Hogyan nézhetem meg a helyes 3. évad online közvetítését

A TV-műsor rajongói tudják, hogy egy dolog igaz: szeptember minden kezdetét jelzi. Az egyik műsor, amelyben személyesen izgatom, a The Good Place. A harmadik évad nagyon hamarosan megjelenik, és a termelők ígéretet tesznek a premierre a könyvek számára! A harmadik szezon premierje az NBC-ben szeptember 27-én, a Netflix pedig világszerte kínálja 28.-án. Miért kellene tudnia, hogyan kell élőben nézni? Személy szerint nem szeretem a spoilerek elolvasásának kockázatát, és tudom, hogy az internet az Egyesült Államokban az első epizód levegője után mászik velük.. Így nézheti meg a The Good Place 3. évadját az NBC-n, az USA-val egyidejűleg.

Hogyan nézhetem meg a helyes 3. évad online közvetítését

Hogyan nézhetem meg a helyes 3. évad online közvetítését

A jó hely – amit eddig tudunk

Spoiler. EZEN A SZAKASZNAK NAGY SPOILERT. Ugrás a következő szakaszra, ha még nem látta az első 2 évadot.

Ok, figyelmeztettek, folytassuk tovább.

A tavalyi szezon visszatette a négy főszereplőre a Földre. Ezúttal olyan idővonalban vannak, ahol egyikük sem halt meg. Az epizód azzal ér véget, hogy Eleanor (Kristen Bell) saját akarata alapján megtalálja Chidi-t (William Jackson Harper). Ne felejtsd el, hogy egyiküknek semmi emlékezete sincs arról, ami haláluk alatt történt.

A 2. évad utolsó epizódja tökéletesen beállította a közelgő szezonot. A termelők szerint a 3. évad az Eleanor, Chidi, Tahani (Jameela Jamil) és Jason (Manny Jacinto) földi idejét fogja lefedni, miután „halálhoz közeli tapasztalatot” szerzett. Eddig nincsenek fogalmam, hogyan fogják bizonyítani, hogy erkölcsileg jó emberek, anélkül, hogy tudnák, hogy tesztelik őket.

Az S3 Ep1 első két percét az idei San Diego Comic-con műsorán sugározták, és az IndieWire szerint meglátjuk, hogy Michael (Ted Danson) megy a Földre, hogy megmentse a négy karaktert. Azt is hallja, hogy Michael dühöng a galambok iránt, és aki nem szereti, hogy Michael elbűvöl mindennel, ami nem természetfeletti.

A 3. évad premierje egy órányi lesz, tehát biztosak vagyunk benne, hogy a telek nagy részét közvetlenül a get-go fedezi. Az s3 premierjét szeptember 27-én találhatja meg az NBC-n.

Hogyan nézheted meg az NBC jó helyét a világ bármely pontján

Mint fentebb mondtam, a Netflix minden régióban fogja elhelyezni a The Good Place s3-ot. Minden epizódot azonban az NBC-n való megjelenését követő napon kell megnéznie. Ha a műsort az Egyesült Államokkal egy időben szeretné megnézni, akkor szüksége lesz egy módra az NBC feloldásának feloldására, mivel a hálózat streaming platformja az államokon kívül van blokkolva. Ehhez be kell szereznie egy VPN-t.

Miért használjon VPN-t??

Számos oka van annak, hogy miért használjon VPN-t. Ez a szolgáltatás gyorsan szükségessé válik az átlagos internetező számára. A VPN titkosítja az Ön adatait, és privát kapcsolaton keresztül irányítja a forgalmat, így teljes biztonságot és anonimitást biztosítva az interneten. Annak érdekében, hogy a VPN ezt meg tudja tenni, a rendszer felkérést fog kapni az egyik szerverükhöz. Amikor a forgalmat átirányítja egy szerveren keresztül, a nyilvános IP automatikusan megváltozik. A nyilvános IP-t használják a webhelyek és az internetszolgáltatók annak meghatározására, hogy melyik régióban tartózkodnak. Ha amerikai szerverhez csatlakozik, akkor az IP-cím amerikai IP-ként fog olvasni. Ily módon hozzáférhet a tartalomhoz, amely csak az Egyesült Államokra korlátozódik.

Az NBC The Good Place S3 blokkolásának feloldása VPN segítségével

Most, hogy tudta, hogy egy VPN hogyan oldhatja fel az NBC blokkolását, beszéljünk a VPN megszerzésének technikai aspektusáról. Ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, a VPN nem túl könnyű használni. Bárki, aki tudja, hogyan kell alkalmazást használni, használhat VPN-t. Kicsit tech-orientáltabb emberek számára az OpenVPN protokollt használó VPN-ket szinte bármin konfigurálhatják.

Más szavakkal, a VPN bárki számára használható. Itt minden, amit meg kell tennie ahhoz, hogy egy VPN átlagos internetes felhasználóként működjön:

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatót. Nyissa meg a szolgáltató weboldalát és iratkozzon fel a szolgáltatásra.
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást arra a készülékre, amelyet a műsor közvetítéséhez használ. A VPN-eknek általában vannak alkalmazásai Mac, Windows, iOS és Android eszközökhöz.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be a fiókjával.
 4. Válasszon egy amerikai szervert, és csatlakozzon hozzá. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 5. Ellenőrizze, hogy az Ön IP-je most megjelenik-e az Egyesült Államokban.
 6. Menj az NBC élő közvetítéséhez és nézd meg a The Good Place 3. évadját, az USA-val egy időben!

Lát? Ez minden, amire szüksége van.

Ha egy másik országból származó műsor blokkolását fel szeretné tiltani, csak válasszon ki egy szervert az adott országból, és nyomja meg a csatlakozás gombot.

A legjobb VPN az NBC feloldásához

Ami fel kell fizetnie a VPN szolgáltatóra, azt javaslom az ExpressVPN-t. Kicsit drága, összehasonlítva más szolgáltatásokkal, de ez a piac abszolút legjobb szolgáltatója. Azoknak, akik nem tudják, a VPN egy olyan szolgáltatás, amelyet „megkapsz, amit fizetsz”. Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintésünket itt, de néhány ponton felvázolhatjuk azokat az okokat, amelyek miatt az ExpressVPN mindig a legfontosabb javaslataim:

 • Hozzáférés 2000 szerverhez, több mint 94 országban elterjedve, garantálva a globális szerver lefedettséget.
 • Katonai titkosítások és a legújabb VPN-protokollok
 • A legjobb VPN ügyfélszolgálati csapat
 • Szigorú nulla naplózási politika, amelyre számíthat
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia (Nincs feltett kérdés!)

Ez az utolsó pont? Ez azt jelenti, hogy akár egy hónapig kipróbálhatja, mielőtt valós kötelezettségvállalásokat vállalna. Ha még mindig nem gondolja, hogy az ExpressVPN az Ön számára elérhető szolgáltatás, próbálkozzon a következő csúcsminőségű VPN-szolgáltatók egyikével:

A jó hely 3. évadának közvetítése – Záró gondolatok

Még néhány hét, és a várakozásnak vége. A VPN használatával kihagyhatja a Netflix 24 órás türelmi periódusát, és az Egyesült Államokkal egy időben online megjelenítheti a The Good Place S3 képernyőt. Fontos megjegyezni, hogy míg a VPN feloldja az NBC regionális korlátozásait, addig nem szabadít meg minden további regisztrációs díjat vagy feltételt, amelyet a platform érvényesít. Ha megvan a fedezeted, akkor már nagyon készen állsz arra, hogy menjen! Addig, itt van a szezon előzetese, amely felkelt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me