Hogyan nézhetem meg a BBC sötét anyagait az Egyesült Királyságon kívüli online közvetítésről

Lehet, hogy ismeri őt X23-ban Loganban, de tovább 2019. november 3, az egész világ Lyra Belacqua-ként fogja látni az új műsorban Sötét anyagai. Dafne Keen csillag lesz az újban BBC / HBO show, amely ígéretes lesz hit a Egyesült Királyság és az Egyesült Államok. Ez az egyetlen régió, ahol az emberek ezt láthatják HBO és BBC iPlayer vannak csak ezekben az országokban érhető el. Nos, nem sokáig. Ez egy útmutató, és a megoldás pontosan az, amit kap. Itt van, hogyan lehet nézd meg a sötét anyagait az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon vagy bárhol máshol az Egyesült Királyságon kívül.


Hogyan lehet online nézni a sötét anyagait

Hogyan lehet online nézni a sötét anyagait

Sötét anyagai – Az Ön streaming lehetőségei

Először tisztázzuk meg a dolgokat. Az ő sötét anyaga egy BBC produkció, és tovább fog jelenni 2019. november 3, a BBC iPlayer-en az Egyesült Királyságban. Van azonban egy másik játékos a városban, aki az USA-ban is terjeszti a műsort.

Bármennyire is hangzik, tudnia kell, hogy az Egyesült Államokon vagy az Egyesült Királyságon kívül senki sem nézheti meg a show-t geo-korlátozás. Az új slágert sugárzó csatornák érvényesek területi alapú tartalomkorlátozás, amely egy olyan mechanizmus, amely korlátozza a felhasználó hozzáférését az ő alapján földrajzi hely.

Ezek a streaming szolgáltatások meghatározzák a tényleges helyét azáltal, hogy megvizsgálják a IP-cím. Ha nincs „USA vagy Egyesült Királyság” IP, nem streaming semmit. Rendben van. Azért vagyok itt, hogy segítsek. A megoldásokról ebben a cikkben később beszélünk. De először is meg kellvilágítanunk a a műsort sugárzó csatornák és a felmerülő problémát. Szóval, itt megyünk.

BBC iPlayer (Egyesült Királyság)

BBC iPlayer logóMivel ez a BBC produkció, teljesen nyilvánvaló, melyik streaming platform fogja közvetíteni a műsort. A BBC iPlayer lehetővé teszi a tartalom nagy részének megtekintését A BBC TV-műsorának eredménye az elmúlt 30 napból.

Ez a szabály nem vonatkozik minden show-ra. Olyan programokat talál, amelyek sokkal hosszabb ideig tartanak a csatorna katalógusában.

Az Egyesült Királyságban a BBC iPlayer becsült átlaga: Napi 9,9 millió sikeres kérelem.

Megemlítettem, hogy ez teljesen ingyenes? De létre kell hoznia egy fiókot, és akkor a BBC minden streaming terméke a tiéd. Most beszéljünk a szerencsétlen hírekről.

A szolgáltatás csak az Egyesült Királyságban érhető el. Blokkolja a hozzáférést, ha a forgalom külföldről érkezik. Itt van a geo-hibaüzenet kapsz:

„A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működik. Sajnálom, hogy a jogokkal kapcsolatos problémák okozzák. ”BBC iPlayer hiba

Ebben az útmutatóban segíteni fogok abban, hogy a csatornád a régióiban legyen, ne aggódj. Ha nem tudták, az elemzők becslések szerint készülnek 65 millió ember rendszeresen hozzáférhet a szolgáltatáshoz az Egyesült Királyságon kívül, és te leszel az egyikük. Miután elkészítette ezt az útmutatót, élőben közvetítheti az ő sötét anyagait Mac, iOS, Roku, PC, Amazon Fire TV, PlayStation, Apple TV, Xbox, Android és Chromecast.

HBO (USA)

HBO logóAz Egyesült Államokban a műsor egy nappal azután jelenik meg, amikor az Egyesült Királyságban. Pontosabban: a műsort közvetítjük HBO tovább 2019. november 4.

Az HBO kétféle módszerrel nézheti meg annak tartalmát, HBO Go és HBO Now. Mindkét szolgáltatás teljes hozzáférést biztosít az HBO katalógusához.

A szolgáltatásokhoz való hozzáférés azonban eltérő. A HBO Go megköveteli a kábel előfizetés az Egyesült Államok egyik kábelszolgáltatójának. Az tartalmazza Xfinity, Horizon, Spectrum, DISH, DirecTV és így tovább.

Ami a HBO Now-t illeti, csak a Havi díj 14,99 USD, és készen állsz az adatfolyamra. Ez egy önálló szolgáltatás, amelynek több, mint 5 millió fizető előfizető. Csatlakozzon hozzájuk, és a Sötét Anyagát élőben a következő platformon fogja követni:

Csakúgy, mint a BBC iPlayer, az HBO csak az ott lakók számára érhető el Egyesült Államok. Ha nem rendelkezik amerikai IP-címmel (külföldön él), a hozzáférését szinte azonnal megszüntetjük. Van még egy geo-hibaüzenet akkor jelenik meg, amikor megpróbálják a csatorna tartalmát külföldön közvetíteni. Például megmutatom neked azt, amelyet a HBO Go-val kapsz. Így néz ki:

– Nem a szolgáltató területén. A HBO Go csak az Egyesült Államokban és egyes Egyesült Államok területein támogatott. ”HBO GO-lokalizációja-hiba

Mint már említettem, itt vagyok, hogy segítsen neked ebben a kérdésben. Tehát olvassa el a következő részt, és tanulja meg, hogyan kell mindkét szolgáltatás feloldása így tudnád nézni a sötét anyagait bárhol élhet.

Sötét anyaga – az iránytű bárhova mutat

A megfelelő régiókon kívüli csatornák eléréséhez meg kell tennie elrejti a saját helyét és úgy tűnik, hogy böngészik az internetet az övék közül. Ehhez rendelkezésre áll egy internetes eszköz változtassa meg IP-jét egy másikra, amely érvényes a választott országban.

Ez természetesen azon a kiszolgálón alapul, amelyhez csatlakozik. Miután a kapcsolat létrejött, az adatok átfolynak a magán alagút a kiválasztott szerverre, titkosítva a folyamat. Ennek eredményeként teljesen leszel biztonságos a számítógépes támadásoktól és a kíváncsiságtól amelyek fenyegetnek a világhálón.

A VPN másik előnye, hogy az eltakarja az Ön IP-címét és hozzárendel egy nevet abban az országban, ahol a szerver található. Például, ha csatlakozik a szerver az Egyesült Államokban, kapsz egy Amerikai IP-cím. Következésképpen képes leszel hozzáférés a HBO és más amerikai streaming szolgáltatásokhoz nem számít hol vagy.

Megteheted ugyanazt a dolgot BBC iPlayer’s esetben, de csatlakozva a szerver az Egyesült Királyságban.

A lépések

Itt van a tennivaló:

 1. Első, regisztrálj VPN-szolgáltatóval. Ha nem tudja, mit kell választania, nagyon ajánlom ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazás az Androidon, iOS, PC, Mac vagy Fire Stick.
 3. Nyissa meg az alkalmazást és jelentkezzen be VPN-hitelesítő adataival.
 4. Csatlakozás szerverhez a csatorna alapján, amelyet a műsor nézésére választott:
  • Amerikai szerver a HBO számára.
  • Egyesült Királyságbeli szerver a BBC iPlayer számára.
 5. Indítsa el a csatornád hivatalos hivatalát webhely vagy annak dedikált alkalmazása.
 6. Patak sötét anyagai bárhol élni.

ExpressVPN már a debütálása óta uralta a VPN grafikonokat 2009. Most, csaknem egy évtizeddel később, a szolgáltató továbbra is a legmagasabb az iparban.

Több mint büszkélkedhet 3000 szerver 94 országban. A kiszolgálók elég gyorsak és jól vannak optimalizálva HD streaming, online játékok és torrent. Az ExpressVPN emellett kiemelkedik a biztonsági osztályon is, mivel robusztus készüléket használ AES 256 bites titkosítás többekkel együtt biztonsági protokollok az Ön biztonsága érdekében.

Ha a szolgáltató nem felel meg az elvárásainak (amiben kétlem), akkor kérhet teljes összeget visszatérítés belül 30 nap a vásárlás. Ezt követően ellenőrizze az alábbi táblázatot, mivel az tartalmazza a legjobb alternatívák.

VPN-alternatíva – A Unlocator lángoló gyorsaságai

A VPN-ek a titkosítás bekövetkeztével csökken a kapcsolatban. Ebben az esetben eldöntheti egy alternatív, intelligens DNS proxy használatát. Ez a szolgáltatás nem titkosítja az Ön adatait, ami azt jelenti, hogy nem lesz hozzáadott biztonság.

Csak a regionális korlátozásokat lehet megkerülni, nem pedig többet. Az intelligens DNS átirányítja a forgalom azon részeit, amelyek felelősek az Ön jelenlegi helyének bemutatásáért. Nem történik titkosítás vagy IP-cím megváltoztatása. Tehát itt van, hogyan konfigurálhatja.

 1. Először jelentkezzen be Unlocator. Kapsz egy ingyenes 7 napos próbaverzió.
 2. Nézze meg webhelyüket a telepítési útmutatóban. Be tudja állítani az intelligens DNS funkciót PC, Mac, Android, iOS, Chromecast, Apple TV, Samsung Smart TV, PlayStation, Xbox, és több. Csak válassza ki az eszközéhez megfelelő útmutatót, és kész!.
 3. Végül megteheted bárhol közvetítheti Sötét Anyagát.

Unlocator azóta körül van 2013, prémium szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Most elindította a VPN szolgáltatását, amely nagyon újszerűnek tekintve nagyon jó.

A Unlocator Intelligens DNS használatával többet tud feloldni 250 csatorna a világ körül. Kipróbálhatja szolgáltatását 7 nap anélkül, hogy megadná a hitelkártya-adatait. Menj, tegyél próbára.

Sötét anyagai – Az arany iránytű belsejében

Azok köztük, akik ismerik a könyvek 2017. évi adaptációját “Az arany iránytű” lelkesebben látják ezt. Az új műsor, Sötét anyagai, folytatja a sztorit, amelyet a rajongók 2007-ben hagytak hátra.

A sorozat egy olyan világot mutat be, ahol háború folyik az autoritáriusok között Templom és azok, akik ellenállnak neki. Ha ismeri az Arany Iránytűt, akkor tudnia kell, hogy ez egy olyan világ, ahol mindenkinek megvan a sajátja alakváltás, állati alakú társ, a lelkünk megnyilvánulása.

Logan Dafne Keen vállalja a Lyra Belacqua, egy lány, aki árvaként nő fel Oxford. A napok elteltével a gyermekek eltűnnek, köztük a legjobb barátja, Roger.

Lyra ezután az Északi-sarkvidéki útra indul, hogy megtalálják őt, és összeesküvést fedez fel a világ uralkodó egyházában. Ó, megemlítettem, hogy az X-23 nem az egyetlen mutáns a filmben? Maga X professzor (James McAvoy) az új sorozatban is, Lord Asriel szerepét vállalva.

A BBC és a HBO bemutatott egy új dolgot filmelőzetes a közelgő TV sorozatukra. Itt van:

Bárhol közvetítheti sötét anyagát – végső gondolatok

Az Arany Iránytű a kis képernyőjén úton jár Sötét anyagai jóvoltából HBO, BBC One és New Line mozi.

Most, bárhol is vagy, a a Virtuális magán hálózat. Ha bármire szüksége van, vagy csak chitchat-t szeretne beszélni a sorozatról, keressen fel az alábbi megjegyzés szakaszba.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me