Hogyan nézhetem élőben a Lomachenko és Campbell mérkőzést

Boksz mérkőzés három övvel a vonalon? Nos, ez nekem kötelező. Luke Campbell kihívást jelent Vasyl Lomachenko a WBA és a WBO öveinek, valamint a szabad WBC hevedernek 2019. augusztus 31. A harc a O2 aréna Londonban, és ezt a nyár legnagyobb harcának tekintik. Íme hogyan nézheti bárhol élőben Luke Campbell és Vasyl Lomachenko mérkőzést.

Hogyan nézhetem élőben a Luke Campbell és Vasyl Lomachenko mérkőzést

Hogyan nézhetem élőben a Luke Campbell és Vasyl Lomachenko mérkőzést

Luke Campbell vs Vasyl Lomachenko – Streaming Channels

Kétféle módon közvetítheti a harcot online módon – ESPN és a Sky Sports Box Office. Ezek külön csatornák az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság nézőinek. A probléma az, hogy vannak csak ezekben az országokban érhető el. Bárki, aki külföldön él, nem fogja tudni folytatni a harcot, mivel a csatornák vannak földrajzilag korlátozott.

Letiltják a hozzáférést, ha megpróbálsz egy videót streamálni. Ebben az esetben azonban nem erről van szó. Ezt az útmutatót írtam, hogy segítsen neked figyeld a harcot, bárhol is vagy, és pontosan ezt fogod csinálni. Medve velem, megmutatom hogyan oldja fel ezeket a csatornákat a régiójában később ebben a cikkben, ezért ne aggódjon. Jelenleg ezek a Campbell és Lomachenko küzdelem hivatalos műsorszolgáltatói:


 • ESPN+ (USA)
 • Sky Sports Box Office (UK)

Campbell és Lomachenko élő közvetítés bárhol?

Egyértelműen! Ha elkészült ezzel a részrel, akkor képes lesz rá közvetítsd ezt a legendás harcot bárhol. Látja, minden, amire szükség van egy egyszerű kiberbiztonsági eszköz ez egy VPN neve. Ezzel eljutsz megtéveszti online helyét és a világ bármely pontján megjelenhetnek, attól függően, hogy a VPN-nél vannak-e szerverek.

Ebben az esetben két lehetősége van:

Vagy csatlakozni kell egy amerikai szerverhez vagy egy brit szerverhez annak a csatornának a alapján, amelyen tovább kívánja folytatni a harcot.

Vessünk ESPN+ mint például. Ha külföldre szeretné elérni a csatornát, akkor csatlakoznia kell egy csatornához Amerikai szerver. Miután ezt megtette, kap egy a USA IP-cím. Ha nem tudod, mit jelent ez, akkor ez a legfontosabb oldja fel a csatornát. Most már tudod hozzáférés az ESPN + streaming tartalomhoz és természetesen a Campbell és a Lomachnko küzdelem.

De várjon, nem ez az egyetlen, amire a VPN képes. Látja, a virtuális magánhálózatokat arra tervezték, hogy: megvéd az online fenyegetésektől. Árnyékolják az Ön adatait katonai titkosítások és anonimizálja az internetes böngészést. Ily módon senki sem férhet hozzá az Ön adataihoz vagy kémkedhet a böngészési tevékenységeiben.

A lépések

Nos, megvan a megfelelő bevezetése annak, mi a VPN. Vegyük most azt, amit megtanultunk, és alkalmazzuk az alábbiakban. Így bárhol élőben közvetítheti a Campbell és a Lomachenko élő közvetítést:

 1. Mielőtt elkezdené, szükséged lesz egy megbízható VPN-re, amely kiszolgálókat kínál az egész világon. Tipp: Próbálja ki ExpressVPN.
 2. Most, regisztrálj szolgálatukért és töltse le alkalmazásukat közvetlenül a hivatalos weboldalukról. Ezt megteheti a natív App Store-on keresztül.
 3. Ezután aktiválja a VPN alkalmazást és Belépés a felhasználóneveddel és jelszavaddal.
 4. Kattintson a szerver listára, majd csatlakozzon az egyikhez a kiválasztott csatorna alapján:
  • Amerikai szerver az ESPN számára+.
  • Brit szerver a Sky Sports számára.
 5. Következő, indítsa el a csatorna webhelyét vagy annak dedikált alkalmazását ha van.
 6. Végül, patak Campbell és Lomachenko között “Él”, nem számít, hol lakik.

Ha azt akarja, hogy ez a folyamat a lehető legszélesebb legyen, akkor be kell fektetnie egy megbízható VPN-szolgáltatóba. ExpressVPN Régóta uralja a VPN-listákat. Megvan lágy gyors kiszolgálók az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban 92 másik ország. Ez csak a fele. Ezzel a VPN-mel az Ön adatai továbbra is privátak maradnak.

Ők ne tartson naplót a böngészési tevékenységek közül, és felajánlja a 30 napos visszatérítési politika. Ha valaha meggondolja magát, nincs mit vesztenie. Ennek ellenére az ExpressVPN jó lehetőség lehet, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek alternatívák. Nézze meg őket alább.

Luke Campbell és Vasyl Lomachenko

A harc folytatódik Augusztus 31-én a legendás londoni O2 arénában. A boksztörténet két legnagyobb neve három címmel fog szembenézni. Vasyl Lomachenko, a 31 éves ukrán már rendelkezik a WBA és WBO övek. Ez a harc során meg akarja venni a megüresedett helyet WBC heveder a gyűjteményébe, ha sikerül legyőznie Campbell az otthoni gyepén.

Másrészt Campbell nagyon izgatott, hogy kipróbálja képességeit a világ legjobb harcosával szemben. Sikerült találkoznom egy mondással, amely kimondja: “Mozogj át Mohammad Ali fölött, itt a Lomachenko ideje.” Nos, ez egy nagy cipő, amelyet kitölteni, ha a pletykák igazak voltak. Campbellnek lehetősége lett bajnokra 2017 szeptemberében, amikor a kaliforniai Inglewoodba utazott. Azonban veszített ellen Jorge Linares megosztott határozat útján. Most már több, mint kész felvenni Loma-t Londonba.

A Campbellnél az a probléma, hogy hajlamos kicsit hosszabb ideig kihagyni ütéseit. Ez eltart egy ideig, amíg visszahozza a kesztyűt az állához. Sajnos bajba került, amikor egy ideje Jorge Linares ellen fordult.

Sőt, Hughie Fury az alsó kártyán Alekszandr Povetkin ellen fog harcolni. Debütál a korábbi WBA bajnok, Povetkin ellen. Ne feledje, hogy Alexander továbbra is az egyik legfélelmetesebb ütés a divízióban. Szóval figyeltem ezeket a Fury dühöket, különösen azért, mert ez a debütálása. Végül is nem akarod veszteséggel kezdeni.

Statisztikák és megjegyzések

Itt van mi Luke Campbellnek kellett mondania:

„Ő a bolygó első font-fontosságú rangsorában van, tehát azért, hogy egy ilyen fickóval harcoljak, ez csak arra ösztönöz engem, hogy én lehessek a legjobb, és pontosan ezen a szinten akarok lenni. . Tudatában vagyok annak, hogy milyen jó és mit képes csinálni, de tisztában vagyok azzal is, hogy mit tehetek és mit fogok tenni. Azt hiszem, ki tudok verni mindenkit, akit jól ütöttem. Úgy gondolom, hogy én vagyok az egyik legnagyobb lyukasztó a könnyű osztályban. Ez lesz az életem legkeményebb küzdelme, és fizikailag, mind mentálisan felkészülök erre. Ez Luke Campbell éve. Ez az én időm.”

Nos, Loma nem hagyta lógni, és azonnal válaszolt:

„Nem akarok túl sokat beszélni. Lehet, hogy ez eddig a karrierem legkeményebb küzdelme, mert magassága és előnyei vannak. Lehet, hogy számomra nagy kihívás lesz, de soha nem gondolok rá. Csak elvégezem a munkámat, keményen edzek, majd a ringbe jöttem. A győztest el fogom hagyni, ennyit tudok. “

Hogy őszinte legyek, a magassági különbség némi problémát okoz Loma számára. Lehet, hogy ez a karrierje legnehezebb küzdelme, amint azt állította. A legfontosabb harcosnak azonban jó hírű rekordja van, amely megfélemlíti minden kihívót. Vessen egy pillantást arra, hogyan állnak mindkettő a harc előtt?

Vasyl Lomachenko

 • Állampolgárság: Ukrajna
 • Kor: 31
 • Osztály: Nehézsúlyú
 • Állás: Southpaw
 • Magasság: 170 méter
 • Nyúlás: 166 cm (65,5 hüvelyk)
 • Bouts: 14
 • Pro fordulók: 119
 • Győzelmek: 13
 • KO nyereménye: 10
 • Veszteségek: 1
 • Döntetlen: 0

Harc statisztika

Kártya alatt

További három mérkőzés található a kártyán, nézd meg őket alább.

 • Charlie Edwards és Julio Cesar Martinez Aguilar
 • Hughie Fury vs. Alexander Povetkin
 • Joe Cordina és Gavin Gwynne

Most részesei vagyunk

Az augusztus 31-én meghúzódó háromöves cím egyesítése összeütközik Lomachenko és Anglia Luke Campbell hivatalosan elfogyott. Ha nem tudsz részt venni az O2 Arénában, patak online. Most megteheti a világ bármely pontjáról. Éppen szerezz magának VPN-t, és mind készen állsz a nyár összecsapására. Most Ön szerint ki fog nyerni? Ki lesz koronázva, mint vitathatatlan bajnok? Oszd meg az előrejelzéseidet alább.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me