanak tekintik. Nos, mindkét nyilvántartásuk alapján láthatjuk, miért. Mindkét harcos veszteséget mutat az önéletrajzában, de Canelo több harcban győzedelmeskedett, mint ellenfele. Ezzel összefüggésben nézzük meg, miként állnak mindketten, mielőtt egy epikus párbaj felé vezetünk 2019. november 2.

Canelo Alvarez és Sergey Kovalev

Canelo Alvarez

 • Név: Saul “Canelo” Alvarez
 • Állampolgárság: mexikói
 • Született: 1990. július 18
 • Magasság: 5-8
 • Elérés: 70½ hüvelyk
 • Összes harc: 55
 • Rekord: 39-1-1 35 kieséssel

Szergej Kovalev

 • Név: Szergej Kovalev
 • Állampolgárság: orosz
 • Született: 1983. április 2
 • Magasság: 6-0
 • Elérés: 72½ hüvelyk
 • Összes harc: 38
 • Rekord: 34-3-1 29 kieséssel

Harc kártya

A fő esemény az, amire vártunk ebben az eseményben, de nem ez az egyetlen harc a kártyán. Itt van, hogyan Canelo vs Kovalev a kártya üzletben van számunkra:

 • Canelo Alvarez és Sergey Kovalev
 • Ryan Garcia és Romero Duno
 • Seniesa Estrada és Marlen Esparza
 • Blair Cobbs vs. Carlos Ortiz
 • Evan Holyfield és Nick Winstead
 • Bakhram Murtazaliev és Jorge Fortea
 • Tristan Kalkreuth vs Twon Smith
 • Meiirim Nursultanov és Cristian Olivas

Canelo vs Kovalev – FInal gondolatok

Ez egy kötelező látásért folytatott küzdelem, amelyet nem akarja elmulasztani csak azért, mert geo-korlátozás alkalmazzák. Most már lehetősége van a DAZN feloldására bárhol, a VPN.

Használja ki ezt a technológiát megkerülni az internet korlátozásait és nézze meg az epikus harcot Canelo és Kovalev bárhol élhetnek. Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan írja be őket az alábbi megjegyzésekbe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me