Hogyan nézhetem meg a 2020 Masters Snooker élő közvetítést

Az Dafabet Masters Championship között zajlik 2020. január 12. és 2020. január 19. a londoni Alexandra-palotában. Anglia. Amióta John Spencer felemelte azt a trófeát 1975, a verseny a világ minden táján sok zümmögést kapott. Ami azt a tényt vonja be, hogy nem mindenki nézheti online azt jóvoltából geo-korlátozás. De ez ma meg fog változni. Ez egyszerű, könnyű, és útmutató is nézd meg a 2020 Masters Snooker bárhol élőjét.


Hogyan nézhetem meg a 2020 Masters Snooker élő közvetítést

Hogyan nézhetem meg a 2020 Masters Snooker élő közvetítést

A 2020 Masters Snooker – globális műsorszolgáltatók

sznúker egy nagyon népszerű sportág szerte a világon, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy miért van olyan sok műsorszolgáltató. Vissza 2016, a Snooker Világbajnokság közel 300 millió nézőt vonzott globálisan, a 210 millió bennük Kína egyedül.

Véleményem szerint a nézettség ennél sokkal magasabb lenne, ha a csatornák nem lennének földrajzilag országukra korlátozva csak. Látja, hogy az alábbi listában szereplő csatornák csak az alábbiakat fedik le Snooker műsorszórás a saját régiójában.

Ennek oka szerzői jogi törvények és terjesztési megállapodások. Ezért korlátozják a nézőket egy bizonyos helyre. De hogyan tudják a streaming szolgáltatások vagy webhelyek meghatározni az Ön tartózkodási helyét? Könnyű, a nyilvános IP-cím.

IP-címe sok információt tár fel rólad, ideértve az Ön nevét is az eszköz fizikai tartózkodási helyét. Amint a szolgáltatás meghatározza az Ön tartózkodási helyét, akkor az meg is fog történni Blokk szinte azonnal. De ez egy olyan probléma, amelyet itt javítunk. Tehát egyelőre nézd meg, hogy mely csatornákat közvetítheted 2020 Dafabet Masters be, és hagyja a többit nekem.

 • BBC iPlayer (UK)
 • DAZN (USA, Kanada és Brazília)
 • Eurosport (Pan-Europe)
 • CCTV (Kína)
 • Sky Go NZ (Új Zéland)

Ezeket a csatornákat követi a rendelkezésre állás területe. Miután elkészítette ezt az útmutatót, képes lesz rá elérheti őket, függetlenül attól, hol lakik a térképen.

2020 Mesterek – A tényleges globális lefedettség

Noha néhány országban elérhető, sok rajongó nem kapja meg a lehetőséget, hogy megnézze. De egy Virtuális magán hálózat, a regionális korlátozások megkerülése egyszerű feladat lesz.

A VPN egy kiberbiztonsági eszköz, amely védi adatait és megváltoztatja a virtuális tartózkodási helyét abban a pillanatban, amikor elkapod a kapcsolatot. A forgalmat átirányítja a magán alagút, megadja neked katonai titkosítás és a új IP-cím a folyamat.

Ez az IP természetesen érvényes abban az országban, ahol a kiválasztott szerver található. Példát fogok mutatni neked BBC iPlayer ahogy a csatorna ingyenes.

Ha csatlakozik a szerver az Egyesült Királyságban, kaphat egy Egyesült Királyság IP-címe még akkor is, ha a USA, Ausztrália, Egyesült Arab Emírségek, Kína, vagy bárhol másutt tengerentúlon.

Ez becsapja a BBC-t arra, hogy azt gondolja, hogy jelenleg az Egyesült Királyságban lakik. Így te is nézze meg a Snooker Masters 2020 élő közvetítését. Ugyanezt a módszert használhatja a listán szereplő bármely más csatornához is, de ahogy említettem, A BBC iPlayer ingyenes.

Lépések – 2020 mesterek mindenhol

Szüksége van egy átfogóbb megjelenésre? Íme hogyan állítsd be az egészet.

 1. Először is meg kell iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Most, hogy van VPN-fiókja, ideje telepíteni a VPN-alkalmazást az Ön készülékére PC, Mac, Android, iPhone, iPad.
 3. Indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, majd csatlakozzon egy kiszolgálóhoz, ahol elérhető a műsorszórás:
  • Amerikai szerver DAZN számára.
  • Brit szerver a BBC iPlayer számára.
  • Szerver Új-Zélandon a Sky NZ számára stb.
 4. Indítsa el a csatorna webhelyét vagy alkalmazását.
 5. tudsz közvetítse a Dafabet 2020 mestereit bárhol is élsz.

Ne feledje, hogy nem minden VPN működik a hasonló tulajdonságokkal BBC iPlayer és DAZN. Ezek a szolgáltatások valamilyen VPN-blokkot alkalmaznak, amely megszünteti az Ön hozzáférését. Ha azonban akarod nézd élőben a 2020 Masters bajnokságot, iratkozzon fel a kipróbált és bevált termékekkel ExpressVPN. Az alábbiakban felsoroltam más VPN-szolgáltatásokat is, amelyekkel megkerülheti a regionális korlátozásokat.

Nézze meg a 2020 Dafabet Masters Online alkalmazást az intelligens DNS-proxykkel

Az intelligens DNS-proxy is feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyeket mint BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívüli snooker rajongók számára. Bár ez a módszer más módon működik annak érdekében, hogy megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Itt van, amit tudnia kell.

 • Az intelligens DNS az kompatibilis bármilyen streaming eszközzel. Nézheted a BBC iPlayer-t iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV és Xbox
 • Intelligens DNS nem változik az Ön IP-címe (egyszerre navigálhat a korlátozott és a helyi csatornák között).
 • Intelligens DNS nem titkosítja az internetes forgalmat, ami azt jelenti, hogy teljes sebességgel fog streamálni.
 • Ha az internetszolgáltatója használja átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés, Az intelligens DNS valószínűleg nem fog jól működni az Ön számára.

A VPN-hez hasonlóan nem minden intelligens DNS proxy szolgáltatás támogatja a BBC iPlayer feloldása külföldön. Ha intelligens DNS-t akar használni nézze meg a 2020 Masters Snooker weboldalt élőben, iratkozzon fel Unlocator. A Unlocator a BBC-vel együttműködik, és rendelkezik egy 7 napos ingyenes próbaverzió is.

A 2020 Masters Snooker – a Dafabet belsejében

Személy szerint még mindig megérintett az elmúlt bajnokság eseményei. O’Sullivan óriási kedvence volt a 2019-es Dafabet nyerésének, de ő lett a második helyezett. 

Soha nem láttam, hogy ez történne a sportban, de Ronny elutasította az érmét és odaadta a tömeg egyik tagjának. Kiemelkedő gesztus volt, hogy mekkora a játékos.

Ronny elvesztette Trump Juddnak, ami ezt teszi Adu a védő bajnok a 2020 Mesterek. Közvetlenül az első fordulóba kerül. De az a kérdés, vajon ezúttal is megnyeri-e?

A nyereményalap is elég tisztességes, így összesen £ 725,000. A következőképpen oszlik meg:

 • Győztes: £ 250,000
 • Második helyezett: 100 000 font
 • Elődöntők: 60 000 font
 • Negyeddöntők: 30 000 font
 • Utolsó 16: 15 000 font
 • Legmagasabb szünet: 15 000 font

Korábbi nyertesek

A bajnokság nem az lenne, ha nem az előző versenyek és nyertesek számára. Tehát hadd adjak neked egy gyors utat a memória sávon, és lássam azokat, akik korábban felemelték a trófeát 2020. január 12 eléri a naptárunkat.

Hogyan nézhetem meg a 2020 Masters Snooker ingyenes élő online oldalt?

Nincs kétség Judd Trump hatalmas erőfeszítéseket fog tenni a címe megőrzése érdekében, miközben a világ minden tájáról a legjobb játékosokkal szemben áll. A snooker legendák jelenlétében biztosan nem lesz könnyű.

Összegezve, ha egy országban élsz, akkor a sugárzás nem áll rendelkezésre, mindkettőt használja VPN vagy Intelligens DNS nak nek közvetítse a 2020 Masters online közvetítését. Találj engem az alábbi megjegyzésekben arra az esetre, ha további segítségre van szüksége a két szolgáltatás felállítása.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map