Hogyan nézhetem Fury vs Wilder 2 élő online oldalt

Éppen akkor, amikor azt gondolta, hogy Braun Strowmannak a „A szörnyeteg a férfiak között” bekopogtatására elegendő volt, a legyőzhetetlen egységes WBA (Super), IBF, WBO, IBO, A kör, és vonal bajnok Tyson Fury még nagyobb harcra tér vissza. Tovább 2020. február 22, egy epikus átfutás zajlik között Düh és a régi riválisa, Deontay Wilder, a MGM Grand Garden Arena, Paradicsom, Nevada. Boksz rajongók szerte a világon, ez az év párbaja, és ezt nem szabad kihagyni. Ezért itt van, hogyan teheti meg A Fury vs Wilder 2 közvetítés bárhol él.


Hogyan nézhetem Fury és Wilder 2 élő közvetítést

Tyson Fury és Deontay Wilder élő globális közvetítés

Fury nagyon jó volt 2019-ben, miután legyőzött egy pár ismeretlen nevet Tom Schwarzban és Otto Wallinben. A WWE kiállításon is részt vett Braun Strowman a Crown Jewel-ben Szaúd-Arábiában.

A múlt azonban kísértetjártaként folytatódik 2020. február 22 .; pokol van esélyük nyerni a WBC és üres A kör, és vonós nehézsúlyú címek ha győzelmet szerez egy régi ellenség ellen Deontay Wilderben.

Most a legtöbb nem tud részt venni a harcban, hogy élőben láthassa. Vannak azonban néhány módja annak, hogy adatfolyamot továbbítsanak. Többféle is van hivatalos műsorszolgáltatók a világ körül. Itt van minden, amit tudnod kell.

Fury vs Wilder az Egyesült Államokban

USA zászló ikonraBan,-ben Egyesült Államok, a rajongók két csatornán keresztül beállíthatják az ököl fellépést.

A harc a közös PPV az ESPN között, – akikkel a Top Rank exkluzív megállapodást kötött (Tyson Fury), és – Róka, amelynek megállapodása van a Premier Boxing Bajnokokkal, ahol Wilder harcol.

Korábban már tárgyaltak, de mindkét promóció eddig nem jutott megállapodásra. Az Athletic szerint Mike Coppinger:

„Források: Deontay Wilder-Tyson Fury II ESPN produkció lesz az adott sugárzott csapat segítségével. A megállapodás megköveteli az ESPN-FOX PPV jövőbeni együttműködését – Wilder-Fury III? – FOX produkció legyen. A harcot mindkét hálózaton előmozdítják váll-programozással, reklámokkal stb. ”Düh vs Wilder Tweet

Ha ez a helyzet, az amerikai vásárlóknak számítania kell arra, hogy az esemény a 70–100 dollár tartomány HD-n. Vagyis összehasonlíthatjuk Wilder legutóbbi, Luis Ortiz-szal folytatott küzdelmével, ahogyan eladták $ 74.99. Ha a Fox Sports-ot használja, akkor az ára: $ 79.99, plusz alkalmazandó adók & díjak.

A mai napig nincs szó arról, hogy mennyit fog fizetni a harc ESPN + előfizetők, de feltételezhetjük, hogy ugyanaz lesz, mint a Fox Sports; Ez egy együttműködés.

Ez a harc új kezdete a két promóció közötti jövőbeni közös eseményeknek. Az elmúlt években a boksz minőségét inkább az árnyékolta, hogy mi nem történik meg, mint mi.

Most, egy ilyen üzlettel, a boksz rajongók sokat várnak el Legmagasabb rangú és PBC harcok. Ami a februári legendás mérkőzést illeti, miután megvásárolta, bárhova élőben közvetítheti készülékek csatornájától függően:

Fox Sports

 • PC
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Apple TV
 • roku
 • FireTV
 • Android TV
 • Xbox egy
 • Samsung Smart TV

A cigány király és a bronzbombázó az Egyesült Királyságban

Egyesült Királyság lobogója ikon 1Az ilyen küzdelem csak az új évtized első megaharcának írható le.

Ez az oka annak UK, a televíziós óriások óriási ajánlatokat tettek annak biztosítása érdekében.

A BT Sport megnyerte a megaharc jogát azáltal, hogy a bejelentett összegnél többet tett licittel £ 10m készítette a Sky Sports Box Office.

A Sky mindent megtett, hogy megragadja ezeket a jogokat, de a végén, BT Sports magasan állt.

A társaság reméli Düh vs Wilder 2 megtörheti az Egyesült Királyság rekordját 1,6 millió vásárol melyet Anthony Joshua Andy Ruiz Jr ellen folytatott decemberi visszajátszása szerzett decemberben, amelyet a Sky sugárzott.

Amikor Joshua és Ruiz között volt, harcukba kerültek £ 24.95, és a Sky több, mint 40 millió font értékesítési bevételt generált egyedül a reklámbevételek előtt. Amikor a BT 2018-ban megmutatta Wilder vs. Fury-nak, csak a díjat terhelték £ 19.99 a harcért.

Még nem tudjuk, hogy ugyanez az ár idén megegyezik-e vagy sem, de biztosak vagyunk benne, hogy nem olcsóbb.

Sőt, a A Daily Mail, a harc nem csak a BT szokásos ügyfelei számára lesz elérhető. Ellenkezőleg, a nem előfizetők többféle módon láthatják a harcot TV csatornák.

Most, ha már van fiókja, töltse le a BT Sport app, és nézhesse élőben a Wilder és a Fury II mérkőzést:

 • Apple TV
 • Samsung Smart TV
 • PlayStation 4
 • Xbox egy
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • ablakok
 • Mac operációs rendszer

Patak a Fight Live Ausztráliában

Ausztrál zászló ikonraEzt még nem erősítik meg, de annak alapján, hogy az előző küzdelem hol került sor 2018-ban, feltételezzük, hogy csak egy Főbb alkalom visszahozza Wilder-t és Fury-t a kis képernyőre.

A Main Event közismert, hogy harci sportok széles választékát kínálja Magyarországon Ausztrália. Ide tartozik az UFC, a WWE, és természetesen a boksz. Az előző küzdelem költsége volt $ 49.95, és ez is így kerülne.

Egyelőre, Főbb alkalom semmit nem erősített meg az eseményről. Csak néhány héttel a harc letelte előtt csinálják ezt. Ha belép a közelgő események szakaszába, és rákattint a Boxing-ra, a következő üzenet jelenik meg:

“Jelenleg nincs ütemezett program – HASZNÁLJON A közelgő eseményekhez.”Wilder vs Fury Australia

Miután a harc elérte a megragadókat, vásárold meg, és sokféle eszközön, például a Chromecast, PlayStation, iOS, Android, Xbox, Mac, Smart TV vagy Windows PC, Foxtel vagy Optus útján.

Fury vs Wilder Dél-Afrikában él

Dél-afrikai zászlóBármit is keres, függetlenül attól, milyen sportrajongó vagy, ha Dél-Afrikában él, SuperSport az a csatorna, amelyet keres.

A SuperSport a Dél-afrikai streaming csatorna ami a. részeként jön DStv hálózat. Az országban a SuperSport-ot tartják a világ legnagyobb rögbi műsorszolgáltatójának. Ugyanakkor nagy labdarúgó-bajnokságot (Premier League) hoz, és azt, ami ma itt vagyunk, a boksz.

A SuperSport tartalmának eléréséhez először a következőnek kell lennie: DStv előfizető. Ennek könnyűnek és előnyösnek kell lennie, ha több mint streaming szokása van 13,5 millió otthon érvényes előfizetéssel rendelkezik a video-szolgáltatásaikhoz Szaharától délre fekvő Afrikában.

Ha ilyen nagy eseményeket szeretne nézni, javasoljuk, hogy válassza a DStv-jeiket Prémium terv. Csak R809-ig kerül ($ 58,32 / hó) a sporttartalom teljes katalógusával (élő vagy igény szerint) érkezik. Lehet, hogy különféle előfizetéseket is feliratkozna, de a legjobb sportokhoz a prémium feladatot kell tennie. Itt vannak A DStv egyéb tervei:

 • Compact Plus (R519)
 • Család (R265)
 • Hozzáférés (R105)
 • Könnyű nézet (R29)

A harc folytatódik 2020. február 22. Érvényes előfizetéssel élő közvetítést kap, ha Dél-Afrikában él. Alapvetően a SuperSport nem kínál olyan eseményeket, mint a PPV; a harc ott van a menetrend szerint.SuperSport Boxing ütemezése

Most, amikor esik az idő, élőben nézheted a Fury és Wilder ellen Apple TV, Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Samsung Smart TV és Android TV.

Használd a Kodi-ot a küzdelem közvetítéséhez

Kodi Mindig kiváló kapu egy teljesen új streaming élményhez. Telepítheti a hivatalos csatornák kiegészítőit, és mindegyikhez hozzáférhet egy helyen.

Ami a közelgő boksz eseményt illeti, megteheted szerezze be a Fox Sports Go kiegészítőt és folyamatosan élőben közvetítheti. Ne felejtse el azonban, hogy ehhez érvényes kábel előfizetésre van szüksége az Egyesült Államokban. A PPV-t a TV-szolgáltatón keresztül is megvásárolhatja.

Tehát, ha Kodi-t használsz, akkor ez a következő telepítse a Fox Sports Go programot:

 1. Indítsa el a Kodi App.
 2. Menj tovább Kodi kiegészítők.Írja be a Kodi kiegészítőket
 3. Kattintson Telepítés a tárházból. Ebben van Kiegészítőim szakasz. Telepítés a lerakatból szakaszból
 4. Választ Kodi kiegészítő tároló.Kodi kiegészítő tároló
 5. választ Videó kiegészítők.UFC 246 videó kiegészítők
 6. Görgessen le az „F” részhez és kattintson a gombra Fox Sports Go.Válassza a Fox Sports Go lehetőséget
 7. Ezután érintse meg a gombot Telepítés gombot a képernyő jobb alsó sarkában.Kattintson a Fox Sports Go telepítése elemre
 8. Menj vissza Kodi-hoz kezdőképernyő és indítsa el az alkalmazást.Indítsa el a Fox Sports Go programot
 9. A rendszer felkéri a Fox Sports Go webhelyére, és jelentkezzen be a szolgáltatóval. Ezután be kell írnia a mellékelt kiegészítő kódját.
 10. Végül élőben közvetítheted a Wilder és Fury csatornákat a Kodi csatornán.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Kodi kiegészítőinek legtöbbje földrajzilag korlátozott meghatározott országokba. A Fox Sports Go nem különbözik egymástól, mivel csak az Egyesült Államokban érhető el.

Ha meg akarja kerülni a bevezetett regionális korlátozásokat, akkor olyan internetes eszközt kell használnia, amely az Egyesült Államok felé hamisítja az online tartózkodási helyét. Pontosabban: virtuális magánhálózatra van szükség. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és kész.

Wilder vs. Fury – Mi folyik itt

Tyson Fury megy fejjel együtt Deontay Wilderrel a WBC és üres A kör, és vonós nehézsúlyú címek. A címek azonban nem a fő cél ebben a csatában; rendezni egy régi eredményt, amely közül egyikük sem kapta meg azt az elégedettséget, amelyre szükség volt.

A Top Rank egy utat keres a bevételek listájának növeléséhez. Rekordot akarnak elérni 2 millió vásárlás. De Ön szerint ez lehetséges? Az előző harc még a közelben sem volt 500k; miért lenne-e ez más??

Bob Arum, a legmagasabb rangú főnök szerint:

„Csalódnom kellene, ha a nézegetés kevesebb, mint 2 millió vásárlás lenne. Ez a cél és a becslés. Úgy gondolom, hogy megvalósítható … és az összes megállót levonjuk, hogy elérjük ezt a számot, vagy túllépjük. “

Csak meg kell várnunk és megnéznünk; végül is epikus küzdelem. A harcosoknak volt néhány szót mondani egymásnak. Fury-vel kezdődött, aki egyáltalán nem volt finom. Ezt kellett mondania:

„Nem azért vagyok itt, hogy pontozási döntést hozzon, túl sokuk volt – közülük kilenc -, kiütésre jöttem ide, 21 volt már, és a szívem miatt én vagyok szeretnék csinálni. Két körben fogsz aludni. “

Wilder néhány durva szóval válaszolt Fury észrevételeire. A férfi nyer, és nem kevesebbet vár, mint egy ütés. Íme:

„Ezt befejezetlen üzletnek hívják, és nem fog tudni visszaállni. Ki fogom dobni őt. Oroszlán vagyok, a dzsungel királya, és jön február 22-én, és leszakítom a fejét a testéről.

Fury vs Wilder – Statisztika

Vessen egy pillantást arra, hogy ezek a két harcos miként állnak össze 2020. február 22-i összecsapásuk előtt:Fury vs Wilder statisztikák

Az alsó kártya

Eddig egyetlen harcos sem lett megerősítve a legendás visszajátszásért. Azt várjuk azonban, hogy Frank Warren hozza a legjobb harcosai közül néhányat Tyson Fury vacsorájához.

Az utolsó harc során láttuk Joe Joyce-t, ahogy a főverseny előtt harcolt, mint ahogyan Isaac Lowe. Ortiz tavaly is csatlakozott az undercard-hoz. Vannak olyan beszélgetések is, amelyeket a társ-fő esemény láthatott Kubrat Pulev, ki érdekli Anthony Joshua övek, mint kötelező kihívó. Lehet, hogy az IBF többi versenytársával szembesül Adam Kownacki.

Semmit sem tudunk biztosan, de a Top Rank és a PBC biztosan nem fog csalódást okozni.

Tyson Fury vs Deontay Wilder élő bárhol – Záró szavak

A harc zajlik, és csodálatos lesz, mivel mindkét harcosnak van valami bebizonyítania. streaming könnyű, ha ismeri az útját, és most megteszi.

Megvan az összes szükséges információ patak Fury vs Wilder bárhol. Még mindig várjuk a megerősítést több műsorszolgáltatóval.

Ezt pletykálják TSN a kanadai és a Fight Sports Max a Közel-Keleten szellőzi, de ezt még nem határozták meg. Ha további kérdése van, kérjük, dobja őket a megjegyzés szakasz lent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map