Hogyan nézhetem élőben a Golovkin és Derevyanchenko mérkőzést

A boksziparban semmi sem marad váratlanul hosszú ideig. Pontosan ez a helyzet az IBF Welterweight címmel. Tovább 2019. október 5, Gennadi Golovkin és Sergiy Derevyanchenko megy fejről fejre, hogy meghatározza, ki fogja becsapni a címet belül Madison Square Garden New Yorkban. Van nincs PPV opció, nincs kábelcsatorna, csak egy lehetőség a harc lefolytatására, DAZN. Tehát, ha ez nem érhető el az Ön országában, vagy ha nem ismeri az útját, akkor tedd ezt nézni a Golovkin és Derevyanchenko bárhol élőben.


Hogyan nézhetem Golovkin és Derevyanchenko ellen

Hogyan nézhetem Golovkin és Derevyanchenko ellen

Golovkin vs Derevyanchenko Kizárólag a DAZN-en

Mint említettem, a harc nem a hagyományos televízióban zajlik. Az egyetlen módja annak, hogy figyeljék, ha DAZN előfizető. Látja, a DAZN-nek van előfizetők milliói a világ minden tájáról, különösen a 7 ország. A legjobb dolog ebben a szolgáltatásban az, hogy nincs szüksége kábel előfizetésre a katalógus eléréséhez.

Még hatalmas eseményeket sem lehet kizárni. Gondolhatja, hogy egy ilyen harc egy: a PPV, de nem. A harc az az előfizetés egy része, havi vagy éves. De légy óvatos, a kapott tartalom attól függ, hogy melyik régióban él.

Szerencsére a harc alatt van Meccstermi boksz, amely minden olyan országban elérhető, ahol a DAZN elérhető. Tehát, mielőtt elkezdenénk, itt van ahol megnézheted a DAZN-t:

 • Ausztria
 • Németország
 • Japán
 • Svájc
 • Kanada
 • Olaszország
 • Az Egyesült Államok

Ha nem ezekben az országokban él, akkor a DAZN-hez való hozzáférése megszűnik, amint meglátogatja a webhelyet, vagy megpróbál feliratkozni. Valójában nagyon egyszerű. A DAZN megvizsgálja az Ön IP-címét, hogy meghatározza a tartózkodási helyét.

Ha nem az a helye vagy, ahol a műsorszórási jogokkal rendelkezik, vagyis a fenti országokban, akkor blokkoljuk Önt. Ó, bízz bennem, tudni fogod, mikor történik ez, amikor egy frusztráló geo-hibaüzenet jelenik meg a semmiből:

“A DAZN nem érhető el ebben az országban.”DAZN hiba

Egy megoldás?

Szerencsére van egy megoldás a földrajzi korlátozások megkerülésére. Menjen tovább a következő részhez, és megtudja, hogyan lehet felszabadítani a DAZN és a nézni Gennadi Golovkin és Sergiy Derevyanchenko ellen éljen a világ bármely pontján Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Chromecast, Android TV, Android, iPad, iPhone, PC és Mac.

Ha inkább a DAZN küzdelmeit figyeli a Kodi platformon, és nem tudja, hogyan kell, akkor csak fel kell tennie. Íme hogyan telepítheti a DAZN-t a Kodi-ra.

A Nagy Dráma Show bárhol élőben

Mint fentebb említettük, a DAZN csak elérhető bizonyos országokban. Annak érdekében, hogy hozzáférjen annak tartalmához, vagy laknia kell ezeken a régiókban, vagy hamisítania kell virtuális tartózkodási helyét, hogy ott megjelenjen. Szóval, melyik a jobb? Ne válaszolj erre.

A Virtuális magán hálózat a legegyszerűbb módja a jelenlegi tartózkodási hely megváltoztatásának, és úgy tűnik, hogy egy másik régióból böngészi az internetet. Ez úgy történik, hogy a teljes forgalmat átirányítja egy választott biztonságos szerverre.

Amint csatlakozik, a az adatok árnyékolva vannak a legújabb technológiákkal, és az Ön Az IP-cím el lesz rejtve. Ezután más IP-címet fog venni a átjáró város ahol a szerver található.

Például, ha csatlakozik a VPN szerver az Egyesült Államokban, kapsz egy Amerikai IP cím. Ennek eredményeként a teljes amerikai DAZN katalógust streamként továbbíthatja, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a térképen.

Golovkin vs Derevyanchenko – A lépések

A technológia félelmetes lehet azok számára, akik nem ismerik az utat. De megfelelő útmutatással minden megvalósítható. Itt van, hogyan lehet unblock DAZN és nézze meg a GGG és Sergiy mérkőzéseit, bárhol is legyen:

 1. Mielőtt bármit megtenne, ki kell választania egy VPN szolgáltatót. Mivel ma a mai útmutatóm, azt magam ajánlom ExpressVPN.
 2. Miután létrehozott egy fiókot az ExpressVPN segítségével, töltse le a VPN-alkalmazást az Androidon, PC-n, Mac-en, iOS-en vagy Fire Stick-en.
 3. Ezután indítsa el a VPN alkalmazást, Bejelentkezés, és lépjen át a VPN-kiszolgálók listájára.
 4. Most, csatlakozni egy szerverhez azon országok egyikében, ahol a DAZN elérhető. Az Amerikai változat a legjobb választás.
 5. Indítsa el a DAZN alkalmazást a készüléken.
 6. Patak GGG vs. Sergiy bárhol a világon élni.

Ezeket a lépéseket elég könnyű végrehajtani, de a feladathoz megfelelő VPN kiválasztása kissé félelmetes lehet. Ezért javasoltam a ExpressVPNSzolgáltatás. Ez az iparág egyik legfontosabb VPN-je, mivel több mint 3000 szerverrel rendelkezik 160 helyszínen.

A VPN közismert erős biztonsági és adatvédelmi funkcióiról, például az automatikusról kill kapcsoló, split-alagút, AES-256 bites titkosítás és számos biztonsági protokoll. Mindannyiunknak azonban más a véleménye és ízlése. Tehát, ha az ExpressVPN nem az, amit keres, azt javaslom, nézze meg az alábbi táblázatot, és válassza ki ezeket top VPN-k a DAZN számára mint online társa.

Gennadi Golovkin vs Sergiy Derevyanchenko

A harc folytatódik 2019. október 5-én élünk a Madison Square Gardenben. A két harcosnak hosszú története van a karrierje győzelmeiben, de ezúttal más, más Drámai.

GGG talán nem a csúcsán, de még mindig nagyon félelmetes harcos, zúzóerővel. Nagyon veszélyes srác, mivel a legtöbb meccse a KO. Csak kérdezze meg korábbi áldozatait. Tehát Sergiy-nek figyelnie kell az ember öklét.

Másrészt azt hiszem Sergiy jól felkészült egy ilyen epikus show-ra. Ha nem volt hajlandó szembenézni GGG, Nem hiszem, hogy először elfogadta volna a mérkőzést. Egy kicsit inkább a védelemre kell összpontosítania. Mindannyian láttuk, hogy Jacobs ellen nincs védekezése. Ez nem számít vele szemben Golovkin

Hogy őszinte legyek, lesznek Néhány sziklás pillanat is Golovkin a harc elején, de az ő kitartás, erő és tapasztalat uralkodni fog. Nem fogok megjósolni semmit, hanem tények alapján, GGG a felső kéz. Soha nem tudjuk, mi történhet; a számok korábban kudarcot vallottak.

Most egyelőre csak arra összpontosítsunk, ami az esti kártyán található. Itt van a teljes harc kártya:

Főbb alkalom

 • Gennadiy Golovkin vs Sergiy Derevyanchenko

Undercard

 • Israil Madrimov vs Alejandro Barrera
 • Ivan Baranchyk és Gabriel Bracero
 • Ali Akhmedov és Andrew Hernandez
 • Brian Ceballo és Ramal Amanov
 • Kamil Szeremeta és Oscar Cortes
 • Joe Ward és Marco Delgado
 • Nikita Ababiy vs. Isiah Seldon

Nézze meg a Golovkin és Derevyanchenko élő Anyagot – záró szavakat

Nem tudok rólad, de azt hiszem, hogy mindkét harcos nagyon különbözik egymástól. GGGHatalma végül elveszti az adóját, miután egy makacs ellenállás történt Derevyanchenko, de nem tudjuk pontosan, hogy ennek a harcnak miként ér véget.

De a fényes oldalról mindannyian tudunk, függetlenül attól, hogy hol vagyunk. Csak egy szükséges VPN és DAZN az Ön rendelkezésére áll. Soha ne hagyj ki egy harcot. Szerezzen egy VPN-t és közvetítse a Golovkin és Derevyanchenko bárhol élőben. Ha bármilyen előrejelzése van, ne felejtse el megosztani velem az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map