Hogyan nézhetem meg a DisneyLife-t az Egyesült Királyságon kívül

A Disney az élet. Ez a csatorna, amellyel felnőttünk és megtanultuk szeretni az egész szívünket. Nem tudunk segíteni, de nosztalgikusnak érezzük magunkat, amikor egy olyan Pixar filmmel találkozunk, amelyet gyerekekként újra és újra néztünk. Ezek a filmek és show-k emlékeztetnek bennünket a régi jó időkre, és visszatérnek egy egyszerűbb időbe. Vannak idők, amikor úgy érezzük, hogy újra megnézzük a Disney tartalmat, és amikor megtesszük, csak egy hely van, ahol meglátogathatjuk, és ez a DisneyLife. Itt adhatja meg a Disney világát egy alkalmazásban.


Az egész dolog az, hogy a DisneyLife csak az Egyesült Királyságban kapható, ami világszerte Disney szerelmeseinek ezrei számára csalódást okoz. Az Egyesült Királyságon kívül élő Disney rajongók azonban továbbra is hozzáférhetnek a DsineyLife-hez, mert ehhez csak a hit és a bizalom… és egy kis pixie por szükséges. Nem, csak egy VPN szükséges, és itt van, hogyan kell használni.

Hogyan nézhetem meg a DisneyLife-t az Egyesült Királyságon kívül

Hogyan nézhetem meg a DisneyLife-t az Egyesült Királyságon kívül

Mi a DisneyLife??

A DisneyLife rengeteg exkluzív tartalmat tartalmaz, a színfalak mögött megjelenő funkcióktól kezdve az animált rövidnadrágokig, dalokig és novellákig. A Disney azonban bejelentette, hogy további exkluzív termékeket tervez. A DisneyLife-hez való feliratkozás csak az Egyesült Királyságban havi 4,99 fontba kerül, ami sokkal olcsóbb, mint a többi versenytársnál. Ezenkívül egy hét napos ingyenes próbaverzió is van, így kipróbálhatja a szolgáltatást, mielőtt vállalja. A DisneyLife tartalma offline állapotban letölthető, lehetővé téve a felhasználók számára kedvenc Disney-filmeik megtekintését és kedvenc Disney-dalok hallgatását internetkapcsolat nélkül..

A DisneyLife feloldásának feloldása az Egyesült Királyságon kívül

A DisneyLife szinte mindent tartalmaz, amelyet valaha is sugárzott a Disney Channel-en, ami a végső célpontja a kemény Disney rajongóknak. Ez a csatorna világszerte népszerű. Cumi: cumi csecsemők számára a szórakoztatás ideje alatt, valamint a felnőttek szívfonalait érintő vontatóhajók, amikor erre emlékeztetik. Ha külföldön szeretnénk, nincs szükség indoklásra, csak megtesszük, és egy VPN több, mint a DisneyLife feloldása az Egyesült Királyságon kívül. A VPN kiterjed egy nyilvános vagy megosztott hálózatra, és úgy működik, mint egy alagút, így biztonságosan és névtelenül cserélhet adatot. Az adatok és a kapcsolat továbbításra kerül annak a kijelölt kiszolgálónak az országában, ahol a kiszolgáló található. Ennek eredményeként új IP-címet kap, és hozzáférhet a kiválasztott országban található tartalomhoz. A VPN használatával feloldhatja az Egyesült Királyságon kívüli DisneyLife feloldását:

 1.  Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatót.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy brit szerverhez.
 5. Nyissa meg a DisneyLife alkalmazását vagy webhelyét.
 6. Nézze meg animált klasszikusokat, mint például az Oroszlánkirály és a Dzsungelkönyv, vagy egy sor élő fellépésű filmet, például a Titkárság és a Három muskétás a DisneyLife-en.

Az egyik legjobb szolgáltató, akivel szembesülhet ExpressVPNEz a szolgáltató prémium szolgáltatást és bőséges helyválasztékot kínál. Megbízható előadásaik és hozzáértő ügynökeik segítették az ExpressVPN nevét a piacon. Vannak más szolgáltatók is, amelyek segíthetnek a Fandor eljutásában az Egyesült Államokon kívül, és ezeket az alábbi táblázat tartalmazza.

Mikor indul a DisneyLife az Egyesült Államokban?

Olyan vicces, hogy a DisneyLife nem érhető el az Egyesült Államokban, ha a Disney csatorna elsősorban az Egyesült Államokban található. Mostanáig a DisneyLife streaming szolgáltatása kizárólagos az Egyesült Királyságban. 2015-ben indult, és azóta nagy sikert mutat. Ennek a sikernek köszönhetően a DisneyLIfe az Egyesült Államokba érkezik, de 2019-ig csak a többi platformon fennálló kizárólagossági ügyek miatt. Úgy tűnik, hogy még hosszú várakozás van, csak VPN-t kell használnunk, amíg a varázslat meg nem történik.

Nézze meg a DisneyLife-t az Egyesült Királyságon kívül

Korlátlan Disney-ről beszélünk, srácok! Mi nem tetszik ez az alkalmazás? Bármilyen Disney produkciót felkutathat ezen az alkalmazáson a Disney csatornán, bárhol megfizethető áron. Hamarosan meglátjuk, hogyan alakul a Netflix, amikor a DisneyLife amerikai verziója elindul. Nem mintha nem szeretjük a Netflix eredetit, de a Disney örökre különleges helyet fog foglalni a szívünkben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map