Hogyan nézhetem Errol Spence Jr. és Mikey Garcia élő közvetítését

Jó hír az összes boksz-rajongó számára, a Fox Sports és a PBC összeállt. Tudod hogy ez mit jelent? Nos, akkor figyeli, hogy Error Spence Jr. megvédi a címet a négyosztályú világbajnok és a jelenlegi WBC könnyűsúlyú bajnok, Mikey Garcia Live ellen az AT-ről&T Stadium, Arlington, TX. Várjon, ez csak akkor igaz, ha az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban él. Ha nem, akkor csak ezt az átfogó útmutatót kell követnie.


Hogyan nézhetem élőben a Spence Jr. és Garcia mérkőzést

Hogyan nézhetem élőben a Spence Jr. és Garcia mérkőzést

Mennyibe kerül és hol lehet online nézni?

A harcot a Fox Sports fogja bemutatni, a Premier Boxing Bajnokokkal kötött ötéves megállapodás részeként. A Spence és Garcia egy pay-per-view esemény lesz, és az amerikai lakosoknak 74,95 dollárba kerül.

Spence és Garcia Price között

Ez azonban csak akkor történik, ha az Egyesült Államok határain belül tartózkodik. Ha nem, akkor azonnal blokkolják. A Fox Sports megvizsgálja az Ön IP-címét annak meghatározása érdekében, hogy a lefedettségének területén tartózkodik-e vagy sem. Miután azonosította az idegen IP-jét, a helyszínen megszakítja a hozzáférést. Csak ezt a geo-hibaüzenetet fogja látni:

“A megtekinteni kívánt videó nem érhető el az Ön régiójában.”
Fox Sports Geo-Error

Másrészt a harc az Egyesült Királyságban elérhető, ha behangolod az ITV Hub-ot. A Spence Jr. és a Gracia ingyenesen közvetíthető a brit platformon. Az ITV azonban az Egyesült Királyságon kívül is blokkolva van. Szerencsére megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat, ha VPN-t használ.

Hogyan közvetítsük a Spence Jr. és Garcia-t az Egyesült Államokban

A Fox Sports csak az Egyesült Államokban érhető el. A virtuális magánhálózat hozzáférést biztosít több száz szerverhez az egész világon, beleértve az Egyesült Államokban találhatókat is. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy távoli szerverhez Amerikában, és elkódolja a tartózkodási helyét ehhez a régióhoz. Ez megad egy amerikai IP-címet, és úgy tűnik, mintha az Egyesült Államokból érkezik a Fox Sports-hez.

Amint a Fox Sports elolvassa az újonnan megszerzett IP-címét, teljes hozzáférést biztosít a könyvtárához, mivel Ön most amerikai lakosa. Most élőben nézheted Mikey Garcia és Errol Spence Jr. Android, iOS, PC, Mac, Apple TV és Chromecast.

Kövesse az alábbi lépéseket, feloldása Fox Sports, és a Garcia vs. Spence élő közvetítés bárhol:

  1. Jelentkezzen be egy VPN-szolgáltatóval. Az ExpressVPN erősen ajánlott.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Android, iOS, PC vagy Mac operációs rendszerre.
  3. Jelentkezzen be, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
  4. Most, hogy van amerikai IP-címe, indítsa el a Fox Sports alkalmazást.
  5. Élvezze a Spence és Garcia és a kártya többi részét élőben online.

ExpressVPN egy robusztus VPN-szolgáltató, amely több száz csatornához fér hozzá a világ minden tájáról. Nemcsak ezt, hanem szuper erős katonai titkosításokat is kínál, amelyek megóvják személyes adatait a lehetséges online fenyegetésekkel szemben. Ha szeretne mélyebben áttekinteni, mi a legjobb VPN-k a Fox Sports számára , majd ellenőrizze az alábbi táblázatot.

Hogyan közvetíthetem Errol Spence Jr. és Mikey Garcia-t az Egyesült Királyságban

Az ITV vasárnap reggel (szombat este) 1:00 órától közvetíti a harcot. Az esemény ingyenes az ITV előfizetők számára. Az ITV Hub egy ingyenes streaming platform, de a szolgáltatásában hirdetéseket is tartalmaz. Ha feliratkozik az ITV Hub + szolgáltatásra, videóit hirdetések nélkül nézheti meg. Csak egy egyszerű, 3,99 GBP összegű fizetést igényel havonta.

Miután megtette, használhatja az egyiket a legjobb VPN-k az ITV számára streaming Spence Jr. és Mikey Garcia közötti élő közvetítés a PC, Mac, Android, iOS, Roku, Amazon Fire TV és Apple TV (Airplay útján) az Egyesült Királyságon kívül.

Mikey Garcia vs Errol Spence Jr.

A bolygó két legjobb font-forgató-harcosa tökéletes rekordjait az AT-n tartotta&T Stadion. Veretlen, közepes súlyú bajnok Errol Spence, Jr. és a legyőzött négyosztály bajnok, Mikey Garcia március 16-án szembesülnek..

Nem tudjuk, mi lesz az eredmény, de Garcia szerint „Legacy” -t keres. Ne lepje meg a „Minden esély elleni Garcia ideges” ellen, de ez Mikey nyilvántartásának köszönhetően fordulhat elő..

A 30 éves Garcia tiszta alsókutyaként lép be a feltételezett méret és hatalmi hátrány miatt. Spence azonban mondta: „Ez egy álom vált valóra, és nagy harc lesz. Remélhetőleg minden rajongó kijött támogatni. ” Mit gondolsz? Ki fogja uralkodni a végén? Nem tudjuk biztosan, hacsak nem érkezik meg március 16-a. Most egy pillantást vehetsz az esemény küzdelem lapjára:

Harc kártya

  • Mikey Garcia vs Errol Spence Jr.
  • David Benavidez vs J’Leon Love
  • Luis Nery és McJoe Arroyo
  • Chris Arreola és Jean Pierre Augustin
  • Charles Martin és Gregory Corbin
  • Fernando Garcia és Marlon Olea
  • Jesse Rodriguez vs Rauf Aghayev
  • Amon Rashidi vs Gabriel Gutierrez
  • Adrien Taylor vs William Deets
  • Lindolfo Delgado és James Roach
  • Thomas Hill és Limberth Ponce
  • Luis Coria és Omar Garcia
  • Aaron Morales vs Fernando Robles
  • Burley Brooks és Randy Mast
  • Jose Valenzuela és Christian Velez
  • Marsellos Wilder és Mark Sanchez

Hogyan nézhetem élőben a Garcia és Spence Jr. Online játékot – Záró gondolatok

Jr. Errol Spence és Mikey Garcia az év egyik legérdekesebb küzdelme. A szemtől szembeni meghívás nagyon stratégiai módja annak, hogy emelik a sportokat, mivel ők a legjobbak kettő között, amit csinálnak. Minden szükséges információt megadtam neked, ahonnan, hogyan kell figyelni a harcot. Csak annyit kell tennie, hogy befektet egy VPN-be, és több, mint jó.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map