Hogyan nézhetem élőben az EHF Európa Kézilabda 2020 bajnokságot

Tól től 2020. január 9. és 2020. január 26., Ausztria, Norvégia és Svédország rendezi a világ egyik legnagyobb sporteseményét, a EHF Európa Kézilabda 2020 Bajnokság. A verseny 14. kiadása megjelenik 24 csapat először. Tehát el tudja képzelni, milyen magas lesz az intenzitás és az izgalom szintje. Nos, csatlakozhat a művelethez, mint az útmutatóban, megmutatom, hogyan kell nézd meg a 2020-as kézilabda Európa-bajnokságot bárhol tartózkodhat online.


Hogyan nézhetem élőben az EHF Európa Kézilabda 2020 bajnokságot

Hogyan nézhetem élőben az EHF Európa Kézilabda 2020 bajnokságot

EHF Euro Handball 2020 – Globális lefedettség

Az EHF új mérföldkövet állít fel a Férfi EHF EURO 2020. Ebben az évben ez a mai napig a legnagyobb a bajnokság jellemzői szerint 24 csapat versenyeznek a címért.

Most egy ilyen nagyságrendű esemény megérdemli globális lefedettség, pontosan ezt fogja kapni az EHF széles skálájának köszönhetően műsorszóró partnerek a világon keresztül.

De mielőtt folytatnád, szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az alább összeállított lista összes csatornája megtalálható földrajzilag korlátozott a saját régiójukba. Más szavakkal, ha a szolgáltatások melletti országokon kívül élsz, akkor nem engedhetik meg streamük tartalmuk továbbítását.

Ezek a csatornák alkalmazzák azt, amit hívunk területi alapú tartalomkorlátozás. Ez egy védelmi mechanizmus, amelyet a vállalatok és a szolgáltatások használnak a felhasználók hozzáférésének korlátozására meghatározott hely.

Az Önre támaszkodnak IP-cím hogy meghatározza az aktuális fizikai tartózkodási hely. Ha nem rendelkezik olyannel, amely a csatorna országában érvényes, akkor szinte azonnal blokkoljuk.

Itt van a 2020 EHG Euro Kézilabda hivatalos televíziós műsorszolgáltatók:

 • beIN Sports (Franciaország, USA, MENA)
 • ORF (Ingyenes, Ausztria)
 • Ziggo Go (Hollandia)
 • TV2 Play (Dánia)
 • TV2 Sumo (Norvégia)
 • ZDF (Ingyenes, Németország)
 • ViaPlay (Svédország)

Az EHF 2020 férfi kézilabda Európa-bajnoksága – Élő közvetítés bárhol

Mint fentebb már említettem, az Ön IP-címe a fő oka annak, hogy miért tartózkodik veszélyeztetett és pontos streaming szolgáltatásokkal. A probléma megkerülése és a regionális korlátozások megkerülése érdekében ezt meg kell változtatni.

Nos, van rá mód, és erre egy formában kerül sor Virtuális magán hálózat. A VPN néven ismert virtuális magánhálózat kiberbiztonsági eszköz titkosítja az adatait (fokozott biztonság) és elrejti a helyét (extra adatvédelem).

A VPN átirányítja az internetes forgalmat egy távoli kiszolgálón keresztül egy választott országban. Miután csatlakozik egy szerverhez, a VPN meg fog jelenni köpenyt a jelenlegi IP-címére és cserélje le egyvel a kiszolgáló székhelyének régiójában.

Ennek eredményeként az ország jelenlegi lakosának tekintik Önt, és közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az ott korlátozott szolgáltatásokhoz / webhelyekhez. Például, ha a server található Németországban, kapsz egy Német IP-cím. Következésképpen képesek lesznek közvetíteni a kedvelt eseményeket DAZN (Németország), Sky DE, és természetesen, ZDF.

A lépések

Kövesse ezeket az utasításokat a 2020-as EHF férfi kézilabda-Európa-bajnokság él a jelenlegi fizikai tartózkodási helyétől függetlenül:

 1. Első, Iratkozz fel a VPN szolgáltatáshoz. Maradjon távol az ingyenes szolgáltatásoktól; ők többet fognak ártani, mint hasznot. Ha személyes ajánlást szeretne, próbálkozzon ExpressVPN ki.
 2. Miután feliratkozott, töltse le és telepítse a különálló VPN alkalmazás eszközén az ügyfelek Androidon, PC-n, Mac-en, iOS-en, Androidon, valamint a FireStick-en találhatók.
 3. Ezután aktiválja az alkalmazást, Bejelentkezés felhasználónevével és jelszavával, és keresse meg a szerverlistát.
 4. Válasszon és csatlakozni egy szerverhez a feloldandó csatornán alapul:
  • Német szerver a ZDF számára.
  • Amerikai szerver a beIN Sports számára.
  • Svéd szerver a ViaPlay-hoz stb.
 5. Indítsa el a csatorna webhelyét vagy alkalmazását.
 6. Patak a 2020-as EHF férfi kézilabda-Európa-bajnokság bárhol.

Míg a VPN szolgáltatás segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat, továbbra is érvényes előfizetésre van szüksége a hozzáférni kívánt csatornákhoz. Más szavakkal: egy VPN nem fog jót tenni neked, ha a kézilabda eurót szeretné megnézni a BeIN-en a csatornára való előfizetés nélkül..

Időt veszünk arra, hogy a VPN-szolgáltatókat az alapján értékeljük bizonyos kritériumok. Teszteljük a sebességet, a biztonsági és adatvédelmi funkciókat, a feloldási képességeket és még sok minden mást.

Ajánltam ExpressVPN mivel minden a fentiekhez illeszkedik. Az elvégzett tesztek szerint, a szolgáltató nagyon gyors és hatalmas szerverhálózattal rendelkezik az egész hálózaton 94 ország. Tehát nagyon könnyű megkerülni a földrajzi korlátozásokat.

A magánélet és a biztonság szempontjából az ExpressVPN rendelkezik a szigorú nem naplózási politika, 256 bites AES titkosítás, kill kapcsoló, és több csúcsminőségű biztonsági protokollok. Kipróbálhatja kiszolgálását kockázatmentesen, mivel kínálnak 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Így válthatja ki az ExpressVPN a legfontosabb VPN-szolgáltatókkal szemben 2020 januárjától.

VPN alternatíva – Írja be az intelligens DNS-proxyt

Ugyanolyan hatékony, mint a VPN, ez nem az egyetlen módszer, amellyel az online streamerek használják a földrajzi blokkok megkerülését. A fenti táblázatban szereplő összes VPN lehetővé teszi egy alternatíva használatát Intelligens DNS.

Az intelligens DNS-proxyk átirányítják a az online forgalom részei felelős valamiért felfedi a jelenlegi tartózkodási helyét annak a webhelynek, amelyhez hozzáférni kíván. Ezzel az IP-címed sértetlen marad, és a sebességet nem érinti. A VPN ezzel szemben átirányítja az összes internetes forgalmat, és a folyamat során becsapja a valódi IP-címét.

Mivel az intelligens DNS változatlanul megtartja IP-jét, hozzáférhet mind a helyi és korlátozott csatornák egyidejűleg. Ezenkívül az intelligens DNS szinte bármilyen eszközre beállítható, ideértve a iOS, PC, Mac, Android, Apple TV, Fire Stick, PlayStation, Xbox, Android TV és Smart TV.

Mint már említettem, a táblázatban szereplő összes VPN felkínálás részeként ezt a funkciót kínálja. Miközben a Unlocator-t kipróbáltam, észrevettem, hogy a önálló intelligens DNS-előfizetés, ami olcsóbb lehetőség, ha csak meg akarja kerülni a regionális korlátozásokat.

Az intelligens DNS beállítása – a konfigurációs folyamat

A következő módon állíthatja be a Unlocator-ot streaming-platformon:

 1. Először iratkozz fel Unlocator. 7 napos ingyenes próbaverziót kap.
 2. Kövesd a telepítési útmutatók hivatalos webhelyükön az intelligens DNS konfigurálására az eszközön.
 3. Ha kész, indítsa újra a készüléket.
 4. Most indítsa el azt a csatornát, amelyen tovább szeretné közvetíteni a bajnokságot. Felhívjuk figyelmét, hogy az intelligens DNS használatával csak akkor engedheti fel, hogy az intelligens DNS szolgáltató támogatja. Amikor ellenőriztem A Unlocator által támogatott csatornák, ezeket találtuk meg:
  • ZDF.
  • TV2 Play.
  • TV2 Sumo.
  • beIN Sports.
  • ViaPlay.
 5. Végül indítsa el a kiválasztott csatornát és közvetíti a 2020-as EHF Euro Kézilabda 2020 bajnokságot.

EHF Euro Kézilabda 2020

A verseny kezdődik 2020. január 9., és felcsomagolja 2020. január 26. Ebben az évben más a helyzet. Az eseményt három városban rendezik először. Ezen felül megjelenik az Euro Handball 2020 24 csapat 16 helyett.

A 2002 óta a tizenhat a szokásos részt vevő csapatok a Men EHF EURO rendezvényein EHF Kongresszus egyhangúlag az a mozgás Az EHF 2014-ben nyújtott be, hogy 2020-ig összesen 24 csapat legyen.

A következő indítvány állítja:

„Az egész európai kézilabda család / az egész EHF EURO elképzelése egyre inkább formálódik. Az EHF EURO fesztivál minden európai kézilabda nemzet számára ”.

A csapatok már elfoglalták a csoportjaikat, és addig harcolnak, amíg el nem érik a végső rendeltetési helyet. Azt is megnézheti a teljes ütemterv az esemény az EHF hivatalos honlapján. Ami a csoportokat illeti, ezek a következők:

Végső gondolatok

Megjelenik az új Euro Kézilabda formátum 65 mérkőzés 47 helyett, átjátszották 15 nap. Ez azt jelenti, hogy rengeteg kézilabda akcióval tölti ki januári naptárát.

Honnan figyeli a kézilabda eurót, és melyik csapatból állsz? Ossza meg az új formátumra vonatkozó előrejelzéseit és gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me