Hogyan nézhetem meg a BBC The Planets Live Online-ját?

A Bolygók tegnap a BBC Two-en mutatták be, és enyhén szólva, ez elgondolkodtató volt. A földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, sikerült VPN segítségével hozzáférhet a BBC iPlayerhez Szolgáltató. Ha érdekel a Bolygók bárhol streamingje, akkor ez az útmutató hasznos lehet.


A bolygók, A BBC iPlayer az Egyesült Királyságon kívül nem érhető el. De ebben a cikkben megmutatom, hogyan kell bárhol feloldhatja a csatornát a világban VPN vagy intelligens DNS proxy használatával. Ily módon, megnézheti az összes epizódot, amint elindul.

Nézze meg a BBC The Planets bárhonnan című műsorát

Hogyan nézheted meg a BBC „The Planets bárhonnan” című részét

A bolygók a BBC-n

Bárhol bárhol lejátszhatja ezt az úttörő új sorozatot a BBC iPlayer-en. Bár a streaming szolgáltatás csak az Egyesült Királyságban lakó nézők számára elérhető, a nemzetközi felhasználók továbbra is hozzáférhetnek hozzá. Ezért engedje meg, hogy időt takarítson meg, és mutassa meg, mi történik, ha külföldről próbál hozzáférni ehhez. „Ez a tartalom nem érhető el a helyén” – jelenik meg a képernyőn.

A probléma az, hogy a Az IP-cím feltárja a helyét a világhálón. És amikor a BBC iPlayer ezt megtudja, akkor megszüntetik. Ez az egész szerzői jogi kérdések miatt. De ne aggódjon, srácok, a VPN-k és az intelligens DNS-proxyk segíthetnek.

A bolygók streamingje a VPN segítségével

A The Planets az Egyesült Királyságon kívüli nézésének legjobb módja a egy virtuális magánhálózat. Ez az eszköz képes elronthatja globális pozícióját az IP-cím elrejtésével. Először: a VPN átirányítja az online forgalmat az Ön által választott hálózatra, még akkor is, ha külföldön van. Akkor, megváltoztatja az Ön IP-címét hogy megfeleljen a választott régiónak.

Következésképpen meg fogod tenni úgy tűnik, mintha az országon belül lennél, és az e terület bármely korlátozott weboldala hozzáférhetővé válik. Más szavakkal, képes leszel csatlakozzon egy brit szerverhez, bárhol is van és kap egy új brit IP-címet. Ez becsapja a BBC iPlayer-t arra, hogy azt gondolja, hogy a látóterületén belül tartózkodik. Feloldja a tartalmát, beleértve a The Planets-t is.

Feloldja a BBC iPlayer – VPN feloldását

Csak kövesse az alábbi lépéseket, és minden rendben lesz:

 1. Ha még nem rendelkezik VPN-szolgáltatással, akkor előfizetnie kell. én javasoljuk az ExpressVPN használatát.
 2. Állítsa be az alkalmazást a számítógépen, iOS, Android, Mac vagy bármilyen más eszközön.
 3. Csatlakozás egy brit szerverhez és kap egy brit IP-címet. 
 4. Győződjön meg arról, hogy a VPN sikeresen megváltoztatta IP-címét a WhatIsMyIP.network sikeres meglátogatásával.
 5. Menj a BBC iPlayer-hez webhely vagy alkalmazás, attól függően, hogy melyik készüléket szeretné használni.
 6. Élvezze a The Planets mérföldkőnek számító sorozatot.

A legjobb VPN-k a BBC iPlayer feloldásához

Ha Ön VPN kezdő, hadd mondjam el előre, hogy nagyon sok szolgáltató van odakinn. De nem mindegyik szállít, ahogy ígérik. Ezért, ha nem érzi magát a legjobb szolgáltatót keresni, akkor nézze meg az alábbi táblázatot. Ez a lista tartalmazza a az iparág legmagasabb rangú márkái, tehát bármelyiküknek csak jó lenne.

ExpressVPN

Természetesen néhány szolgáltató jobb, mint mások, ezért választottam az ExpressVPN-t az első számú válogatónknak. Először is a társaság tulajdonosa több mint 1000 szerver 94 országban, az Egyesült Királyság bevonásával. Ez az egyik a vállalkozás legnagyobb hálózata, és ez megadja neked hozzáférés bármely brit csatornához, beleértve a BBC iPlayer-t is. Tehát bárhol a világon továbbíthatja a bolygót. Másodszor, az ExpressVPN az egyik a leggyorsabb szerverek, tökéletes funkció a HD programok streamingje. te semmiféle pufferelési vagy betöltési problémával nem kell szembenéznie, még akkor is, ha a kiszolgálók, amelyekhez csatlakoztak, messze vannak.

Sőt, ez a legmegbízhatóbb biztonsági jellemzők a felhasználók számára, beleértve az AES-256 titkosítást. Ez a szigorú protokoll biztosítja a felhasználók maximális adatvédelmét. Harmadik felek, például a kormány vagy az internetszolgáltató, nem férhetnek hozzá a felhasználók adataihoz. Egyéb védőintézkedések közé tartozik megosztott alagút, DNS szivárgás elleni védelem, és egy gyilkos kapcsoló. Ami az adatvédelmet illeti, a cég nem tart naplót, és nyomon követi a felhasználók előzményeit. A weboldalán egyértelműen kijelenti: „Soha nem vezetünk forgalmi naplókat, és nem is tartunk olyan naplókat, amelyek lehetővé tehetik, hogy valaki egyezzen meg egy felhasználó IP-vel és az időbélyeggel. Teljesen megosztott IP-ken dolgozunk, ami azt jelenti, hogy egyetlen IP nem vezet vissza az egyes felhasználókhoz. ”

És végül, az ExpressVPN lehetővé teszi a torrent és a P2P fájlmegosztási tevékenységeket, ami azt jelenti, hogy tudsz biztonságosan töltsön le / töltsön fel bármit, amit akar. Ja, és ha ez nem elég, akkor a cég megadja neked hozzáférés az összes Netflix könyvtárhoz, még az amerikai változat is. És a cég funkcióinak és előnyeinek teljes listájáért olvassa el a ExpressVPN felülvizsgálat.

Nézze meg a Bolygók intelligens DNS-proxykkel

Ha nem szereti a VPN-ket, akkor a Planetek figyelésének egyetlen egyetlen lehetősége az intelligens DNS-proxy. Ez a szoftver csak azokat a URL-eket irányítja át, amelyek feltárják a tartózkodási helyét, így nem fogja megváltoztatni a kapcsolatot. Például az intelligens DNS-proxyk ne rejtse el IP-címét, ami azt jelenti, hogy online identitása mindenki számára látható lesz. Ezenkívül nem titkosítják a forgalmat, így senki sem tudja figyelni a forgalmat és az adatokat. Bár ez lehetővé teszi hozzáférhet a helyi tartalomhoz bármilyen kapcsolatcsökkenés nélkül, ez szintén jelentős biztonsági és adatvédelmi kockázatot jelent.

Ezenkívül az intelligens DNS-proxyk nem nagyon hatékonyak. Nem működnek megfelelően, ha az internetszolgáltató átlátszó proxy-kat használ, vagy DNS-eltérítést alkalmaz. A készüléken történő telepítés nem jár egy séta a parkban, mert nincs külön alkalmazásuk. Ezért manuálisan kell konfigurálnia őket, de rengeteg telepítési útmutatót tartalmaz, amelyek segítenek.

Lépések az intelligens DNS-sel

Végül, itt van, hogyan lehet feloldja a BBC iPlayer blokkolását egy intelligens DNS proxy segítségével:

 1. Feliratkozás egy tisztességes intelligens DNS-re szolgáltatás, mint például Unlocator.
 2. Ellenőrizze, hogy a szolgáltatás kompatibilis-e az Ön készülékeivel.
 3. Konfigurálja az intelligens DNS-t a számítógépen, laptopján, okostelefonján vagy táblagépén. Másik lehetőségként telepítheti útválasztókra, játékkonzolokra vagy intelligens tévékre.
 4. Az Egyesült Királyság által korlátozott csatornák elérése és közvetítése a földrajzi elhelyezkedése ellenére.

A BBC The Planets

Ebben az új sorozatban Brian Cox professzor elmondja a naprendszerünk rendkívüli narratíváját. Az első epizód a Merkúr, a Vénusz, a Föld és a Mars fejlődéséről beszélt, amelyek a Naphoz legközelebbi bolygók. És őszintén szólva, nem tudom megvárni a második epizódot. Tehát ha valaha is azon tűnődött, vajon hogyan kezdődött ez az egész, akkor nem akarja kihagyni ezt.

A bolygók premierje május 28-án volt a BBC Two-en. Ha újra meg akarja nézni az első epizódot, megismételheti a BBC iPlayer-en. De ha fogalmam sincs, miről szól a show, olvassa el a tartalomszolgáltatók véleményét:

premissza

„Ebben a jelentős mérföldkőnek számító sorozatban Brian Cox professzor elmondja a naprendszerünk rendkívüli életét. Négy és fél milliárd éven át mindegyik bolygó hihetetlen utazást tett, csodálatos látványossággal és nagy drámákkal tele. A naprendszer legfrissebb felfedezéseinek adatait felhasználva, az úttörő CGI-vel kombinálva, ez a sorozat felfedi az elképzelhetetlen szépségét és nagyszerűségét nyolc bolygón, amelyek történeteit csak most kezdjük megérteni. 

Az első epizód a Naphoz legközelebb eső négy sziklás világ fejlődését követi nyomon: Higany, Vénusz, Föld és a Mars. Együtt született, harcoltak a korai Naprendszer hihetetlen erőszakával, hogy stabil bolygókká váljanak. Egy darabig mindegyiknek volt egy remény pillanata, amikor szinte földi körülményeket élveztek. Mára azonban a Mercury kopott, kopár világ. A Vénusz egy rohanó üvegházvilág, égő légkörrel, a Mars pedig fagyott sivatag. Csak az Földön maradnak óceánok – és az élet is fennmarad. 

Miért virágzott a Föld, míg a többiek elhalványultak? A valaha alkalmazott legfejlettebb űrmissziók lehetővé teszik, hogy felfedjük azokat a pillanatokat, amikor az egyes világ sorsa megfordult. A higanyt elképzelhetetlen heves összecsapás közben a Naprendszeren átöntötték. Egy óceánokkal ragyogó fiatal Vénuszot csatoltak a naphoz. És egy korai nedves Marsot kirabolták a túléléshez szükséges anyagból. 

Csak a Föld volt elég messze a naptól, hogy az élet megmaradjon. De ez nem maradhat örökké. Több milliárd évvel később a világunk nővéreink bolygóinak sorsát fogja követni, amint a nap kitágul, hogy vörös óriássá váljon. De ugyanúgy, mint más oázisok, felébreszthetnek a gáz óriások távoli holdjein – például a Szaturnusz holdi titánján. A távoli jövőben is élvezheti pillanatát a napsütésben. ”

Filmelőzetes

Itt van, amire számíthat.

A BBC The Planets – következtetés

A Bolygók sorozat hihetetlen részletességgel mutatja be a Naprendszer 4,5 milliárd éves történetét. A legfrissebb űrből származó adatok felhasználásával a feltárások és a legmodernebb CGI feltárja az egyes bolygók titokzatos szépségét. Viták folynak arról, hogy az élet más bolygókon is létezik-e vagy sem.

Függetlenül attól, hogy a tudományba jár, vagy sem, a The Planet nem olyan sorozat, amelyből kihagyni szeretné. Tehát, ha az Egyesült Királyságon kívül él, akkor ezt meg kell tennie szerezzen VPN-t vagy intelligens DNS-proxyt hogy feloldja a BBC blokkolását és folytassa a streaming-et. VPN-t vagy intelligens DNS-t használna? Halljuk meg, mit kell mondani a megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map