Hogyan nézhetem élőben a rakéták nyárát

Élvezi a hidegháborút, kémkedést és a titkosszolgálat jellegzetes műsorát? Ha igen, akkor a BBC csak a dolog az Ön számára. A Summer of Rockets premierje a BBC Two-on május 22-én jelent meg, és a csillagok Keeley Hawes, Toby Stephens, Linus Roache és Timony Spall. A telek 1958-ban állították fel a hidegháború idején, Európában egyre növekvő feszültségek mellett. Az első két epizód már sugárzott, és a BBC iPlayer-en nézheted őket. Javaslom, hogy ezt gyorsan tegyék meg a harmadik epizód szerdán történő vetítése előtt. Ha azonban az Egyesült Királyságon kívül él, akkor nem fog hozzáférni a csatornához, mert a földrajzi helyzet blokkolva van.


Nézze meg a Summer of Rockets bárhol

Hogyan lehet bárhol nézni a rakéták nyárát

De ebben az útmutatóban megtanuljuk, hogyan lehet megkerülni az online korlátozásokat VPN vagy intelligens DNS proxy segítségével, hogy ne hagyja ki a kedvenc műsorait.

Hol elérhető a BBC iPlayer??

A szerzői jogi megállapodások miatt a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban lakó nézők számára érhető el. Tehát ha külföldről szeretné közvetíteni a Summer of Rockets alkalmazást, a képernyőn a következő helymeghatározási hibaüzenet jelenik meg: „Ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén.”

Hogyan? Mivel a csatorna az Ön IP-címén keresztül megtalálhatja Önt. És ha azt olvasja, hogy kívül esik a lefedettség zónájában, akkor nem engedi, hogy bármelyik műsorát megnézze.

Ezért a következő cselekedetnek nyilvánvalónak kell lennie: változtassa meg földrajzi helyzetét. És ehhez VPN-t vagy intelligens DNS-proxyt kell beszereznie.

Hogyan nézhetem online online rakétákat a VPN segítségével

Ha még nem hallottál a VPN-kről, akkor hiányzik egy nagyon fontos online eszköz. Ez az eszköz szinte bárhová válthatja a globális pozícióját. Átirányítja az internetes forgalmat egy másik választott hálózatra, még akkor is, ha külföldön van. Ezután elrejti az Ön IP-címét, és lecseréli egy másikra a kiválasztott kiszolgálóterületről.

Ennek eredményeként a webhelyek azt gondolják, hogy Ön a műsorszórási területén tartózkodik, ami azt jelenti, hogy hozzáférhet az ő anyagukhoz.

Ez azt jelenti, hogy annak ellenére, hogy külföldön tartózkodik, a VPN lehetővé teszi, hogy csatlakozzon az Egyesült Királyságból származó szerverhez. És miután megkapta az új brit IP-címet, elérhetővé válik a BBC iPlayer és minden más brit csatorna.

Ezért, ha a Summer of Rockets nézni szeretné, a következőket kell tennie:

 1. Válasszon közismert VPN márkát, és iratkozzon fel. Javasoljuk, hogy használja az ExpressVPN szolgáltatást (49% kedvezményt kap, ha feliratkozik a weboldalunkon keresztül).
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást a használni kívánt eszközre (okostelefon, táblagép, számítógép, Mac…). A VPN-ket telepítheti játékkonzolokra, útválasztókra és intelligens tévékre
 3. Jelentkezzen be, és csatlakozzon bármilyen szerverhez az Egyesült Királyságból.
 4. Nyissa meg a WhatIsMyIP.network webhelyet, és ellenőrizze, hogy megváltozott-e az Ön IP-címe.
 5. Indítsa el a BBC iPlayer webhelyet vagy alkalmazást. Észre fogja venni, hogy a helymeghatározási hibaüzenet nem több.
 6. Élvezze a BBC új hidegháborús drámáját.

Feliratkozás az ExpressVPN-re

A virtuális magánhálózatok nemcsak segítenek elkerülni a földrajzi korlátozásokat, hanem ők is védelmet nyújtanak, amikor online jelentkezik. Ezért soha nem szabad veszélybe kerülnie, amikor kiválasztja, melyik szolgáltatást használja. Ezért javasoljuk, hogy keresse meg az ExpressVPN szolgáltatást.

Először is, a vállalat több mint 3000 szerverrel rendelkezik 160 helyszínen világszerte, köztük 94 országban. Ez a hatalmas hálózat lehetővé teszi a BBC iPlayer és bármely más fontos csatorna feloldását, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz.

Másodszor, az üzleti élet egyik legjobb sebessége, még akkor is, ha távoli szerverhez kapcsolódik. Ez a szolgáltatás nagyon hasznos, amikor olyan HD műsorokat közvetít, mint a Summer of Rockets, mivel nem tapasztal semmilyen pufferolási problémát..

Harmadszor, az ExpressVPN nagyon komolyan veszi az online biztonságot, és a piacon a legerősebb biztonsági funkciókat használja. Az egyik a katonai minőségű AES-256 bites titkosítás, amely garantálja a védelmet a szimatolással szemben, beleértve az internetszolgáltatót is. Ezenkívül további eszközök is profitálhatnak, mint például a megosztott alagútolás, a DNS szivárgás elleni védelem és a megszakító kapcsoló. 

Ami az adatvédelmet illeti, a cég nem nyilvántartja az Ön forgalmát vagy adatait. Ez szigorú bejelentkezési tilalmi politikát valósít meg, amely kimondja: Soha nem vezetünk forgalmi naplókat, és nem tartunk olyan naplókat sem, amelyek lehetővé tehetik, hogy valaki egy IP-t és időbélyeget egyeztessen a felhasználóval. Teljes mértékben a megosztott IP-k alapján működünk, ami azt jelenti, hogy az egyetlen IP nem vezet vissza az egyes felhasználókhoz. ”

És ha ez nem elég, élvezheti az összes Netflix könyvtárat, még az amerikai verziót is, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz. Sőt, nyugodtan vegyen részt torrent és P2P fájlmegosztási tevékenységekben. És ne aggódjon a szerzői jogok tulajdonosainak bármilyen jogi lépése miatt, mert ők nem tudnak megérinteni Önt.

Patak nyári rakétáinak átvitele intelligens DNS proxykkel

Most, ha nem akarja túl sokat módosítani az internetkapcsolaton, használhatja az Intelligens DNS-proxyt a BBC iPlayer feloldásához. Ez az eszköz megtévesztheti a tartózkodási helyét, ha csak azokat a URL-eket irányítja át, amelyek megadják a földrajzi helyzetét. Ez azt is jelenti, hogy nem mindig hatékony.

Mivel az intelligens DNS-proxyk nem tudják elrejteni az Ön IP-címét, bizonyos webes házigazdák továbbra is észlelhetik az Ön tényleges helyét. Ezenkívül nem működnek, ha az internetszolgáltató átlátszó proxykat használ, vagy DNS eltérítést alkalmaz. Ezenkívül nem titkosítják a forgalmat, ami nem jó tulajdonság, ha értékeli az online adatvédelmet.

Ennek ellenére sok felhasználó inkább ezeket az eszközöket részesíti előnyben a VPN-ekkel szemben. És ha valamelyikük vagy, kövesse az alábbi lépéseket a Summer of Rockets megtekintéséhez:

 1. Iratkozzon fel egy megbízható és hatékony intelligens DNS-szolgáltatásra, mint például a Unlocator.
 2. Győződjön meg arról, hogy a proxynak nagy listája van a támogatott csatornákról, például a BBC iPlayer.
 3. Telepítse az intelligens DNS-t a számítógépére, Mac-re, iOS-re vagy Android-eszközére. Telepítheti azokat útválasztókra, játékkonzolokra vagy intelligens tévékre.
 4. Nézze meg az Egyesült Királyság által korlátozott csatornákat, bárhol is van.

A Summer of Rockets-ről

A Summer of Rockets egy hidegháborús miniszter, amely részben egy igaz történetre épül. A BBC Two-en május 22-én mutatták be, tehát az első két epizód már vetítésre került. Meg lehet azonban nézni őket ismét a BBC iPlayer oldalon. Ami a harmadik epizódot illeti, szerdán fog repülni.

A show írta és rendezője: Stephen Poliakoff és a csillagok Keeley Hawes, Linus Roache, Timothy Spall és Toby Stephens.

Öntvény

 • Toby Stephens mint Samuel Petrukhin
 • Keeley Hawes, mint Kathleen Shaw
 • Timothy Spall, mint Lord Arthur Wallington
 • Linus Roache, mint Richard Shaw képviselő
 • Lily Sacofsky, mint Hannah Petrukhin
 • Toby Woolf, mint Sasha Petrukhin
 • Lucy Cohu mint Miriam Petrukhin
 • Gary Beadle Courtney Johnson-ként
 • Mark Bonnar mint mező
 • Ronald Pickup mint Walter
 • Rose Ayling-Ellis mint Esther
 • Greg Austin, Anthony Shaw
 • Jordan Coulson mint Kevin
 • Matthew James Thomas, Nicolas Halliday
 • Fode Simbo mint Joel

Hivatalos áttekintés

„Az Egyesült Királyságban, a hidegháború idején és a heves 1958-as évben, a jövő félelme és izgalma minden ember életét áthatja.

Samuel, Toby Stephens (Lost In Space, Die Another Day, Fekete vitorlák) játékában egy 40 valami orosz zsidó emigráns, személyre szabott hallókészülékek feltalálója és tervezője, akinek ügyfelei között szerepel Sir Winston Churchill volt miniszterelnök.

A sorozat Samuel és családja, Miriam és gyermekei, Hannah és Sasha követését követi, ahogyan az MI5 felkereste munkáját, hogy bemutassa.

A szakemberek azonban nem a találmányainak szükségesek – ehelyett Samuel feladata a titkos küldetése, hogy információt szerezzen bájos, újonnan megszerzett barátjáról, Kathleen-ről, Keeley Hawes (Line Of Duty, testőr) és férje, Richard Shaw képviselő, a Linus Roache (vikingek, szülőföld), akien keresztül Samuel is találkozik a lenyűgöző Lord Arthur Wallingtonnal, Timothy Spall (Mr. Turner, The Street) játszik.

Ahogy Samuel élete egyre inkább összefonódik a küldetésével, meddig hajlandó engedni, hogy a dolgok kibontakozhassanak az oka miatt? És kibe tud bízni?

Filmelőzetes

Hogyan nézhetem online a rakéták nyárát – Összegzés

A Summer of Rockets nagyszerű előadásnak tűnik, amely bemutatja a hidegháború valódi eseményeit. Poliakoff az egyik legnagyobb író és rendező Nagy-Britanniában, és minden színész kifejezésre juttatta örömét, hogy vele dolgozik. Ezért, ha szeretné látni, hogyan bontakozik ki ez a hidegháborús dráma, szerezzen VPN-t vagy egy intelligens DNS-proxyt. Ez az egyetlen mód a BBC iPlayer elérésére az Egyesült Királyságon kívülről.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map