Hogyan nézhetem meg a 2018-as világkupa döntőjét az Xbox One-on

Hogyan nézhetem meg a 2018-as világkupa döntőjét az Xbox One-on? Ebben az évben a 21. világkupát jelzik, amikor a védő bajnokok Németország. A 2018-as világbajnokságot Oroszország ad otthont, és a meccsek várhatóan ma kezdődnek, a mai 11: 00a ET / 14:00 órakor. Sok futballszurkolók nemcsak mást szeretnének, ha csak a saját otthonuk kényelmét és az Xboxot nézik meg a 2018-as világkupát. Még akkor is, ha VPN segítségével kellett volna leküzdeniük a földrajzi korlátozásokat, akkor is érdemes megpróbálni. Ha Ön azon emberek közé tartozik, akik meg akarják nézni a FIFA 2018 világbajnokságot az Xboxon, akkor itt kell tenned.


Nézze meg a 2018-as világkupát az Xboxon

Nézze meg a 2018-as világkupát az Xboxon

A 2018-as világkupát az Xboxon sugárzó TV-csatornák

 • Egyesült Királyság: BBC, ITV
 • USA: Fox Sports, Sling TV
 • Írország: RTE
 • Austraila: SBS, Optus Sport
 • Franciaország: TF1
 • Németország: ARD, ZDF
 • Közel-Kelet: BeIN Sports
 • Dél-amerikai országok: Közvetlen TV, Sky

Nézze meg a 2018-as világkupát az Xboxon VPN-sel

Általában a virtuális magánhálózat (VPN) lehetővé teszi a földrajzi helyzet gyakorlati megváltoztatását. Például egy olyan szolgáltatás, mint a Fox Sports, amely csak az Egyesült Államokban érhető el, az Egyesült Államokon kívül is elérhető, ha az IP-címet a kiválasztott amerikai helyre változtatja. Ez lehetővé teszi a VPN-felhasználók számára, hogy korlátozások nélkül bármilyen csatornát közvetítsenek a világ minden tájáról. Itt van néhány VPN előnye:

 • A VPN az összes forgalmat titkosítja, ez megvédi Önt a MITM támadásoktól és más online biztonsági fenyegetésektől.
 • Ez azt is megakadályozza, hogy az internetszolgáltató lehallgassa az online tevékenységeket. Tegyen bármit, amit online akar névtelenül.
 • Megszerezheti a VPN-kiszolgáló országának összes tartalmát. Tehát ha az Egyesült Államokban VPN szervert használ, akkor olyan amerikai webhelyeket fog kapni, mint a Fox Sports, FuboTV, Hulu Live TV és Sling TV.
 • Néhány online áruházban speciális kedvezményekhez is hozzáférhet, ha úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban böngészi az internetet.
 • A VPN-szolgáltatótól függően, ha a VPN-kiszolgálót választja, úgy tűnik, hogy a világ bármely részéről származik. Ide tartoznak az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Brazília, Egyiptom, Japán és mások.
 • Ha abba kívánja hagyni a VPN használatát, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik.

Sebesség és biztonság alapvetően a két szolgáltatásfolyam keresi, mindkettőt a ExpressVPN. A teszteredmények határozottan rámutattak arra, hogy az ExpressVPN meghaladja az összes várakozást és magasabb rangú, mint a többi VPN szolgáltató. Az ExpressVPN weboldala és alkalmazása egyaránt kezdőbarát, de vannak olyan fejlettebb beállítások is, amelyek könnyen elérhetők azok felfedezéséhez. Ráadásul ez a legjobb választás a korlátozott tartalom feloldásához. Ha meg szeretné nézni a 2018-as világkupát az Xbox One-on, iratkozzon fel az ExpressVPN-re. Egyéb VPN-szolgáltatók:

A 2018-as világkupát az Xbox One-on streaming csatornák

Olyan világban élünk, ahol a zsinórvágás dologmá vált, és a hagyományos TV a múlté vált. Az egyre növekvő streaming szolgáltatások mellett nagyon valószínűtlen, hogy az emberek elmulasztanak egy olyan élő eseményt, mint például a 2018. évi World Cup. A streaming szolgáltatások által kínált rugalmasság és igény szerinti kényelem kérdőjelezheti meg tévénézésünk gyakorlatát. Az a tény, hogy ilyen szolgáltatásokat használunk bármilyen tartalom bármilyen eszközön történő streamingére, például az Xboxra, alátámasztja a vezetékvágási döntésünket. Tehát itt vannak a legjobb streaming szolgáltatások a World Cup 2018 élő közvetítése az Xboxon: 

Sling TV

A TV-műsor olcsóbb, mint a piacon elérhető többi szolgáltatás, mégis minőségi szórakozást kínál. Különböző kategóriájú csatornákat kínál, mint például sport, szórakozás, komédia, hírek, filmek, a Fox, az NBC és az ABC Networks helyi csatornái, nem is beszélve a hétnapos ingyenes próbaverzióról. A 2018-as világkupát közvetíti, de VPN-re lesz szükség, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz. A legjobb dolog a Sling TV számára, hogy testreszabhatja TV-streamelését a Sports Extra segítségével több dedikált csatornára, mert a „TV az Ön feltételei szerint”.

Fox Sports

A 2018-as világkupa élő közvetítése ma 11:00 órakor kezdődik, de csak az USA-ban az emberek képesek lesznek rajta szerezni. A Fox Sports egy ígéretes szolgáltatás, amely exkluzív élő fellépést biztosít a tulajdonában lévő online streaming csatornák sorozatán keresztül. Ehhez az streaming szolgáltatáshoz kábel TV előfizetés szükséges, különben lehetetlen hozzáférni ehhez. A mérkőzéseket élőben nézheti meg a Fox Sports Go alkalmazáson keresztül, amely telepíthető iOS, Android, Kindle, Windows, Roku, Apple TV és Xbox rendszerekre..

BBC iPlayer

A BBC iPlayer egy internetes streaming, felvétel, televíziós és rádiós szolgáltatás a BBC-től, amely élőben közvetíti a 2018-as világkupát. Az esemény streaming-e azonban az alkalmazáson keresztül, ha az Egyesült Királyságon kívül található. A régióját az Egyesült Királyságra kell váltania, hogy létrehozhasson egy brit iTunes Apple ID-t. Ez a szolgáltatás számos eszközön elérhető, beleértve a mobiltelefonokat és a táblagépeket, az intelligens televíziókat és a személyi számítógépeket.

ITV

Az élő televíziós közvetítést a BBC és az ITV végzi az Egyesült Királyságban, mivel mindkettő élő online közvetítést biztosít a 2018-as World Cup mérkőzésekhez. Az ITV élő online közvetítést biztosít a 2018-os világkupa esemény ITV központjában. Ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, akkor nem részesül előnyben az ITV szolgáltatásai. Cserélnie kell IP-címét britre, hogy megnézhesse a világkupát az ITV-n.

Hogyan nézhetem meg a 2018-as világkupát az Xbox One-on

Az emberek a lehető legjobb módszereket keresik a FIFA 2018 világbajnokságának megtekintésére, és kiderül, hogy az Xboxod az egyik ilyen módszer. Nem elég csupán az Xbox birtoklása, előfizetnie kell a streaming csatornákra és a VPN szolgáltatásra, hogy a játékot élőben közvetíthesse. Ha követi a fenti útmutatóban az Ön számára írt lépéseket, akkor jó lesz. Ne feledje, hogy bármilyen VPN-t használó eszközön kábel nélkül nézheti a FIFA világkupát.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map