Hogyan nézhetem ezt a reggelt az ITV-n az Egyesült Királyságon kívül

Reggeli ember vagy? Nos, ha egyszer megkaptad a tengerentúli tartalmak feloldását.


Brit emigránsként hiányozhat a helyi hírességekkel készített interjúktól, showbiz hírektől, népszerű beszélgetésektől, versenyekről és egészségügyi témákról. Ezen szegmensek mindegyike szerepel az ITV-n Ma reggel.

Ha VPN-t vagy intelligens DNS-t szerez magának, az ITV, valamint más ITV-gyöngyszemek a streamingévé válnak. Akár az Egyesült Államokban, akár Ausztráliában voltál, a VPN-kapcsolat lehetővé teszi, hogy az ITV „Ez a reggel” című műsorát nézze meg éppúgy, mintha az Egyesült Királyságban lenne. Az alábbiakban magyarázatot adok erre:.

Hogyan nézhetem ezt a reggelt az ITV-n az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem ezt a reggelt az ITV-n az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem ezt a reggelt az ITV-n az Egyesült Királyságon kívül

A díjnyertes brit nappali televíziós műsor az ITV-n található és jelen van az Egyesült Királyságon kívül nem elérhető. A műsor hétköznap 10: 30-tól 12: 30-ig élő. Foglalkozik a hírekkel, a showbizottsággal, a divatkal, a stíluslal és a szépséggel, az otthoni dekorációval, a kertészettel, az ételekkel, az egészséggel és még sok mindennel. Sajnos azok, akik nem az Egyesült Királyságban vannak, nem nézhetik meg a műsort, amint az elindul. De egy VPN-vel megtehetik.

A virtuális magánhálózat olyan szoftver technológia, amely biztosítja az adatok áthaladását eszközéről egy másik ország szerverére (az Ön által választott). Az Ön adatai az Ön által választott szerveren haladnak át az IP megváltoztatása a kiszolgálóéhoz. te megkapja a kiszolgáló IP-címét – a kívánt országban található – és gyakorlatilag abban az országban jelenik meg – a fizikai helyzetében semmi sem változik. Az Ön online földrajzi elhelyezkedése azonban igen.

A VPN segítségével eljuthat névtelenítse személyazonosságát és böngészhet név nélkül az interneten. Következésképpen bármit megtehet az interneten. Senki sem tudja nyomon követni az online tevékenységeket, vagy felfedheti az igazi személyazonosságát.

Hogyan nézhetem ezt a reggelt az ITV-n az Egyesült Királyságon kívül egy VPN használatával:

Ha követi ezeket a lépéseket, figyelni kell Ma reggel az Egyesült Királyságon kívüli ITV-n:

 1. Találja meg a megfelelőt VPN szolgáltató szerverrel az Egyesült Királyságban.
 2. Hozzon létre egy VPN-fiókot.
 3. A szolgáltató webhelyéről, kattintson a letöltési linkre.
 4. Telepítse a VPN alkalmazást a kívánt streaming eszközön.
 5. Nyissa meg az alkalmazást, és fedezze fel annak szervereit.
 6. Keresse meg a brit szervert, és csatlakozzon hozzá.
 7. Kérjen brit IP-címet ami úgy néz ki, mintha az Egyesült Királyságban lennél.
 8. Most már könnyedén hozzáférés az ITV-hez külföldön és hasonlóan patak ma reggel.

A legjobb VPN ma reggelre

ExpressVPN a végső választás az elsődleges streaming szolgáltatások, például az ITV feloldása. Nem csak az adatok védelmét biztosítja egy biztonságos protokoll réteggel, hanem meg is fogja tenni hozzáférjen a tengerentúli tartalmak széles választékához.

Ez egy szolgáltató, amelyet te tudsz telepíthető sokféle eszközre. Így felhasználóbarát ez. Érdemes lehet megnézni az alábbi táblázatot a többi VPN-lehetőségről. Itt van a a legjobb VPN az ITV-hez cikk, amely hasznos lehet.

Hogyan nézze meg ezt a reggelt az ITV-n az Egyesült Királyságon kívül, intelligens DNS használatával

A VPN szolgáltató biztonságos opcióként jelentkezik, míg az intelligens DNS a felhasználókat kísérti gyors sebességgel. Az ilyen gyors sebesség oka: nulla titkosítás. Bár ez nem olyan megnyugtató, mint amit a VPN nyújt a biztonság szempontjából, sok online felhasználó kevésbé törődhet a biztonsági lehetőségekkel.

A VPN titkosítja az Ön adatait az online adatvédelem és biztonság érdekében, míg az intelligens DNS-nek nincs olyan üzleti tevékenysége, amely online védelmet nyújt Önnek. Elsődleges funkciója: segít felszabadítani a földrajzilag korlátozott tartalmak, például az ITV feloldását. A készülék csak az adatokat és a forgalmat irányítja át, amely felelős a földrajzi helyzetének feltárásáért anélkül, hogy az IP-címén változtatásokat hajtana végre. Ráadásul az internet sebessége változatlan marad:

 1. Nézze meg a Unlocator ingyenes, 7 napos próbaverzióját.
 2. Iratkozzon fel a Unlocator oldalra.
 3. Akkor, nézze meg ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat hogy többet tudjon meg a szolgáltatótól.
 4. Konfigurálja az intelligens DNS-t a streaming eszközön.
 5. Most, látogasson el az ITV webhelyére és alkalmazásába.
 6. Patak Ez a reggel az Egyesült Királyságon kívül korlátozások nélkül.

Egy intelligens DNS-hez hasonló Unlocator funkciók a földrajzi helyzet elrejtése úgy tűnik, mint te csatlakozik az internethez a világ más részein. Az olyan intelligens DNS-hez hasonlóan, mint a Unlocator, a DNS-lekérdezései az Unlocator szerverein keresztül átirányíthatók anélkül, hogy zavarnák az internet sebességét.

A Unlocator messze a legjobb intelligens DNS-szolgáltató, amelyet használhat. Nem érkezett intelligens DNS a Több mint 200 csatorna feloldása egy 7 napos ingyenes próbaverzió alatt.

Ma reggel az ITV-n

Az ITV ma reggeli műsorán csatlakozik Holly Willoughby, Phillip Schofield, Ruth Langsford és Eamonn Holmes reggeli beszélgetésekhez. A műsor nézői arra figyelnek, hogy a befolyásos emberek elmondják inspiráló történeteiket, és a házigazdák beszélgetéseket kezdenek a legforróbb hírességekkel és a jól ismert szakácsokkal is..

A show-n Dr. Chris Steele válaszol az egészséggel kapcsolatos összes kérdésére. Azt is beállíthatja, hogy kóstolja meg Gok Wan kifinomult divatérzékét és Bryony Blake legjobb sminkjeit. Mindent megtanul a pénzmegtakarításról a gazdasági szempontból bölcs Martin Lewisnél ezen a reggelen.

Nézze meg ezt a reggelt az ITV-n az Egyesült Királyságon kívül – Final Words

Ez a reggel minden hétköznap az ITV-n 10: 30-kor repül, ne hagyja ki a show epizódjait lakóhelye miatt. Most már tudja, hogy egy VPN és az intelligens DNS segíthet Önnek megkerülni a földrajzi korlátozásokat és hozzáférést biztosít a tartalomhoz – azt hitted, hogy hiányozsz.

Mit tervez ezzel a felfedezéssel? VPN-t vagy intelligens DNS-t fog használni? Szeretném tudni, hogy mit fog választani, ezért feltétlenül hagyja meg válogatásait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me