Hogyan nézhetem meg a My5-et Írországban: 2 gyors módszer

Nemrégiben költözött Írországba, és észrevette, hogy elvesztette a My5 hozzáférést. A My5, a 5. csatorna streaming szolgáltatása földrajzilag blokkolt Írországban. Ez sok brit emigráció és a My5 programjainak ír rajongói számára jelent problémát. De ne aggódjon, 2 különféle módszerrel fedezte fel Önt, amelyek segítségével feloldhatja a My5 alkalmazást Írországban.


Hogyan nézhetem meg a My5-et Írországban: 2 gyors módszer

Hogyan nézhetem meg a My5-et Írországban: 2 gyors módszer

Hozzáférhet a My5-hez Írországban?

Nem, sajnos a My5 (Channel5) csak Nagy-Britanniában érhető el. Az Ír Köztársaság lakói nem férnek hozzá a csatorna szolgáltatásához.

Ez egyszerűen a szerzői jogi törvényeknek köszönhető, és ennek nincs semmi köze ahhoz, hogy maga a csatorna szolgáltatásait nemzetközi szinten kívánja-e nyújtani, vagy sem. A nemzetközi szerzői jogi törvények enyhítése érdekében a webhelyek általában IP-tilalmat írnak elő minden nem brit IP-címre, amely a webhelyhez való csatlakozást kéri..

De ne aggódj. Kétféle módon lehet megkerülni ezeket a tilalmakat, és továbbra is megnézheti a My5-et Írországban.

Nézze meg a My5-et Írországban, VPN-sel

Az első módszer a VPN-nek nevezett kiberbiztonsági eszköz használata.

Rövid virtuális magán hálózat, egy VPN titkosítja az Ön adatait, és a forgalmat átirányítja a saját biztonságos szerverein keresztül. Ez azt jelenti, hogy a forgalmat oly módon fogja el, hogy senki sem tudja megszerezni az Ön adatait, vagy kémkedni az internetkapcsolaton..

Amikor azonban a forgalmat átirányítják, a nyilvános IP-cím megváltozik. A kiszolgálótól függően, amellyel csatlakozni választott, képes lesz rá hamisíthatja meg IP-jét és hozzáférést kap a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz.

A VPN használatával így érhető el a My5 Írországban:

  1. Iratkozzon fel egy megbízható és megbízható VPN-szolgáltatóval.
  2. Töltse le és telepítse a streaming eszközén működő VPN alkalmazást. Általában talál alkalmazásokat Windows, iOS, MacOS, és Android készülékek.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon a UK VPN szerver.
  4. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
  5. Menj tovább a A Channel5 webhelye és élvezd!

Tessék, itt van. Az egyetlen fő dolog, amit meg kell tennie, a VPN-szolgáltató kiválasztása. Ön is erre fel van téve:

A legjobb VPN Írországban

Szakértőnk, Charles, már elvégezte a kutatást és írt egy részletes áttekintés a legfontosabb VPN-k közül, amelyeket Írországban kell használnia. A dolgok egyszerűsítése érdekében a következő választja:

Charles ezt találta ExpressVPN a legjobb VPN-szolgáltató, amelyet Írországban használhat. Ennek oka az, hogy ez a szolgáltató a piacon az egyik legmegbízhatóbb és legkevésbé lekerekített szolgáltatást nyújtja. Büszkélkedhet az iparág legjobb ügyfélszolgálati csoportjával is, ami fontos a VPN világában. Nem is beszélve arról, hogy számos szerverhez fér hozzá, amelyek mindegyike optimalizált a sebesség és a DDoS védelme érdekében. 30 napos pénz-visszatérítési garanciájukkal akár egy hónapig kipróbálhatja, mielőtt valódi kötelezettségvállalást vállalna.

Ha nem szereti az ExpressVPN-t, akkor vannak más VPN-szolgáltatók, amelyeket használhat Írországban:

Nézze meg a My5-et Írországban, intelligens DNS-sel

Itt van a helyzet a VPN-ekkel kapcsolatban: lelassítják az Ön internetét. A forgalom átirányítása az Internet sebességének egy részét elvezeti, és nem minden felhasználó rendelkezik ilyen kapcsolattal. Ha nem akarja foglalkozni ezzel a kérdéssel, vagy ha nem igazán törődik a VPN hozzáadott biztonságával, használhat intelligens DNS-proxyt.

Csakúgy, mint egy VPN, az intelligens DNS-proxy olyan szolgáltatás is, amelyet előfizethet. A VPN-től eltérően, ez a szolgáltatás kifejezetten a földrajzilag korlátozott csatornák feloldására vonatkozik. Minden szolgáltatásnak megvan a saját csatornalistája, amelyet fel tud tiltani, ami azt jelenti, hogy a vezetékvágást a Smart DNS képességeire kell korlátoznia. Íme néhány fő különbség a VPN és az intelligens DNS között:

  • Az intelligens DNS-proxyk nem hamisítják meg az Ön IP-jét.
  • Nem titkosítják az Ön adatait, és nem irányítják újra az összes forgalmat, azaz az intelligens DNS nem biztonság-orientált eszköz.
  • Az intelligens DNS-proxy nem fog működni, ha az internetszolgáltató átlátszó proxykat használ vagy DNS-eltérítést alkalmaz. Időnként kitalálhatja, hogy átlátszó proxy alá tartozik-e Ön, de a sikertelen intelligens DNS általában a leginkább indikatív intézkedés.
  • Az intelligens DNS-proxyknek szükségük van egy kis konfigurációra. Nincsenek letölthető alkalmazások. Be kell állítania egy tech-alapú folyamatot, hogy beállítsa. A jó hír az, hogy a legtöbb szolgáltatás részletes útmutatásokat kínál arra, hogyan kell ezt megtenni, így a szolgáltatást bárki számára elérhetővé teszi.

Tehát, most, hogy tisztában van a két módszer közötti különbséggel, térjünk tovább a szolgáltatásra, amelyet Írországban kell használni.

A legjobb intelligens DNS Írországban

Szakembereink javasolják a használatát Unlocator mint intelligens DNS-szolgáltató Írországban. Ez a szolgáltató fantasztikusat kínál a nem blokkolt csatornák listája, amelyek tartalmazzák az 5. csatornát (My5). Nekik is van a legtöbb egyszerű útmutatók az iparban, és 7 napos ingyenes próbaidőszakot kínálnak hitelkártya nélkül. A tárgyalást követően továbbra is élvezheti a 14 napos visszatérítési időszak előnyeit, ami azt jelenti, hogy mielőtt elkötelezi magát, ellenőrizheti, hogy a Unlocator működik az Ön számára..

Nézd meg a Channel5 Online Írországban – záró gondolatait

Hölgyeim és férfiak, itt van két különböző módszer, amelyek segítségével feloldhatja a My5 alkalmazást Írországban. Ne feledje, hogy mindkét eszköz feloldhatja a csatorna által előírt földrajzi korlátozásokat. Ez azt jelenti, hogy nem kerülik meg a csatornán felmerülő előfizetési díjakat vagy regisztrációs folyamatokat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me