Hogyan nézhetem meg a National Geographic az USA-n kívül

Hogyan nézhetem Nat Geo-t az Egyesült Államokon kívül? Van egy egész világ a világon, amelyről Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Királyságban nem tudnak, mert a Nemzeti Földrajz földrajzilag korlátozott. A világ minden táján sok ember virágzik a művészet és a tudomány területén, és pontosan ez az, amit Nat Geo kínál a nézők számára. Vagy mondjuk az amerikai nézőpontját? Ez ennyire egyszerű. Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, megnézheti a National Geographic nézetet. Ha nem, nos, akkor nehéz szerencsét. Valójában a szerencsének semmi köze sincs hozzá, mert egy VPN-szolgáltató akkor is hozzáférést biztosít a Nat Geo-hoz, ha nem az Egyesült Államokban tartózkodik. Egy másik lehetőség a Nat Geo feloldásához a fent említett országok bármelyikében az intelligens DNS proxy. Mindkét eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a National Geographic szoftvert bármilyen PC-n, Mac-en, Android-on, iPhone-on vagy iPad-en megszerezzék.

Hogyan nézhetem meg a National Geographic az USA-n kívül

Hogyan nézhetem meg a National Geographic az USA-n kívül

Hogyan nézhetjük meg a National Geographic USA-n kívüli VPN-jét

Persze, a Nat Geo jelmondata tovább van, de úgy tűnik, hogy nem elég messze a határokon átlépni, és a világ különböző részeiről más emberek számára is kíváncsi élni, mindig kíváncsi vagy merni felfedezni. Szerencsére van mód az Egyesült Államokon kívüli emberek számára, akiket megfosztottak a természettel, a tudománygal, a kultúrával és a történelemmel kapcsolatos tényszerű tartalmaktól, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak. A VPN létrehoz egy privát digitális alagutat, ahol minden adat áthalad és titkosítva lesz. Ez a biztonságos módszer segít az online névtelenség megszerzésében, és adatát biztonságban tartja a hackerektől..

A VPN lehetővé teszi a csatlakozást egy szerveréhez, amely sok országban terjed. Ha csatlakozik egy másik szerverhez, megkapja a kiszolgáló IP-címét (ahol található). Ez lehetővé teszi az ott elérhető tartalom elérését. Kövesse ezeket az utasításokat, hogy megtudja, hogyan lehet VPN segítségével megszerezni a Nat Geo-t az Egyesült Államokon kívül.

  1. Az első dolog, amit meg kell tennie, regisztrálnia kell a VPN szolgáltatást.
  2. Ezután hozzon létre egy VPN-fiókot.
  3. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen a Nat Geo adatfolyamot szeretné közvetíteni.
  4. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban.
  5. Miután csatlakozott egy indiai szerverhez, kap egy Amerikai IP-cím így úgy néz ki, mintha az Egyesült Államokban helyezkedik el.
  6. Most, hogy van amerikai IP-je, a világ bármely pontjáról könnyen elérhető a Nat Geo.

A National Geographic garantált hozzáférése és a világ bármely részének tökéletes biztonsága érdekében javasoljuk, hogy jelentkezzen be ExpressVPN. Jók! A földrajzi korlátozások megkerülése a dolog, a sok egyéb szolgáltatás mellett, a gyors sebességtől a kiváló ügyfélszolgálatig. Ha további lehetőségeket szeretne megvizsgálni, feltétlenül nézze meg az alábbi táblázatot.

Hogyan lehet feloldni a National Geographic blokkolását az Egyesült Államokon kívüli intelligens DNS használatával?

Keressen és fedezze fel a tudomány új gyűjteményeit & Felfedezés, kaland, állatok és család a Nat Geo-val az Egyesült Államokon kívül, intelligens DNS proxy segítségével. Ez a proxy sikeresen feloldja a tartalom blokkolását a világ minden tájáról, de nem tartja fenn a felhasználók adatait. Az intelligens DNS által működtetett eljárás különbözik a VPN-től. Például, eltérően a VPN-től, az intelligens DNS nem ad a felhasználóknak új IP-címet. Ne aggódjon, a Nat Geo feloldást kap, és ezt teheti meg:

  1. Először menjen tovább a Unlocator-ba, és iratkozzon fel egy ingyenes, 7 napos próbaverzióra.
  2. Kövesse ezeket a videókat / telepítési útmutatásokat a Smart DNS konfigurálásához az adatfolyam-eszközön.
  3. Nyissa meg a National Geographic webhelyet / alkalmazást.
  4. Készüljön fel arra, hogy felszabaduljon a Nat Geo valóságából és álszerte tudományos szórakoztató műsorból.

Ha jó és megbízható intelligens DNS-proxyra van szüksége, amely segít felszabadítani a Nat GEo használatát az Egyesült Államokon kívül, akkor mindenképpen vegye igénybe a Unlocator. Nagyon jól működik minden eszközön, és 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, tehát megéri a próbát.

Nézze meg az National Geographic az Egyesült Államokon kívül

Ha amerikai emigráns vagy, VPN vagy Intelligens DNS proxy segítségével felzárkózhat a kedvenc sorozat legújabb epizódjaiba, vagy nézhet lenyűgöző dokumentumfilmeket, például a Genius, a Mars, az Incredible Dr. Pol és a Wicked Tuna a Nat Geo-n. Ki mondta, hogy a TV nem lehet oktató? Ha olyan csatorna van, amely informatív, érdekes és érdemi tartalmat nyújt, mint például a National Geographic, csodákat tehet a tévékészülékek számára. Tehát a VPN vagy az intelligens DNS proxy előfizetése valójában befektetés lenne a szellemi fejlődésbe.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me