Hogyan nézhetem Grey anatómiájának 15. évének online közvetítését

Tizenöt évszak az érzések és az orvosi dráma! Ki néz? A televízió leginkább addiktív dráma minden csillag erejével visszatér, amire számíthat. Nem mondhatjuk, hogy jobban meglepődtek volna, mint amire valójában Grey’s Anatomy megújulását vártuk. Grey’s Anatomy továbbra is az ABC legjobban áttörő sorozatának egyike; ami olyan sikeres, lehet, hogy a 16. évad készül. Az ABC leghosszabb ideje futó drámasorozata idén ősszel a rekordszintű 15. évadot indítja szeptember 27-én, csütörtökön, két órás premierrel. 8 | 7c. Itt minden, amit tudnod kell, hogy a legújabb sorozatokat a világ minden tájáról megtekinthesse.

Hogyan nézhetem Grey anatómiájának 15. évadját az Egyesült Államokon kívül

Hogyan nézhetem Grey anatómiájának 15. évadját az Egyesült Államokon kívül

Hogyan lehet megnézni Grey Anatomy S15 VPN-jét

Az egyik módja annak, hogy a Grey anatómiáját az Egyesült Államokon kívül megfigyelhesse, a VPN. A VPN (virtuális magánhálózat) fenntartja online identitását, és lehetőséget ad a blokkolt tartalmak elérésére a világ bármely pontjáról. Ezenkívül védve vannak az online hackerektől, snooperektől, spamküldőktől és más számítógépes gonoszoktól is. Ez a VPN kemény titkosításaival és alagútkezelési protokolljain keresztül történik. Ezenkívül létrehoz egy digitális alagutat, amelyen keresztül az adatok áthaladnak és titkosítva lesznek. A kapcsolata egy VPN-kiszolgálón keresztül tovább irányul. Ennek eredményeként megkapja a kiszolgáló IP-jét (abban az országban, ahol található). Az alábbiak szerint nézheti meg Grey’s Anatomy 15. évadját az Egyesült Államokon kívül az ABC Go alatt VPN segítségével:

  1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatót.
  2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a VPN-szolgáltató webhelyéről.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
  4. Most úgy tűnik, hogy böngészi az internetet egy Amerikai IP-cím.
  5. Ez a megközelítés lehetővé teszi az összes amerikai csatorna feloldását bárhol a tengerentúlon, beleértve a RókaNBC, AMC, Freeform, A&E, CW TV, és Hulu.

Kipróbálás után ExpressVPN, Úgy tűnik, hogy a Virgin-szigeteken alapuló szolgáltatásnak csak egy célja van: gyors és hatékony szolgáltatás biztosítása ügyfeleik számára. Az ExpressVPN hatalmas szerverhálózatot üzemeltet, és a szerverek streaming célokra vannak optimalizálva. Ennek a VPN-szolgáltatónak a legjobb választása a Grey’s Anatomy 15. évadának az ABC Goon történő nézéséhez.


Hogyan kell megnézni Grey S15 anatómiáját intelligens DNS-proxy segítségével

Alternatív megoldásként az ABC Go feloldását az intelligens DNS proxy segítségével az USA-n kívül is feloldhatja. Noha az intelligens DNS nem biztonságos módszer, gyorsabban működik, köszönhetően annak, hogy a felhasználók adatait nem kell titkosítani. Az Intelligens DNS egy adatot egy kijelölt szerverre irányít át, de az IP-címét nem változtatja meg. Az intelligens DNS segítségével az ABC Go-hoz hasonló webhelyekhez és szolgáltatásokhoz férhet hozzá, és úgy élvezheti, mintha az Egyesült Államokban helyezkedik el. Így juthat el a legújabb Grey’s Anatomy Season USA-n kívüli adatfolyamához az intelligens DNS proxy segítségével:

  1. Menj tovább Unlocator és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Most, hogy létrehozta az intelligens DNS-fiókot, telepítse az intelligens DNS-t az adatfolyam-eszközön: PC, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, Fire TV Stick, Smart TV, Chromecast, PS4 és Xbox. 
  3. Látogasson el az ABC Go webhelyére, vagy indítsa el annak alkalmazását.
  4. A Grey Anatomy egész szezonját az Egyesült Államokon kívül közvetítheti. 

Unlocator a tökéletes intelligens DNS-szolgáltató a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához, beleértve az ABC GO-t is. A Unlocator segítségével felszabadíthatja más fontosabb streaming szolgáltatásokat, például a Hulu, a Fox, az NBC, az ABC GO és a CW TV, és bárhol megnézheti őket az Egyesült Államokon kívül. Ez egy gyors és hatékony intelligens DNS-proxy, amely 200 csatornát feloldhat, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Minden, amit tudnod kell a Grey 15. anatómiájáról

A 15. szezonban egy csomó kedvenc színész / színésznő tér vissza, köztük Meredith, Alex, Miranda, Richard, Owen, Jackson, Amelia, Jo, Maggie és Andrew. Azta! Nem látta, hogy jön? A 14. évadban történt néhány állandó karakterrel való távozás, ám egyes karakterek visszatérése kompenzálja április és Arizonai veszteségeket. Tény, hogy tudjuk, hogy a show szeptember közepén premierül, tehát ugyanezt várjuk el.

“Azon a rendkívül hűséges rajongóknak köszönhetően, akik az utazáson már az eleje óta vannak, és a nézők új generációinak, akik továbbra is felfedezik a Grey Sloan Emlékmű örömét és drámáját, a show olyan erős, mint valaha” – lelkesítette Channing Dungey, az ABC elnöke. Szórakozás.

Nézze meg Grey’s Anatomy 15. évadjának online közvetítését

Javasoljuk, hogy kapjon egy áttekintést a Grey’s Anatomy 14. évadjáról azáltal, hogy az emlékeid frissítése érdekében a szezon egyes kiemeléseit közvetíti. Ennek a Grey’s Anatomy maratonnak mindenkit fel kell készítenie a 15. évad visszatérésére. Amint az ABC Go feloldódik az USA-n kívül, akkor kaphat egy nagyon szükséges adagot a legújabb szezonból. A sorozat nem hamarosan ér véget. Folytatni fog mindaddig, amíg Ellen Pompeo másképp nem mondja, és nem vagyunk őrült.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me