Hogyan nézhetem meg a 2018-os világkupa döntőjét a Roku-n

Hogyan nézhetjük meg a 2018-os FIFA világkupát a Roku-n az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában vagy Ausztráliában? A 2018-as világkupát körülvevő zümmögéssel sok ember mindenféle módot keres az év legnagyobb labdarúgó-eseményének nézésére. Korábban már említettük az esemény streaming-jét a Firestick-en, és itt az ideje, hogy megvitassuk azt a Roku-n. A legjobb streaming lejátszó kiválasztásakor a Roku remek választás. A Roku képes a legjobb streaming élményt nyújtani a 2018-as orosz világkupán, azonban nem lesz olyan élvezetes, ha az eseményt streaming csatornák nem érhetők el. Ez nem jelenthet problémát, ha VPN van bevonva. A virtuális magánhálózathoz minden embernek szüksége van, hogy bármilyen streaming eszközön megtekinthesse a Roku világkupáját, beleértve az Androidot, a Macot, az iOS-t, és természetesen a Roku dobozokat és botokat.. 


Hogyan nézhetem a FIFA 2018 világkupáját a Roku-n

Hogyan nézhetem meg a 2018-os világkupát a Roku-n

TV-csatornák, amelyek a 2018-os világkupát sugározzák a Roku-n

Itt található a legjobb streaming csatornák listája, amelyek a világkupát az egész világon közvetítik. Ezen hivatalos TV-csatornák többségénél vannak alkalmazások a Roku-on.

 • Egyesült Királyság: BBC, ITV
 • Írország: RTE
 • Austraila: SBS, Optus Sport
 • Franciaország: TF1, beIN Sports
 • USA: Fox Sports
 • Németország: ARD, ZDF
 • Közel-Kelet: beIN Sports

Hogyan nézhetem meg a Roku világkupáját?

Ha meg akarja nézni a 2018-as világkupát, akkor meg kell kerülnie a földrajzi korlátozásokat. Erre szolgál a VPN. Új IP-címet nyújt Önnek, amely egy másik helyről jelzi. Így bármilyen csatornához való hozzáférés kezelhetővé válik, legyen az Fubo TV vagy DirecTV. Vessen egy pillantást arra, mennyire hasznos a VPN más esetekben:

 • VPN alkalmazások: A VPN szolgáltatók felhasználóbarát alkalmazásokat kínálnak, amelyek elérhetők a PC-n, Mac-en, Android-on, iOS-en, Roku-on és FireStick-en..
 • A földrajzilag korlátozott tartalom feloldásának feloldása: A VPN hozzáférést biztosít bármilyen korlátozott tartalomhoz, bárhol is legyen.
 • Bypass ISP fojtószelep: A VPN használata gyorsabbá teheti internetkapcsolatát, és megakadályozhatja, hogy az internetszolgáltató mindent összefűzzön. 
 • Végső adatvédelem: Online tevékenységeit, adatait és személyes adatait titkosítva és biztonságban tartják.

Most, ha megbízható és biztonságos VPN-t keres, amely segít nézd meg a Roku világkupát online élőben, javasoljuk, hogy válasszon ExpressVPN. Ez a VPN mindent megtesz, amit a VPN meg szeretne tenni. Nem tart naplókat, sok helyet kínál, amelyek közül választhat, és nagy sebességet nyújt. A VPN szolgáltatókkal kapcsolatos egyéb lehetőségekről az alábbi táblázatban olvashat. 

A Roku csatornák közvetítik a 2018-as világkupát az Egyesült Államokban 

Az Egyesült Államok legjobb streaming csatornái elérhető a Ruko-n; ez az eszköz lehetővé teszi a 2018-as világbajnokság élő közvetítését olyan csatornákon, mint a Fox Sports és a Fubo TV. Sajnos a Roku az Egyesült Államokon kívül nem érhető el. Ez azonban nem olyan probléma, amelyet a virtuális magánhálózat nem tud megoldani. Szüksége lesz VPN-re a földrajzi korlátozások túllépéséhez, ha külföldön él. 

Fubo TV 

A FuboTV a végső sport streaming élményt nyújtja. Online sport streaming szolgáltatás, amely 7 napos ingyenes próbaverziót kínál a felhasználók számára, valamint előfizetési csomagot kínál. A FuboTV elérhető a Roku-n, hogy a Világkupa mérkőzéseit élőben és online közvetítse.

DirecTV most 

A DirecTV Now az egyik legjobb online streaming szolgáltatás, amelyben a felhasználók 60 éven felülieknek kínálnak streaming csatornákat ésszerű havi díj ellenében. Ennek a szolgáltatásnak a felhasználók magas színvonalú és gyors élvezhetik a streaming élményt. Más, a 7 napos próbaverziót kínáló önálló csatornákhoz nincs szükség kábel előfizetésre, ezek közül néhány: Sling TV, Youtube TV, PS Vue, Hulu Live TV.

Fox Sports 

A Fox kizárólag élőben hozza meg az összes izgalmas akciót egy sor online streaming csatornán keresztül, amelyek a birtokában vannak. Az elriasztó rész az, hogy kábel előfizetésre lesz szüksége a Fox Sports alkalmazás eléréséhez. Még mindig megnézhetik a 2018-as világkupát, de a kábelvágók nem lennének túl elégedettek ezzel a streaming csatornával. Hacsak természetesen nem használnak VPN-t.  

A Roku csatornák közvetítik a 2018-as világkupát az Egyesült Királyságban

BBC és ITV 

Az Egyesült Királyság főbb televíziós állomásai, mint például a BBC és az ITV, sugározzák a 2018-as világkupát. Noha ezeket a csatornákat az Egyesült Királyságban tartózkodva nézheted, a határokon kívül nem érhetők el. Ennek oka elsősorban az, hogy IP-címe felfedi azt a tényt, hogy nem az Egyesült Királyságban tartózkodik. A brit távozók továbbra is élőben közvetítik a Roku világkupáját? Igen, ők tudják. A VPN segítségével Nagy-Britannián kívüli emberek bármilyen csatornát elérhetnek, különösen a BBC-t és az ITV-t. 

Nézze meg a 2018-os világkupát a Roku-n

Minden tekintet a közelgő világkupára irányul. Az emberek alig várják, hogy a futball-csapatok szembeszállják a pályát és izgalmasak az oroszországi stadionon június 14-től. Azok az emberek, akik elég okosak ahhoz, hogy ne hagyják ki az eseményt, élő közvetítést jelentenek a Roku-on. Ugyanezek az emberek tudják, hogy ha nincs telepítve VPN, akkor nem tudnak hozzáférni a Világkupa streaming csatornáinak. A Roku és a VPN pontosan azok, amire szükség van egy versenyképes és izgalmas nyár megtapasztalásához. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map