Hogyan nézhetem, hogy egy Híresség vagyok a 2019 élő online közvetítés

Ki megy a dzsungelbe? Lesz Caitlyn Jenner? Ian Wright? Be kell hangolódnia az ITV-hez: Hírességek vagyok: Húzzak innen ide, hogy megtudjam. Számos külföldön élő kaland szerelmeseinek megrémüléseként a Híresség csak itt érhető el ITV, amelyet tehát földrajzilag blokkoltak az Egyesült Királyságon kívül. A show elérte 12 millió néző az elmúlt szezonban. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy ezt növeljük, amint megtanuljuk, hogyan kell nézd, hol vagyok a Hírességek 19. évadja tovább 2019. november 17, bárhol.


Hogyan nézhetek online online hírességeket

Hogyan nézhetem, hogy egy híresség online élőben vagyok

ITV Hub – egy brit streaming szolgáltatás

Azért adtam elő ezt az útmutatót, hogy az ITV csak az Egyesült Királyságban érhető el. A csatorna több mint 29,3 millió regisztrált felhasználó 2019. június végéig. De mi lesz a külföldön élőkkel? Miért diktálná földrajzi elhelyezkedése azt, amit elérhet vagy nem tud elérni az interneten keresztül?

Látja, az ITV az egyik ilyen csatorna vizsgálja meg IP-címét annak meghatározására, hogy megnézheti-e annak tartalmát. Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező csatornaként, amelynek lefedettsége csak az Egyesült Királyság lakosainak megengedett, szüksége lesz egy Brit IP üzemeltetési cím.

Ha külföldön tartózkodsz, akkor hiányzik a brit IP. Ezért megkapod ezt geo-hibaüzenet miután megpróbáltál egy videót streamálni a csatorna webhelyén:

“Sajnálom! Azt észleltük, hogy az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik. Az ITV központ csak az Egyesült Királyságban érhető el. ”ITV Hub Geo-hiba

Mint már említettem, ez körülbelül 3 perc alatt megváltozik. Folytassa a görgetést, és fedezze fel, hogyan nézheti meg, hogy a Celebrity 2019 bárhol élőben vagyok.

Híresség vagyok – hozza ki az Egyesült Királyságból

A virtuális magán hálózat, vagy VPN, nyilvános vagy megosztott hálózaton keresztül terjed ki és alagútként működik, így adatcserét végezhet biztonságosan és névtelenül az interneten keresztül, mintha közvetlenül csatlakoznánk egy magánhálózathoz. Összekapcsolja az eszközt a kiszolgálókkal és átirányítja a teljes forgalmat azon a szerveren keresztül, amelyet választott.

Ezután megkapja annak az országnak az IP-jét, ahol a kiválasztott szerver található. Ez lehetővé teszi az adott országban elérhető összes tartalom elérését. Kövesse ezeket a lépéseket a következőhöz: feloldása az ITV-nek: Hírességek vagyok VPN-t használva:

 1. Az első dolog, amit tennie kell regisztrálj egy VPN szolgáltatáshoz.
 2. Ezután te hozzon létre egy VPN-fiókot.
 3. Töltse le és telepítse a VPN app azon az eszközön, amelyet streamálni szeretne, Hírességek vagyok.
 4. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon a VPN-hez szerver az Egyesült Királyságban.
 5. Miután csatlakozott egy brit szerverhez, átmenetileg kapsz Britsih IP-cím így néz ki, hogy az Egyesült Királyságban található.
 6. Most, hogy rendelkezik brit IP-vel, könnyen hozzáférhet az ITV-hez és az nézd, hogy híresség vagyok, amikor csak akar.

Val vel ExpressVPN, mindenféle tartalom elérhetővé válik az Ön számára, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon. Ez a szolgáltató tele van nagyszerű szolgáltatásokkal, és ezek közül néhányat foglalkoztat legjobb titkosítási módszerek.

Az ExpressVPN kiváló szolgáltatásai és szigorúak „Nincs napló” irányelv tegye olyanvá, mint a mai piacon. Nézze meg az alábbi táblázatban felsorolt ​​többi szolgáltatót.

Hogyan nézhetek egy hírességet az Egyesült Királyságon kívül, intelligens DNS-proxy segítségével

Kétféleképpen lehet megkerülni a földrajzi korlátozásokat: az első VPN-en keresztül történt, a második pedig a Intelligens DNS-proxy. Mindkettő megkerüli a földrajzi korlátozásokat, és hozzáférést biztosít olyan tartalomhoz, amely általában nem elérhető Ön számára ott, ahol tartózkodik.

Az intelligens DNS azonban nem titkosítja az Ön adatait, és nem változtatja meg az Ön IP-címét. Csak azért irányítja a forgalmat, amely felelős a földrajzi helyzet meghatározása, ami ad egy sebességfrissítés.

Akárhogy is, egy intelligens DNS elvégzi a munkát, és a kívánt tartalmat feloldja. Így használhatja nézd, hogy híresség vagyok az ITV-n az Egyesült Királyságon kívül:

 1. Először menjen tovább Unlocatorés iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
 2. Kövesse az alábbi videók / telepítési útmutatók az Intelligens DNS konfigurálása az adatfolyam-eszközön.
 3. Látogasson el az ITV webhelyére.
 4. Élvezze az ITV-tartalmakhoz való korlátlan hozzáférést, beleértve a Hírességek nevét.

A piacon a legjobb intelligens DNS-nek kell lennie Unlocator. Könnyű beállítani, és nem korlátozza a sávszélességet. Ráadásul nagyszerű az iPlayer, az Amazon Prime, a Netflix és az ITV streamingjéhez a világ minden tájáról. A Unlocator gyors, hatékony és hozzáértő támogató csoporttal is rendelkezik, amely készen áll minden kérdésre megválaszolni.

#IACGMOOH – Szereplők

Hírességek vagyok, visszatért az új évad és néhány csillogó új híresség 2019. november 17., vasárnap. Minden résztvevő híresség cseréli luxuséletét az alapokra és Bushtucker próbák,

De amikor megjelenik egy új szezon, a fő kérdés a következőkben rejlik: Ki a Hírességek? Megjelent a hivatalos lista 2019. november 11 és így néz ki:

 • Adele Roberts
 • Andrew Maxwell
 • Caitlyn Jenner
 • Ian Wright
 • Jacqueline Jossa
 • James Haskell
 • Kate Garraway
 • Myles Stephenson
 • Nadine Coyle
 • Roman Kemp

Nézze meg, hogy egy Híresség élőben vagyok online

Tartsa be az összes dzsungelműveletet, és figyelje meg a korábbi sorozatok legfontosabb eseményeit a világ minden tájáról az ITV VPN-feloldásával. Az 2019 sorozat valószínűleg sugározni fogja 22 epizód a hagyományt követve.

Lehetősége van arra, hogy egyikét sem hagyja ki a VPN vagy intelligens DNS. Ismerkedjen meg a dzsungelbe belépő hírességekkel, nézze meg az exkluzív interjúkat, és derítse ki, ki nyer, bárhol is van a világon. Tetszik a hírességek felállítása? Ön szerint ki fogja megnyerni ezt? Ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me