Hogyan nézhetem meg a Showtime-t az Egyesült Királyságban – Két egyszerű módszer

Amerikai emigránsok vagy az Egyesült Királyság lakosai, szeretné tudni, hogyan érhető el olyan műsorok, mint a Homeland, a Ray Donovan, a Fekete hétfő és a Twin Peaks? Ha megfelelő módon keresi a kedvenc műsorainak online megtekintését anélkül, hogy el kellene hagynia az Egyesült Királyságból, akkor jó helyen jár. Olvassa tovább, hogy megtudja, mely két módszer használható a Showtime elérésére az Egyesült Királyságban.


Hogyan nézhetem meg a Showtime-t az Egyesült Királyságban

Hogyan nézhetem meg a Showtime-t az Egyesült Királyságban

Hogyan nézhetjük meg a Showtime-t az Egyesült Királyságban VPN-sel

Az első dolog, amelyet a Showtime megtekintéséhez használhat az Egyesült Királyságban, a VPN.

A virtuális magánhálózat rövidítése: a VPN olyan eszköz, amelynek 2 alapvető funkciója van:

 1. Az adatok titkosítása.
 2. A forgalom átirányítása.

A VPN kezdetben a vállalkozásokat célzó kiberbiztonsági eszközökként jelent meg. Hasznosságuk és hozzáadott tulajdonságaik azonban kiváló eszközzé tették őket, mint egyén. Miközben a VPN-ek megőrzik az adatait és az internetkapcsolatot privátként, megváltoztatják a nyilvános IP-címüket. Ez a hozzáadott szolgáltatás lehetővé teszi a VPN-eknek a tiltott webhelyek feloldását, és mi segít a Showtime nézésében, még ha az Egyesült Királyságban él is..

Hadd magyarázzam.

A forgalom átirányításához a VPN-k saját szervereikkel fogják átjárni az összes forgalmát rajtuk keresztül. Mivel saját kiszolgálóikat használják, és nem az internetszolgáltató által biztosított kiszolgálókat, akkor olyan nyilvános IP-címet kapsz, amely megegyezik a VPN-kiszolgálóval, amelyhez csatlakozik..

Más szavakkal, csak annyit kell tennie, hogy az Egyesült Királyságban megnézze a Showtime-t, hogy VPN-t használjon, és csatlakozzon egy amerikai VPN-kiszolgálóhoz. A következőképpen teheti ezt lépésről lépésre:

 1. Látogatás egy VPN-szolgáltató webhelyét és regisztrálj szolgálatukért.
 2. Letöltés az alkalmazás, amely működik az Ön streaming-eszközével. Mindig megtalál egy alkalmazást Android, iOS, MacOS és Windows eszközökre.
 3. Dob az alkalmazás és Bejelentkezés a fiókjába.
 4. Válasszon egy Amerikai szerver csatlakozni. Várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
 5. Menj tovább a Showtime-hez, és élvezd!

A legjobb VPN a Showtime számára

VPN-szakértőnk, Charles, már írt egy cikket, amelyben feltárja a legjobb VPN-ket, amelyeket felhasználhat a Showtime blokkolásának feloldására az Egyesült Államokon kívül. Legfontosabb válogatása az ExpressVPN-hez ment, jó okból.

Az ExpressVPN a piac egyik legjobb szolgáltatója. Jó hírnevet szerzett magának, hogy kifogástalan szolgáltatást, valódi bejelentkezési tilalmat és az iparág egyik legjobb ügyfélszolgálati csoportját nyújtja felhasználóinak. Személy szerint már évek óta használom ezt a szolgáltatót, és ennek meg kell buknia. Ez a 2000+ szerverszám globális lefedettséget nyújt, és folyamatosan képes voltam feloldani a webhelyek és csatornák felfedezését a világ minden tájáról, ideértve a Showtime-t az Egyesült Királyságban tett legutóbbi utazásom során is.

Az ExpressVPN nem az Ön csésze teája után próbálja ki ezeket a szolgáltatókat:

Hogyan nézhetjük meg a Showtime-t az Egyesült Királyságban az intelligens DNS segítségével

Előfordulhat, hogy néhány ember nem akarja, vagy szüksége van egy VPN biztonsági funkcióira. Ha ez a helyzet az Ön számára, akkor a Showtime feloldásának feloldásához az Egyesült Királyságban a második módszert használhatja: intelligens DNS.

Az intelligens DNS olyan szolgáltatás, amelyre feliratkozhat, és amely kifejezetten a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldásához szükséges. Ez az egyetlen hasonlóság a két szolgáltatás között. Itt található a különbségek listája, amelyek segítenek a helyes döntés meghozatalában:

 • Az intelligens DNS nem befolyásolja az internet sebességét.
 • Az intelligens DNS-proxyk nem védik meg a DNS-eltérítésektől vagy az átlátszó proxyktól.
 • Az intelligens DNS-proxyknek szükségük van egy kis konfigurációra. Nincsenek letölthető alkalmazások. Be kell állítania egy tech-alapú folyamatot, hogy beállítsa. A jó szolgáltatónak könnyen követhető útmutatók lesznek, amelyek segítenek abban.
 • Az intelligens DNS-t konfigurálhatja az eszközök szélesebb választékán, például Android, iOS, Apple TV, PC, Mac, Amazon Fire Stick, PS3, PS4, Xbox és egyebek.

Fontos megjegyezni, hogy az intelligens DNS használatával hozzáférhető tartalom az előfizető szolgáltatás függvényében különbözik. Az intelligens DNS-proxyknek listája lesz azokról a csatornákról, amelyeket fel tud tiltani: Ön nem személyesen választhat ki egy szervert, vagy nem engedhet fel csatornákat a listán kívül.

A legjobb intelligens DNS a Showtime számára

VPN-szakértőnk javasolja, hogy a Unlocator alkalmazást használja az intelligens DNS-hez. Hozzáférést biztosít több mint 200 fel nem blokkolt csatornához, beleértve a Showtime-t, és egy nagyszerű ügyfélszolgálati csapattal rendelkezik, amely mindig készen áll a segítségre. Ezenkívül számos hasznos és egyértelmű útmutatót nyújtanak a felhasználók számára, amelyek segítenek a konfigurációs folyamatban.

Mindent kipróbálhatja a 7 napos ingyenes próbaverzió előnyeinek kihasználásával. Még azt sem kérik tőled hitelkártya számot, hogy aktiválhassa. A szolgáltatás megvásárlását követően a 14 napos visszatérítési politika is részesülhet előnyben. Ily módon ellenőrizheti, hogy helyesen dönt-e el az intelligens DNS-előfizetéssel kapcsolatban.

Hogyan lehet felszabadítani a Showtime-t az Egyesült Királyságban – Záró gondolatok

Itt van kétféle módszer, amellyel feloldhatja a Showtime használatát az Egyesült Királyságban. Ne feledje azonban, hogy sem a VPN, sem az intelligens DNS nem képes megkerülni a csatornák által felvetett regisztrációs vagy előfizetési díjakat. Mindezek a szolgáltatások kiegyenlítik a versenyfeltételeket, és hozzáférést biztosítanak az Ön országában korábban blokkolt oldalakhoz és csatornákhoz.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me