Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-et iPhone-on vagy iPad-en az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-et iPhone / iPad készüléken az Egyesült Királyságon kívül? Azért vagy itt, mert gond nélkül szeretné megtekinteni a BBC iPlayer külföldön történő megtekintését iOS operációs készülékein. Megvan mindent, amire szüksége van. Lehet, hogy az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Németországban, Franciaországban vagy a világ bármely részén tartózkodik, de ez nem akadályozhatja meg a BBC iPlayer közvetítését az Egyesült Királyságon kívül. Igen, tisztában vagyunk a „BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működő” hibaüzenettel, és tudjuk, hogyan kell kezelni. Van egy hátsó ajtó a BBC hozzáférésének, és ez nem lehet könnyebb beállítás. A VPN használatával a BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívüli iPhone vagy iPad készüléken nézhető. Olvassa tovább, hogy pontosan megtudja, hogyan történik ez.


Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül iPhone / iPad készüléken

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül iPhone / iPad készüléken

Hogyan nézhetjük meg a BBC iPlayer iPhone / iPad készüléket külföldön VPN használatával

A BBC iPlayer egy internetes streaming, felvétel, televízió és rádió szolgáltatás, amelyet a BBC cég kínál. Itt nézheti online BBC műsorokat, és felfedezheti a különféle műfajú műsorok, dráma, komédia, dokumentumfilmek, szórakozás, utazás, hírek, természet, sport, kultúra és egyebek műsorát. A műsorok sokszínűsége és a tartalom minősége arra ösztönzi a felhasználókat, hogy a BBC iPlayer-t külföldre akarják vinni, bárhol is legyenek. Mindössze egy VPN szükséges ahhoz, hogy a BBC iPlayer-t iPhone / iPad képernyőjére hozzák. A VPN lehetővé teszi a geo-blokkok megkerülését, és pontosan ezt használja a BBC annak megakadályozása érdekében, hogy tartalmaik az Egyesült Királyságon kívül folyhassanak. Mint láthatja, a következő üzenetet kapja: „A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer GeoBlocked

Ezenkívül titkosítja az Ön adatait egy digitális alagútban, hogy biztosítsa a magánélet és a biztonság lehető legmagasabb szintjét. Miután csatlakozik egy VPN szerverhez, egyetlen kattintással megkapja a kiszolgáló IP-jét. Vessen egy pillantást a dolgokra:

  1. Iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatóval, amely VPN alkalmazásokat kínál iOS számára.
  2. Menjen át az Apple App Store-ba.
  3. Töltse le és telepítse a VPN szolgáltató alkalmazását az iPhone / iPad készülékre.
  4. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
  5. Végül, az alkalmazás használatával csatlakoztasson egy választott VPN szerverhez.

BBC iPlayer feloldvaEz alapvetően minden, ami ahhoz szükséges, hogy a BBC iPlayer külföldi iOS-eszközökön eljusson. Ha még nem telepítette a BBC iPlayer alkalmazást iPhone-jára vagy iPadjére, akkor először változtassa meg iTunes régióját, hogy hozzáférjen az Egyesült Királyságban használható alkalmazásokhoz.. ExpressVPN nem a legolcsóbb szolgáltató, de határozottan a legmegbízhatóbb. Erős teljesítményt nyújtanak, és garantálják mindenféle földrajzi korlátozás megkerülését világszerte. Az alábbi táblázatban további lehetőségek találhatók az áttekintésre. Érdemes lehet megnézni a legjobb VPN a BBC iPlayer számára a jobb betekintés érdekében.

Oldja fel a BBC iPlayer blokkolását iOS tengerentúli okostelefonján intelligens DNS használatával

Az intelligens DNS egy alternatív módszer az online streaming szolgáltatások, például a BBC iPlayer gyorsabb feloldására. Csak írja be a DNS-kiszolgáló címét, amelyet a szolgáltatója adott neked, és ennyi is. Ráadásul az intelligens DNS biztosítja a minőségi megtekintést számos eszközön, beleértve az iPhone és az iPad készülékeket. Kövesse ezeket a lépéseket, hogy a BBC iPLayer feloldódjon az iPhone / iPad készüléken, bárhol is legyen.

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Látogasson el a BBC iPlayer webhelyére.
  4. Élvezze a BBC iPlayer összes tartalmának korlátlan hozzáférését.

Unlocator az a intelligens DNS-proxy, amely ahhoz szükséges, hogy a BBC iPlayer feloldódjon az iPhone-on vagy iPadjén az Egyesült Királyságon kívül. Ez az intelligens DNS több mint 200 csatorna feloldását teszi lehetővé felhasználóbarát alkalmazásai révén. A forgalma érintetlen marad, és szigorú adatvédelmi irányelveket tartanak fenn. A legjobb, hogy nem tartanak nyilvántartást a felhasználók internetes tevékenységeiről. A legjobb választás az intelligens DNS proxy számára a Unlocator.

Szerezze be a BBC iPlayer-t az Egyesült Királyságon kívül az iPhone / iPad készüléken

Amíg az Egyesült Királyságban tartózkodik, mindent megnézhet a BBC iPlayer-en iPhone / iPad-jén. Szüksége van azonban VPN-re vagy intelligens DNS-re a BBC iPlayer beszerzéséhez, ha külföldön található. Ez a két módszer megkönnyítheti az életét és a streaming élményét. Csak annyit kell tennie, hogy megszerezze a kívánt szórakozást, csupán néhány csatlakozással és előfizetéssel, majd a BBC iPlayer mind a tiéd.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me