Hogyan nézhetem élőben a KSI vs Logan Paul 2 játékot

A boksz-mérkőzés döntetlenje egyáltalán nem az, amit mindkét oldal keres. Ez volt a helyzet a két Youtube szenzáció esetén KSI és Logan Paul tavaly összecsaptak. Akkor nagyon szórakoztató és játék volt. Most már minden üzlet. Mindent elrendezni egy professzionális újracsatlakozásra kerül sor 2019. november 9 élni a Tűzőkapocs központ Los Angelesben, Kalifornia, USA. Azok, akik a tavalyi csatát figyelték, itt vagyok, hogy elmondjam Youtube ezúttal nem szellőzi. Tehát, ha akarod Nézze meg a KSI és a Logan Paul 2 online mérkőzéseket, kövesse ezt az útmutatót, mivel tartalmaz mindent, amit tudnia kell.


Hogyan nézhetem élőben a KSI vs Logan Paul 2 játékot

Hogyan nézhetem élőben a KSI vs Logan Paul 2 játékot

Olajide William “JJ” Olatunji vs. Logan Paul – Online streaming

Hol az irónia? A YouTube legnagyobb boksz-újrajátszása nem fog streamálni a YouTube-on. A tavalyi harc után sok vita történt.

Az első harc szórakozásból volt, de nem volt ingyen. Minden Youtube nézőnek kb $ 10 nézni a kettő közötti küzdelmet. A kezdeti ütés azonban a tömeges nézettség a nem hivatalos csatornákon keresztül.

Megtörtént a harc 800 000 néző a Youtube-on. De ami megdöbbentő, hogy ez összesen felhalmozott 1,2 millió a Twitch-en. Nem kellett volna, hogy megtörténjen. Rod Breslau Tweet

Ez kikapcsolta a YouTube-kat. Ami bevezet minket az idei harcba. A KSI szerint:

“Az adatvédelem és a dolgok jogi oldalain dolgozunk, amikor az streamingről van szó.”

A harc most már elérhető prémium csatorna ehhez előfizetés szükséges. Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor nem figyeli a hivatásos visszajátszást.

Mi a csatorna mégis?

Ha be akar lépni a boksz zónába, akkor van egy csatornád DAZN maga. Ez benne van Egyesült Államok. Az Egyesült Királyság rajongói ugyanakkor lehetőséget kapnak arra, hogy behangolódjanak, ha megvásárolják a harcot „Sky Sports Box Office”.

De mi a helyzet a rajongókkal az egész világon? Ha nem tudták, ezek a streaming szolgáltatások az Egyesült Államokra és az Egyesült Királyságra korlátozódik. Ez azt jelenti, hogy az ezen országokon kívül élő nézők nem nézhetik meg a csatornák által kínált lehetőségeket a régiójukban.

Látja, hogy a streaming szolgáltatások, például a DAZN és a Sky Sports megvizsgálják az Ön szolgáltatását IP-cím abban a pillanatban, amikor meglátogatja a szolgáltatás weboldalát vagy alkalmazását. Ez egy mechanizmus pontosan meghatározza a tényleges helyét.

Amint rájönnek, hogy nem tartózkodsz a műsorszóró területén, ők blokkolja a hozzáférést szinte azonnal. Íme egy példa a DAZN-re, miközben külföldön tekintik meg:

“A DAZN nem érhető el ebben az országban.”DAZN hiba

A DAZN tökéletes módja a bokszos mérkőzések nézésének, különösképp azokról, amelyek érkeznek Meccstermi boksz. Ezek a harcok azonban csak a Egyesült Államok. De ezt meg lehet rendezni, ha ismeri az útját.

A DAZN-et azt javaslom, hogy az előfizetésen alapuló szolgáltatás nem igényel kábel előfizetést működtet. Ez nem minden. Évente több mint 100 küzdelem tartozik az a 19,99 USD / hó előfizetés. Tehát mindannyian láthatjuk, miért ez a legjobb megoldás.

Következőként megmutatom, hogyan kell feloldása DAZN és figyelj KSI vs. Logan Paul bárhol élhetnek. Gyerünk.

KSI vs Logan Paul – Hivatalos globális patak

Csatornák eléréséhez, mint például DAZN és a Sky Sports külföldről, el kell maszkolnia a tartózkodási helyét, és be kell csapnia a csatornákat arra, hogy gondolkodjanak benne lefedettség területe.

Szerencsére ez könnyen elvégezhető a Virtuális magán hálózat. A VPN létrehoz egy biztonságos alagút a készülék és az internet között. Az összes internetes forgalom az alagúton halad át a VPN szerver a választott országban.

Ha csatlakozik, a VPN megkapja titkosítsa az adatait és elrejteni az IP-címét. Ez javítja az internet használatát biztonság és névtelenség. azonban, az Ön IP-címe is megváltozik egyre érvényes abban az országban, ahol a szerver található. Tehát, ha a szerver az Egyesült Államokban található, akkor kap egy amerikai IP-címet. Ez egyszerű. Ennek eredményeként nyerni fogsz hozzáférés mindenhez, online korlátozással az Egyesült Államokban.

Itt van, mit kell tennie nézni élőben a KSI és Logan Paul ellen:

 1. Válasszon egy hiteles VPN szolgáltatót és regisztrálj szolgálatukért. Ha javaslatokat szeretne, akkor kipróbálhatja ExpressVPN.
 2. Ezután töltse le és telepítse a hozzájuk rendelt alkalmazást az eszközére. Talál ügyfeleket iOS, Windows, macOS és Android.
 3. Futtassa a VPN alkalmazást és Bejelentkezés a felhasználóneveddel és jelszavaddal.
 4. Csatlakozás szerverhez a választott csatorna alapján:
  • Amerikai szerver a DAZN számára.
  • A Sky Sports brit szervere.
 5. Most indítsa el a csatorna webhelyét vagy annak dedikált alkalmazását.
 6. Nézze meg a KSI és Logan Paul 2 bárhol is élsz.

Miért az ExpressVPN??

A szolgáltatónak sok mindent kínál, és az üzleti életben a legjobbnak tartják. Nagyon gyors, és az isaz erverek jól optimalizáltak a HD streaminghez. Aki nem akarja, hogy teljes ötletes küzdelem legyen a HD minőségben?

ExpressVPN több, mint 3000 szerver 94 országban. Ez azt jelenti, hogy tudsz csatornák feloldása a világ minden tájáról egy gombnyomással.

Ami a támogatott eszközöket illeti, a legtöbb VPN kompatibilis a Android, iOS, PC, Mac és FireStick. De amint tudjuk, a DAZN szinte minden platformon elérhető az emberiség számára. Tehát mi van, ha van Apple TV? Nos, az ExpressVPN erre megoldást is kínál – írja be MediaStreamer.

Ez az intelligens DNS-proxy kibővíti az eszköz kompatibilitását, hogy támogassa a hasonló funkciókat Apple TV, Chromecast, Smart TV, Android TV, PlayStation és Xbox. Ez azt jelenti, hogy bárhol is van DAZN; közvetíteni fogod a harcot teljes sebességgel (A VPN titkosítása meghamisítja a sebességet).

Kipróbálhatja kockázatmentesen. A VPN szolgáltatónak szilárd 30 napos pénzvisszafizetési garancia arra az esetre, ha meggondolja magát. Ha ez a helyzet, akkor nézd meg a követõ VPN-ek az alábbi táblázatban, és válasszon egy alternatívát.

KSI vs Logan Paul – az amatőrtől a profiig

Ez közismert Logan Paul és JJ “KSI” Olatunji, a YouTube két legnagyobb alkotója, de tovább 2019. november 9, fizikaivá válik, nem pedig virtuálisvá.

Logan Paul már korábban különféle TV sorozatokban szerepelt, de meg kellett vizsgálnunk, hogy mit tud dupla nélkül mutatni kaszkadőr nélkül. Az előző mérkőzésük azonban amatőr volt. Ugyanakkor az újrajátszás valódi üzlet, mivel minden üzlet.

Minden online forrás hatalmas eladást vár el a mérkőzésre. Minden 21.000 ülőhely mindkét YouTube-játékos számára éljenzés lesz tele. Mint tudod, az első mérkőzés döntetlendel zárt. De most mindkettő arra összpontosít, hogy elvégezze a munkát, és megszerezze ezeket a kérlelési jogokat.

Bár ennek a harcnak a központja, nem ez az egyetlen ütés a kártyán. Látni fogjuk a legyőzött profi aki már régóta aggódik Canelo Alvarezért, Billy Joe Saunders. Itt van a harci kártya úgy néz ki, mint az írás:

 • KSI vs. Logan Paul
 • Billy Joe Saunders vs Marcelo Esteban Coceres

KSI vs Logan Paul 2 – Záró gondolatok

Megkezdődött – a kettő közötti professzionális mérkőzés visszaszámlálása. Pozitív vagyok abban, hogy az elkövetkező hetekben rengeteg közösségi média kísérteties és csapdába kerül a riválisok között.

Próbáld meg velünk maradni, hogy mi történik egyelőre. Azonban, tovább 2019. november 9, győződjön meg arról, hogy a harcot VPN segítségével továbbítja. Most bárhol is lehet, megteheti nézze meg a KSI és a Logan Paul 2 élő közvetítését online. Ön szerint ki fog nyerni? Mit tartalmaz a harci kártya a csatákkal kapcsolatban? Ne felejtsd el megosztani előrejelzéseidet a az alábbi megjegyzések.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me