Hogyan nézhetem meg a Super Bowl 2020-ot a FireStick-en kábel nélkül

Nagyszerű hír foci rajongók és zsinórvágók. Sok streaming platform sugároz 54. Super Bowl tovább 2020. február 2. Míg a Fox Sports az Egyesült Államok hivatalos műsorszolgáltatója, a zsinórvágóknak számos módja van a Mega Event élő közvetítésének. Most ez az útmutató célozza meg Fire Stick felhasználók és a A Super Bowl élő közvetítése az eszközön még soha nem volt ilyen egyszerű. Itt van, mit kell tennie.


Hogyan nézhetem meg a Super Bowl 2020-ot a FireStick-en kábel nélkül

Hogyan nézhetem meg a Super Bowl 2020-ot a FireStick-en kábel nélkül

Super Bowl 2020 a FireStick-en – a letölthető alkalmazások

Az egyik dolog a hivatalos műsorszolgáltató birtoklása, és az dedikált alkalmazások a Fire Stick-en egy másik. Ma olyan csatornákra koncentrálunk, amelyek a Super Bowl élő közvetítését kínálják kábel előfizetés nélkül.

A jó hír az, hogy a Fire Stick egy csomót tartalmaz ezekről. Mielőtt folytatnánk, rámutatnunk kell arra, hogy ezek a csatornák földrajzilag korlátozottak bizonyos helyekre.

Látja, függetlenül attól, hogy a hivatalos weboldaluk / ügyfeleik vagy a Fire Stick-en elkötelezett alkalmazásuk – ezek a szolgáltatások továbbra is érvényesek területi alapú tartalomkorlátozás. Ez korlátozza a felhasználók hozzáférését a bizonyos helyeken.

Bármely online streaming csatorna meghatározhatja a jelenlegi tartózkodási helyét megvizsgálja az Ön IP-címét. Ha nem tartózkodik a lefedettségi területén, szinte azonnal blokkolják Önt, függetlenül attól, hogy milyen készüléket használ.

Ez egy olyan probléma, amelyet később kijavítunk a cikkben. Egyelőre itt vannak a hivatalos nem kábel Super Bowl csatornák letölthető a Fire Stick-on:

 • DAZN (Kanada és Németország)
 • Hulu + Élő TV (Egyesült Államok)
 • Sling TV (Egyesült Államok)
 • BBC iPlayer (Egyesült Királyság)

A problémára megoldást találtak, a csatornákat felsorolták. Most már csak annyit kell tanítanod hogyan kell telepíteni ezek közül bármelyik, ha nem mindegyik, és unblock akkor, ha nem támogatott régiókban él.

A Fire Stick dedikált alkalmazásai – telepítési folyamat

Ne feledje, hogy bár a játék megtekintéséhez nincs szükség előfizetésre, mégis megteszed előfizetésre van szüksége a kiválasztott csatornára. A fentiekben látta azokat a régiókat, ahol a csatornák elérhetők.

Fennmaradt az, hogy ki kell választania egyet, amelyik a legmegfelelőbb, és telepítenie kell a Fire Stick eszközére. Példaként fogjuk venni a DAZN-t, mivel ez a sport egyik vezető csatornája, és kínál egy 30 napos ingyenes próbaverzió új felhasználók számára

A DAZN előfizetése meglehetősen olcsó, összehasonlítva azzal, amit kapsz cserébe. Nem csak a Super Bowl-ot kell nézni, akkor hozzáférhetsz hozzá is tucatnyi más sportesemény a világ körül.

Mindezekkel végigvezeti Önt a DAZN telepítése a Amazon Fire Stick. Megjegyzés: Ugyanezt lehet tenni az összes fent említett csatornán.

 1. Indítsa el a FIRESTICK és válassza ki a keresési funkció.
 2. Begépel DAZN majd kattintson az alkalmazásra.
 3. Ezután kattintson a gombra ‘Kap’.
 4. Most válassza ki ‘Letöltés’.
 5. A DAZN alkalmazás mostantól meg fog jelenni letöltés és telepítés a FireStick-en.
 6. Képes leszel közvetítse a Super Bowl 2020-at ingyenes élő közvetítés az Amazon Fire TV-n.

Most, hogy lefedtük a telepítési részt, emlékeztetnünk kell rá A DAZN bizonyos régiókra korlátozódik és a többi fent említett csatorna. A következő részben pontosan megtanulja, hogyan lehet őket az eredeti lefedettségi területén kívül működtetni.

Patak Super Bowl a FireStick-en – globális lefedettség

Mint fentebb már említettem, csak a kiválasztott országokban lesz szabad a Super Bowl nézni. Például a Sling TV-k eset, Amerikában élő amerikai ex-pats Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában vagy másutt a tengerentúlon, a földrajzi korlátozások miatt nem tud hozzáférni annak tartalmához.

Megállapítottuk, hogy az Ön IP-címe felelős az ilyen blokkokért, mivel segíti a csatornát a tartózkodási hely meghatározása. Amikor a Sling TV-ről beszélünk, amerikai IP-címre van szükség. Ellenkező esetben a következőket kapja meg geo-hibaüzenet:

“Sajnáljuk. A Sling TV csak az Egyesült Államokban kapható. Köszönjük az érdeklődést.”Hiba a TV-s helymeghatározásban

A Sling TV eléréséhez meg kell hamisítania online helyét az USA-ban. Ennek leghatékonyabb módja a Virtuális magán hálózat. Látja, a VPN egy olyan eszköz, amely átirányítja az Ön adatait a hálózatának dedikált szerverén keresztül.

A csatlakozás után a VPN titkosítja a forgalmat (biztonságot ad) és elrejti az IP-címet (névtelenséget ad hozzá).

Öltözött IP-címmel a VPN ideiglenes címet rendel hozzá az Ön országában, ahol a szerver található. Például, ha te csatlakozni egy amerikai szerverhez, kapsz egy Amerikai IP-cím. Ennek eredményeként a Sling TV, a Hulu és más amerikai csatornák kedvelt csatornáit közvetítheted bárhol is lehet.

A Fire Stick csatornák feloldása külföldről – a lépések

Ez nem lesz könnyebb, őszintén szólva. Csak néhány lépést kell követnie, és nem sokkal megnézheti a 2020-as Super Bowl on Fire Sticket:

 1. Először jelentkezzen be prémium VPN-szolgáltatónál. Ajánlásunk a következőre vonatkozik ExpressVPN.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a FireStick eszközére. Az ügyfelet közvetlenül a boltból is megszerezheti.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, jelentkezzen be, és lépjen a kiszolgáló listára.
 4. Most, a letöltött csatornától függően, csatlakoztasson egy VPN szerverhez ennek megfelelően:
  • USA szerver a Sling TV vagy a Hulu számára.
  • Egyesült Királyságbeli szerver a BBC iPlayer számára.
  • Német vagy kanadai szerver a DAZN számára.
 5. Indítsa el a csatorna alkalmazását.
 6. A 2020-as Super Bowl kábel nélküli bárhol élőben közvetíthető a Fire Stick eszközön.

A legjobb VPN szempontjából megnézheti a Super Bowl 2020 vezeték nélküli élő közvetítését a FireStick-en, ExpressVPN jobbra van a tetején. Van egy dedikált VPN alkalmazásuk az Amazon FireStick számára, és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínálnak. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a legfontosabb VPN-szolgáltatókat, amelyeket szintén használhat.

Hogyan nézhetem meg a Super Bowl 2020-ot a FireStick-en kábel nélkül

Ez alapvetően csak annyit kell, hogy tudjon arról, hogyan továbbíthatja a 54. kiadás a Super Bowl a FireStick-en kábel nélküli élő. Milyen előrejelzései vannak a San Francisco 49ers vs. Kansas City vezetõi? Várja J-Lo és Shakira félidős showját? Ossza meg gondolatait alább.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map