Hogyan nézhetem meg a 2019-es Melbourne Cup élő közvetítést

Ausztráliai emigránsok és lovas rajongók, van valami hír neked. Az 2019-es Melbourne-kupa ez zajlik 2019. november 5-én, kedden, és az idei esemény extravagánsnak ígérkezik. Sajnos, hacsak Ausztráliában nem élsz, akkor az egyetlen műsorszolgáltatónál nem tudjátok megnézni a versenyt, Tíz csatorna. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet megkerülni a TenPlay geo-blokkjait és nézd meg a 2019-es Melbourne Cup-ot a világ bármely pontjáról.


A Melbourne Cup 2018 élő online nézése

Hogyan nézhetem meg a 2019-es Melbourne Cup élő közvetítést

Meg lehet nézni a 2019-es Melbourne Cup-ot Ausztrálián kívül?

Nem, sajnos az egyetlen csatorna streaming ebben az évben A Melbourne Cup tíz hálózat, amely csak Ausztrálián belül elérhető. Más szavakkal, a Ten Channel, más néven TenPlay, a geo korlátozza szolgáltatásaihoz való hozzáférést Ausztrália.

Amikor megpróbál elérni a csatornát, akkor azonnal blokkolja Önt, még mielőtt elérné a kívánt videót. Itt van a geo-hibaüzenet meg fogod kapni:

„500. Sajnáljuk, 10 játék nem érhető el az Ön régiójában. ”TenPlay hiba

Rendben, bevallom, a TenPlay a lehető legeredményesebben csinálja, de mégis, blokkolás bosszantó, és ezzel foglalkozni kell. Szerencsére van mód arra, hogy megkerüljük ezt. Csak annyit kell tennie, hogy trükk Csatorna tíz arra gondolni, hogy Ausztráliában vagy. Könnyebben mondani, mint megtenni, igaz? Rossz!

Minden amire szükséged van VPN és ezt megteheti néhány egyszerű lépéssel.

Hogyan segítheti a VPN a 2019. évi Melbourne-kupa nézését?

Rövid Virtuális magán hálózat, a VPN egy kiberbiztonsági eszköz, amely szintén megtörténik elrontja a nyilvános IP-címét.

A VPN-ek 2-et tesznek elsődleges dolgok:

 1. Titkosítsa az adatait.
 2. Irányítsa át forgalmát a saját biztonságos kiszolgálóin keresztül.

Amikor egy VPN átirányítja a forgalmat, akkor az befejeződik megváltoztatja a nyilvános IP-címét hogy megfeleljen annak a szervernek a helyéhez, amelyhez csatlakozott. Geo-blokkok általában széles körű IP-tilalmakon alapulnak az egyes régiók számára. Tíz csatorna, például betiltott mindenkit nem ausztrál IP attól, hogy hozzáférjen streaming szolgáltatásaihoz.

Ezt nem szabad úgy tekinteni, mint a nem ausztráliakat sértő tényezőt. A helyzet az, hogy a földrajzi blokkok az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy belül maradjunk szerzői jogi törvények és rendeletek miközben továbbra is jó online szolgáltatást kínál.

Mindössze annyit kell tennie, hogy megkerülje a Ten Channel geo-blokkjait VPN segítségével szerezze be magának ausztrál IP-t.

Hogyan használhatunk VPN-t a 2019-es Melbourne-kupa élő közvetítéséhez Ausztrálián kívül

Itt van a lépés, amelyet meg kell tennie feloldja a TenPlay használatát egy VPN segítségével:

 1. Iratkozzon fel egy hiteles VPN-szolgáltatónál, például ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a streaming eszközéhez tartozó VPN alkalmazást. Általában a natív alkalmazásokat találja Windows, macOS, iOS, és Android készülékek.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és válassza ki az ausztrál szervert.
 4. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön. Jelölje be ezt az eszközt megnézheti, megváltozott-e az Ön IP-je.
 5. Menj tovább a tíz csatornához, és élőben nézheted meg a Melbourne Cup-ot!

Aha. Ez ennyire egyszerű.

A legjobb VPN a tíz csatorna feloldásához

Írtunk egy a legjobb VPN-k részletes áttekintése felhasználhatja a Tíz Csatorna feloldását külföldön. Az alábbiakban röviden ismertetjük a legjobb választást: ExpressVPN.

Az ExpressVPN egy hatalmas, hiteles és megbízható VPN-szolgáltató, amelyet széles körben 2019-ben a legfontosabb szolgáltatónak tekintnek. 2000+ szerver több mint 94 országban, 24/7 hozzáférés a Ötcsillagos ügyfélszolgálat, és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia először kipróbálhatja a szolgáltatást.

Ha nem gondolja, hogy az ExpressVPN a megfelelő szolgáltató az Ön számára, ellenőrizze inkább a legmagasabb szintű szolgáltatókat:

A regionális korlátozások megkerülésének bármilyen más módja?

Nos, örülök, hogy feltette magának ezt a kérdést, mert a válasz igen. A streamingnek megvannak a követelményei, és bármilyen sebességcsökkenés befolyásolhatja ezt a tapasztalatot.

Ha nem tudtad, a A VPN titkosítása megzavarja az internet sebességét. A VPN minőségétől függően a csepp változik, mégis csepp.

Van egy alternatíva, amely a következő formájában jelentkezik: Intelligens DNS-proxy. Olyan szolgáltatás, amely nem titkosítja az adatait (nincs hozzáadott biztonság), de lehetővé teszi a HD-tartalom streamingét minimális sebességveszteséggel. Ez nem minden. TenPlay széles eszközválasztékban érhető el, de a VPN-k csak néhány közül választhatnak.

Itt érkezik az intelligens DNS, mivel lehetővé teszi, hogy korlátozott tartalmat szerezzen a kedvelőinek Android, iOS, PC, Mac, FireStick, PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, Smart TV és így tovább.

Van egy speciális intelligens DNS szolgáltatás, amelyet használni kell? Igen, és megdöbbentő módon, ez a legjobb VPN-szolgáltató, ExpressVPN. A szolgáltató intelligens DNS szolgáltatást is kínál, ha probléma merül fel (ami nem a tesztek szerint).

Tehát csupán annyit kell tennie, hogy kövesse a saját webhelyén található útmutatókat, konfigurálja a DNS-t a használt platform alapján, és A TenPlay a tiéd.

Nézze meg a 2019-es Melbourne Cup-ot élőben Ausztrálián kívül – Végső gondolatok

Itt van, minden, amit tudnod kell és meg kell tennie nézd élőben a Melbourne Cup-ot 2019. november 5-én! Ügyeljen arra, hogy behangolódjon az egész eseményre, mivel ez ígéretes lesz tele versenyek, divatbemutatók és ünnepi rendezvények. A hozzászólásokban tudassa velem, melyik lóról fogadsz ebben az évben!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map