Hogyan nézhetem meg a Blue Planet 2-et az Egyesült Királyságon kívül, élőben

Az eredeti, félelmetes Blue Planet dokumentumfilm sorozatot 2001-ben adták át, és csodálatos felvételei miatt a nézők nagyon jól fogadták. 2017-ben a BBC bejelentette, hogy folytatja a népszerű dokumentumfilmet, amelyet október 29-én mutatnak be. Sir David Attenborough visszatér narrációra és bemutatja a Blue Planet 2 folytatását a BBC One-on. A show gyártói és legénysége több mint 1000 órát töltött a mélytengeren, minden kontinensen és az óceánon keresztül forgatva. Most nem biztos, hogy rajongója vagy a természetvédelmi dokumentumfilmeknek, de ha elmulasztotta az első Kék bolygót, akkor biztosan nem akarja elhagyni ezt a következőt. Csodálatos víz alatti tájakat fog tartalmazni. És amikor Hans Zimmer a zenét komponálja, akkor tudja, hogy epikus lesz.


Hogyan nézhetem meg a Blue Planet 2-et az Egyesült Királyságon kívül, élőben

Hogyan nézhetem meg a Blue Planet 2-et az Egyesült Királyságon kívül, élőben

Ha az Egyesült Királyságban él, élőben nézheti meg a Blue Planet 2 csatornát a BBC iPlayer webhelyen ingyenes. A világ bármely más részén élő dokumentumfilm szerelmeseinek azonban nem annyira szerencsése van. Ennek oka az, hogy a BBC iPlayer az földrajzilag blokkolt az Egyesült Királyságon kívül. De ez nem azt jelenti, hogy az online korlátozások elkerülhetők. Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan: a VPN-k és intelligens DNS-proxyk hozzáférést biztosíthat a streaming csatornához, bárhol is van.

Hogyan továbbíthatjuk a Blue Planet 2 Live-ot az Egyesült Királyságon kívül a VPN segítségével

Ha az Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Új-Zélandon, Ausztráliában vagy az Egyesült Királyságon kívül bárhol él, vegye figyelembe, hogy a BBC iPlayer korlátozott. Ha ragaszkodik ahhoz, hogy megpróbálja elérni a szolgáltatást külföldről, akkor a következő helymeghatározási hibaüzenetek egyikére néz:

“A BBC iPlayer programok csak az Egyesült Királyságban érhetők el.”

„Ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén. Kérlek, próbáld újra később.”

Az ilyen frusztráló jelenet elkerülése érdekében virtuális magánhálózatot vagy röviden VPN-t kell használnia. Ez az eszköz képes megtéveszti online helyét és úgy tűnik, hogy úgy látszik, mintha az Egyesült Királyságban lenne. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozni kell egy brit szerverhez. Ez kezdeményez egy a az internetkapcsolat átirányítása hogy áthaladjon a kiválasztott szerveren. És a forgalom lesz titkosított hogy senki sem tudja visszaalakítani. Ezután kap egy a új IP-cím a választott régióból, amely ebben az esetben az Egyesült Királyság.

Ez az egész folyamat rácsapja az iPlayer-t, hogy azt gondolja, hogy te vagy a néző zónában, így feloldva annak tartalmát, hogy élvezhesse.

Ez a bontás a Blue Planet 2 nézéséhez, ha nem kapta meg teljes mértékben:

  1. Iratkozzon fel a legnépszerűbb VPN-szolgáltatásokra, mint például ExpressVPN.
  2. Töltse le a VPN alkalmazást, és telepítse az eszközére. Az alkalmazások kompatibilisek mindennel főbb platformok, beleértve iOS, Android, PC, és Linux.
  3. Dob a szolgáltatás és bejelentkezni fiókja.
  4. Csatlakozás a Brit szerver.
  5. Menjen tovább a BBC iPlayer-hez, és élvezze a csodálatos mélytengeri dokumentumfilmet.

Legjobb VPN-k a BBC iPlayer eléréséhez az Egyesült Királyságon kívülről

Az első lehetőség, amelyet a VPN kiválasztásakor figyelembe kell vennie ExpressVPN. Azt javaslom, mert az összes olyan szolgáltatást kínál, amelyet VPN-től szeretne, beleértve csúcs biztonság, teljes magánélet és kiváló sebesség, nem is beszélve a nagy szerverhálózat. És ami a legfontosabb, akkor az a 30 napos pénzvisszafizetési program amely garantálja a teljes visszatérítést abban az esetben, ha nem tetszik a szolgáltatás.

Mindezek az előnyök sokkal könnyebben megkönnyítették a választásomat ExpressVPN. Használtam a BBC iPlayer eléréséhez az USA-ból és a Blue Planet 2 nézéséhez anélkül, hogy egyetlen epizód hiányzott volna.

De abban az esetben, ha további lehetőségeket szeretne felvenni a tányérra, nézd meg ezeket prémium alternatívák.

Hogyan nézhetjük meg a Blue Planet 2 internetet intelligens DNS-proxykkel

A BBC iPlayerhez hozzáférhet egy másik intelligens DNS-proxy nevű eszközzel is. Csak ezzel a módszerrel a kapcsolat része átirányításra kerül egy másik szerveren keresztül. Ezenkívül az IP-címed megmarad változatlan és a forgalom nem lesz titkosítva. 

És egy másik fontos dolog, amelyet tudnia kell az a tény, hogy az intelligens DNS-proxyk nem működnek, ha az internetszolgáltatója használja átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés.

A készülék beállításához kövesse az alábbi egyszerű utasításokat:

  • Feliratkozni Unlocator vagy egy másik jó hírű Intelligens DNS szolgáltatás.
  • Ügyeljen arra, hogy ők a BBC iPlayer támogatása mielőtt feliratkozna.
  • Állítsa be a szolgáltatást manuálisan az eszközén. Telepítheti bármilyen operációs rendszerre, például iPhone, iPad, Android, Apple TV, PS4, Xbox, PC, Mac, és Amazon Fire TV Stick.
  • Sokat találsz útmutatók és kézikönyvek hogy segítsen abban az esetben, ha bajba kerül.
  • Nézze meg a Blue Planet 2-t, bárhol is van.

Azt javaslom, hogy maradjon Unlocator mert biztosan feloldja a BBC iPlayer és További 200 csatorna. Ide tartozik az ITV, a Channel 4, a BT Sport, a HBO Go, a Hulu, a CWTV és még sok más. És ha feliratkozol, az a ingyenes egyhetes próbaidőszak.

Kék bolygó 2 utánfutó

Hogyan nézhetem meg a Blue Planet 2-t bárhol a világon

A Blue Planet 2 megjelenési időpontja 2017. október 29., vasárnap kerül meghatározásra. Ez 4 éves munka és 125 kirándulás eredménye, amelyek a Föld minden óceánját lefedték. Személy szerint nem várhatom meg, hogy a világ óceánjainak legmélyebb és legsötétebb birodalmait feltáró természetdokumentum visszatérjen.

Ismeri egy másik VPN vagy intelligens DNS szolgáltatást, amely feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását? Mondjon mindent az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me