Hogyan nézhetem élőben az Deontay Wilder és Luis Ortiz 2 mérkőzést

Készen állsz a lyukasztási teljesítmény újabb fantasztikus megjelenítésére? 2019. november 23-án, Deontay “A bronzbombázó” Wilder a mai napig legveszélyesebb kihívójával szembesül Luis “King Kong” Ortiz a WBC címért. A ketten először robbanásveszélyes show-ban indultak Brooklyn ez volt a 2018 legjobb harcai. Most megint megpróbálják még jobb „akadályozást” okozni. De a kérdés az, ha nem tudod megtenni MGM Grand Garden Arena Las Vegas-ban, hogyan lehet online továbbítani? Ez könnyű. Itt van, hogyan lehet nézni Wilder vs Ortiz II élőben bárhol.


Hogyan nézhetem élőben az Deontay Wilder és Luis Ortiz 2 mérkőzést

Hogyan nézhetem élőben az Deontay Wilder és Luis Ortiz 2 mérkőzést

Wilder vs Ortiz II Live – A streaming csatornák

Ha nem tudod megtenni MGM küzdőtér, a csatát mindig élőben közvetítheti a képernyőjén, otthon. Ha a Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság, van otthona olyan nagyszerű boksz eseményeknek, mint ez.

Mielőtt azonban folytatnád, tájékoztatnom kell Önt, hogy mindkét, a küzdelmet közvetítő streaming szolgáltatás csak a saját országukban kaphatók. Látja, hogy ezek a szolgáltatások az önökre támaszkodnak IP-cím annak meghatározására, hogy a lefedettségük területén tartózkodik-e vagy sem. Ha nem, akkor megkapod szinte azonnal blokkolták.

Igen, tudom, hogy ez a szerencsétlen. De nem feltétlenül kell így lennie. Még mindig megteheted kerüld meg a földrajzi korlátozásokat a csatornák tartalmára. Ezért vagyunk itt az első helyen. De mielőtt eljutnánk a megoldáshoz, ellenőrizzük, mely csatornák működnek Wilder vs Ortiz II.

Fox Sports

Fox Sports GoAz Egyesült Államokban van Fox Sports mint egy ilyen boksz-esemény otthona. A csatorna hosszú ideje működik. És most, miután megszerezte a Disney-t, a csatornanak még hosszú utat kell megtennie a jövőben. Ne felejtsd el; nemrégiben vásárolt WWE SmackDown mint valami nagy kezdete.

A róka több mint egyben létezik 84 486 000 fizetős televíziós háztartás az Egyesült Államokban, amely garantálja a szolgáltatás igényességét az országban.

A WBC bajnoki küzdelem az 2019. november 23, élni, de nem fogás nélkül. Wilder vs Ortiz 2 PPV eseményként kínálják fel. Mint talán tudod, a Fox Sports egy olyan streaming szolgáltatás, amelyhez a következő szükséges: kábel előfizetés.

Tehát más szavakkal: az előfizetési díjakon túl fizetnie kell 74,99 USD plusz alkalmazandó adók & díjak hogy harcoljunk. Miután megvásárolta, élőben közvetítheti:

 • Android
 • iOS
 • Xbox
 • Chromecast
 • Fire Stick
 • Apple TV
 • Android TV
 • roku
 • PC
 • Mac

Mint már említettem, a Fox Sports az földrajzilag csak az Egyesült Államok nézői számára korlátozott. Ha megpróbál egy csatornát külföldön közvetíteni, akkor ez hiba üzenet meg fog jelenni:

“A megtekinteni kívánt videó nem érhető el az Ön régiójában.”Fox Sports Geo-Error

Ez ismét nem lesz a helyzet, ha elkészült ezzel az útmutatóval. Ha Fox Sports az Ön választása, menjen közvetlenül a feloldó részhez.

Sky Sports

Nem hiszem, hogy erre a csatornára bevezetésre van szükség (nem az, hogy a Fox Sports-nak is szüksége van rá). Sky Sports lett az egyik az Egyesült Királyság legnagyobb sportszolgáltatói.

Nos, a Sky, mint egy csatorna, kb A világ teljes forgalmának 0,5% -a. Ez nem egy kicsi szám, figyelembe véve a streaming szolgáltatások számát az egész világon. Ha Sky előfizető vagy, akkor megszerezheti a Sky Go szolgáltatást és közvetítse a harcot az Egyesült Királyságban.

Ne tévessze meg, nem aláássa az ország többi szolgáltatóját, de a Sky uralja az uralmat. Mostanáig megvan 12 691 000 az Egyesült Királyságban & Írország. Nem is beszélve milliókról Olaszországban.

Csakúgy, mint a Fox Sports, Wilder vs Ortiz PPV esemény lesz közvetlenül a Sky Sports Box Office-től vásárolt. A hivatalos ár még nincs ki, de frissítem, amint megtörténik. Amikor eljön az idő, vásárold meg a PPV-t, és élőben közvetítsd a harcot Android, iOS, PC és Mac.

Egy másik megjegyzés: a Sky Go az az Egyesült Királyságon kívül nem érhető el. Ebben az esetben szüksége van egy Brit IP-cím a csatorna tartalmának streamingjére. Akárcsak Fox, akkor is kapsz egy geo-hibaüzenet ha megpróbálja megnézni a csatornát külföldön. A következő formában jelentkezik:

„A Sky Go csak az Egyesült Királyságból vagy az Ír Köztársaságból csatlakozó felhasználók számára érhető el. Sajnos nem tudjuk megerősíteni, hogy jelenleg ezen a területen tartózkodik. Kérjük, próbálkozzon később újra. ”Sky Go hiba

Mindezekkel folytatjuk a megoldás részét? A következő szakaszban megtudhatja, hogyan kell oldja fel mindkét csatorna blokkolását a régiójában, és élőben nézheted a Wilder és Ortiz mérkőzést. Gyerünk.

Wilder vs Ortiz II Live – Globális lefedettség

Ha nem az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban tartózkodik, csatlakozhat a boksz-rajongók millióihoz, és élő közvetítést folytathat a régiójában. Hogyan? Nos, a legegyszerűbb módja az a használata Virtuális magán hálózat.

A VPN egy olyan szoftver, amely megváltoztatja a virtuális tartózkodási helyét és segít abban, hogy a különböző ország. Ez természetesen a szerver csatlakozol. Rendben, tehát ha csatlakozik egy szerverhez, úgy tűnik, hogy adatai az országból származnak, ahol a szerver található, így IP-cím a térségben is.

Az eredeti Az IP-cím bekerül, és a te adat teljesen védett lesz katonai titkosítás. Ennek eredményeként képes leszel hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz ezen a területen, és kerülje el az internetszolgáltató kémkedési szokásait.

Például, ha meg szeretné nézni a Fox Sports csatáját, akkor szüksége van egy USA IP-cím. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik a Amerikai szerver, és másodpercek alatt megkapja. Következésképpen megteheted stream Fox Sports és más, az Egyesült Államok által korlátozott szolgáltatásokkal bárhol.

A lépések

Megmagyaráztam, mi a VPN és mit tesz. Most hadd mutassam meg, hogyan kell engedje fel ezeket a csatornákat, és nézze meg, hogy a Wilder és az Ortiz II bárhol élőben él:

 1. Először iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatásra, amely kiszolgálókat kínál az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Javaslatul ajánlom, hogy adja meg ExpressVPN próba.
 2. Miután létrehozott egy fiókot, töltse le alkalmazásukat az Android, iOS, PC vagy Mac rendszeren. Van egy dedikált kliens a Fire Stick számára is.
 3. Telepítse a VPN alkalmazást, futtassa és Bejelentkezés a VPN hitelesítő adataival.
 4. Csatlakozás szerverhez azon csatornán alapul, amelyen a csatát nézni szeretné:
  • Az amerikai szerver a Fox Sports számára
  • A Sky Sports brit szervere.
 5. Most, dob a csatorna webhelyét vagy alkalmazását.
 6. Folyam Wilder vs Ortiz 2 bárhol élni.

Személyes tapasztalatok alapján, ExpressVPN megbízható szolgáltató a regionális korlátozások megkerülésére és a magánélet védelmére. Több, mint 2000 szerver az egész világon, és lehetővé teszi, hogy fiókonként öt eszközt csatlakoztasson.

Ez nem minden. Ezenkívül egy intelligens DNS szervert is kínál a jobb sebesség és szélesebb eszköz-kompatibilitás érdekében. Más szavakkal, megkerülheti a regionális korlátozásokat Android, iOS, PC, Mac, FireStick, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox és egyebek.

Ha mélyebben szeretne elmélyülni a VPN-üzletben, íme néhány további elem felső VPN-ek választani.

Deontay Wilder és Luis Ortiz 2

Vissza 2018, e kettő összecsapása rengeteg fordulatot mutatott, hogy újbóli lejátszást igényeljenek. Most, 2019. november 23-án, epikus küzdelem a WBC cím lemegy két legendás bokszoló között.

A leghosszabb uralkodású nehézsúlyú világbajnok a boksztörténetben Deontay “A bronzbomba” Wilder vállalja az egyszer megvertet Kubai slug Luis “King Kong” Ortiz másodszor. Biztosan nem akarja kihagyni ezt; epikus lesz.

Ez lesz Wilderé harmadik címvédelem 11 hónap alatt, és igen, legyőzte. Van egy döntetlen, de mégis ő az uralkodó bajnok. Íme, mit kellett mondania:

„Amikor Ortiz ellen harcoltam, nem csak a származása volt, hanem az osztályozás besorolása is a hadnagy. Egyetértek azokkal, akik azt állítják, hogy Luis Ortiz volt a mai napig a legkeményebb harcom. Senki sem akart harcolni vele, és még mindig nem. Az újrajátszás során nagyobb a magabiztosság és több motiváció arra, hogy megtegyem azt, amit tennem kell. Már láttam a stílust korábban. Ez még szórakoztatóbb lesz. Alig várom, hogy megnézze, hogyan próbál megbánni velem, amikor a legjobb tudásom szerint vagyok. “

De ez még nem minden. Annak ellenére, hogy ez az éjszaka fő eseménye, újabb ütés várható a kártya címsorának felcímkézésére. WBA tollas bajnok Leo „El Terremoto” Santa Cruz egy másik divízió címet kíván elérni.

Arról a Super Featherweight címről beszélünk, amelyet csak senki birtokolt Miguel “El Michoacan” Flores. Ez egy nagyszerű kártya, amely megadja a hétvégére a boksz adagját. Nézzük meg:

Teljes harc kártya

 • Deontay Wilder és Luis Ortiz
 • Leo Santa Cruz és Miguel Flores
 • Brandon Figueroa és Julio Ceja
  Wilder vs Ortiz statisztika

Patak Wilder és Ortiz bárhol – Végső gondolatok

A harc epikus lesz. Most bárhol is van, minden bizonnyal képes lesz rá hangolni és élőben közvetíteni. Habár Wilder vs Ortiz elérhető az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, az egész világ képes lesz nézni, köszönhetően Virtuális magánhálózatok.

Tudod mit kell tenned. De tudjuk-e, mi fog kinézni egy ilyen harcból? Szerinted ki fog nyerni?? Oszd meg az előrejelzéseidet alább.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map