Hogyan nézhetem meg a Bellator London 2 MVP és Melillo Live Online mérkőzéseket

Tovább 2019. november 23., szombat, Méreg vállalja A büntető a SSE Aréna Londonban, Angliában. Nem, ez nem egy MARVEL összecsapás, ez az Bellator London 2, egy valós akciódús esemény, amely megadja a szükséges MMA hétvégi adagot. Szerencsére az esemény lehet online közvetítés és azért vagyok itt, hogy kitöltsem Önt a hogyan, mit és mikor. Itt van, hogyan lehet nézni a Bellator London 2: MVP és Melillo bárhol.


A Bellator London 2 élő online nézése

A Bellator London 2 élő online nézése

Bellator London 2 – Helyi és globális streaming

Mint megszoktuk, a Bellator eseményeit élő közvetítésben közvetítik a streaming óriás DAZN. Lehet, hogy nem tudja ezt, de a DAZN globális szinten elérhető, kilenc országot fed le.

A Bellator jogok közül azonban csak hétre került, azaz azt kellene tennie kizárva Spanyolországot és Brazíliát. Ne aggódjon, mivel a DAZN ezt meg is tette 4 millió előfizető eddig; akkor csatlakozhat hozzájuk, ha elkészíti ezt az útmutatót.

De mielőtt a megoldáshoz jutunk, valószínűleg fel kellene tárnunk a jelenlegi kérdést. A DAZN vonatkozik területi alapú tartalomkorlátozás – védelmi mechanizmus a jogainak konkrét védelme érdekében földrajzi helyek.

A Netflix of Sports eddig csak a következő országok. Az előfizetési árakat is felsoroltam.

 • Ausztria: (119,99 € / év, 11,99 € / hónap)
 • Olaszország: (9,99 € / hó)
 • Svájc: (12.90 CHF / hónap)
 • Egyesült Államok: (99,99 USD / év, 19,99 USD / hónap).
 • Kanada: (150 USD / év, 20 USD / hónap)
 • Németország: (119,99 € / év, 11,99 € / hónap)
 • Japán: (1750 / / hónap)
 • Brazília: (37,90 R $ / hónap)
 • Spanyolország: (9,9999 € / év, 9,99 € / hónap)

Mint már említettem, a Bellator eseményei nem lesznek elérhetők a következő nyelven: Spanyolország és Brazília. Látja, hogy a DAZN meg tudja határozni az Ön tartózkodási helyét az Ön megvizsgálásával nyilvános IP-cím. Amint rájön, hogy nem tartozik a lefedettség területére, akkor az is lesz azonnal megszünteti a hozzáférést. Ó, bízz bennem, tudni fogod, hogy blokkolva vagytok, amikor szemtanúja ennek a bosszantónak hiba üzenet:

“A DAZN nem érhető el az Ön országában.”DAZN hiba

A DAZN-t szeretem azért, mert a Bellator MMA események vannak az előfizetésen belül. Nem kell hosszú távú kábelszerződés a tartalom eléréséhez, csak fizeti a fenti előfizetési díjak egyikét, és kész. Ezenkívül számos olyan eszközt lefed, mint például a Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox, PlayStation, FireStick és Smart TV.

Új streaming lejátszó a városban

A DAZN már nem az egyetlen műsorszolgáltató. Az Bellator promóció bevezette saját streaming szolgáltatás globális műsorszolgáltatóként szolgál a harcaihoz. Rajongók szerte a világon, búcsút kell mondaniuk előzetes kártyaszalag késés és az állami szurkolók, készülj fel patak főkártya harcok.

Az új streaming szolgáltatás előzetes harcot mutat be az egész világon. A főkártya-mérkőzések azonban megmaradnak helyi az Egyesült Államokba. Ha meg akarja nézni őket, akkor kell jelentkezzen be a kábel szolgáltatójával, amely magában foglalja a hasonlókat Frontier, AT&T, Verizon, Dish és még sok más.

Ha aktív amerikai utazó kábel előfizetés, elveszíti hozzáférését, ha elhagyja az országot. De amint említettem, ebben a kérdésben is segíteni fogok. Tehát, bármilyen szolgáltatást szeretne, a következő rész fogja használni javítsa meg a problémát.

MVP vs. Melillo Live Anywhere – Geo-probléma megoldva

A ti IP-cím diktálja, hogy mit kap az online hozzáféréshez. A DAZN működéséhez bizonyos IP-címekre van szükség. De összpontosítsunk DAZN US egyelőre, mivel a legtöbb tartalommal rendelkezik. A DAZN nézéséhez a térségben kell lennie Egyesült Államok, vagy legalább úgy tűnik, ott van. Ja, igen, megteheti, ha használ egy Virtuális magán hálózat.

A legismertebb nevén a VPN, ez a kiberbiztonsági eszköz a magasabb fokú védelem és magánélet miközben otthoni vagy otthoni szörfözés közben nyilvános hálózatokat használ. Ez úgy történik, hogy a forgalmat átirányítja a magán alagút, a folyamat titkosítása. Ennek eredményeként a az adatok védettek lesznek, és személyazonosságuk el lesz öltözve.

Ezenkívül egy VPN képes költözése megjelenik egy másik országban, attól a kiszolgálótól függően, amelyhez csatlakozik. Miután létrejött egy kapcsolat, meg fogod tudni szerezzen egy IP-címet abban a régióban, ahol a szerver található. Például, ha csatlakozik a Amerikai szerver, kapsz egy Amerikai IP-cím. Következésképpen képes leszel hozzáférés DAZN és más amerikai alapú streaming szolgáltatások / webhelyek, bárhol is vagy.

Ugyanez vonatkozik a Bellator alkalmazás. Ha te csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és jelentkezzen be a TV-szolgáltató hitelesítő adataival, a főkártyát élőben közvetítheti, bárhol is lehet.

Lépések – Venom vs Punisher globálisan

A következőket kell tennie a csatornák és az patak Bellator London 2 bárhol él:

 1. Első, Iratkozz fel a VPN szolgáltatáshoz. Megnézheti ExpressVPN mivel ez a piac első számú szolgáltatója.
 2. Következő, megkapja a dedikált alkalmazásukat és telepítse az eszközére.
 3. Bejelentkezés a VPN hitelesítő adataival, és nyissa meg a kiszolgálók listáját.
 4. Csatlakozás egy amerikai szerverhez (A DAZN és a Bellator App számára is)
 5. Dob DAZN vagy a Bellator App.
 6. Patak MVP vs. Melillo élj bárhol is lehet.

Ajánltam ExpressVPN személyes tapasztalatok alapján. voltam több tucat szolgáltatót tesztelt korábban, de nagyon érdekelte, mit kínál ez. Több, mint 3000 szerver 94 országban.

A tökéletes biztonság egy séta a parkban az ExpressVPN jóvoltából katonai titkosítás, top-the-top biztonsági protokollok, split alagút, kill kapcsoló és szigorú naplózási politika. Ha nem kiderült, hogy mit keres, ellenőrizze a következőket, és válasszon egy alternatívát.

Bellator London 2: MVP vs Melillo

A Bellator London 2 címe kellett volna MVP és Derek Anderson. Andersonnak azonban sérülés miatt kellett abbahagynia a harcot. De megkaptuk a megfelelő csere formájában A Punisher, Giovanni Melillo.

A harc: 2019. november 23-án, élő a londoni SSE Arénában. Elmondhatjuk, hogy az MVP nagyon pszichés a meccsről, és magabiztos is. Íme, mit kellett mondania:

„Ez a legjobb, amit valaha is éreztem az edzésen, ez a legfényesebb, mint valaha. Összevertem a gépeken, és eltaláltam az összes személyes kívánságomat. Rendkívül jól harcolok, túl jól érzem magam, hogy igazán érdekel, ki áll a ketrecben tőlem. Csak sajnálom, hogy ki az. Nem ismerem Giovanni karakterét vagy személyiségét, de mindig a legjobbat várom el ellenfeleimtől – elvárom, hogy ne adjon neki s *** -ot, aki túl van ketrecben tőle. Mindent megszerez.

Ez lesz az Melillo Bellator debütálása, így nincs mit vesztenie, de sokat kell nyernie. Nem akarod új karriered veszteséggel kezdeni. Összességében Giovanni egy kis mérkőzés 5’11 ”a hosszú és vonzó 6’3-hoz” oldal, aki újabb fénypont-tárcsát szeretne hozzáadni a hosszú befejezési listájához.

MVP vs. Melillo címe a kártya, de vessünk egy pillantást arra, mi más érkezik 2019. november 23-án:

Fő kártya

 • Michael Page (15-1) és Giovanni Melillo (13-4) között
 • Fabian Edwards (8-0) és Michael Shipman (13-2)
 • Terry Brazier (11-2) és Soren Bak (12-1)

Előzetes kártya

 • Charlie Ward (7-3) és Pietro Penini (8-1-1)
 • Denise Kielholtz (3-2) és Sabriye Sengul (Pro debütáló)
 • Kent Kauppinen (11-5) és Andy Mazolo (22-6)
 • George Tokkos (4-0) és Kevin Fryer (7-3)
 • Charlie Leary (16-10-1) és Tim Wilde (12-4)
 • Aiden Lee (7-4) és Damian Frankiewicz (9-2)
 • Robert Whiteford (15-4) és Sam Sicilia (17-10) között
 • Alfie Davis (12-2) és Alessandro Botti (15-10)
 • Walter Gahadza (18-4) és Lewis Long (16-5) között
 • Akonne Wanliss (3-1) és Tim Barnett (7-3)
 • Raphael Uchegbu (1-0) és Shane Campbell (Pro debütáló)
 • Chris Bungard (14-5) vs. Benjamin Brandier (11-6)
 • Nathan Rose (6-2) és Harry Hardwick (4-2)
 • Jeremy Petley (12-8-1) vs Tom Mearns (5-1)
 • Charlotte McIntyre (Pro debütáló) vs Josie Blaber (1-0)

Patak Bellator London 2 élő bárhol – záró gondolatok

Bellator látogatásával London ezen a szombaton az MMA szerelmeseinek megismerkedhetnek a rajongók kedvencei Michael Page, amikor átveszi Giovanni Melillo-t, aki rövidesen vette a harcot, mivel ő lesz promóciós debütálása.

Most már tudod, hogy a A VPN segítségével bárhol tovább folytathatja a harcot. Ha bármilyen kérdése van, vagy előrejelzést szeretne benyújtani, kérjük, tegye meg a az alábbi megjegyzések.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map