Hogyan nézhetem meg a SuperSportot Dél-Afrikán kívül

A SuperSport feloldása és nézése Dél-Afrikán kívül VPN vagy Smart DNS Proxy segítségével


A SuperSport feloldása és nézése Dél-Afrikán kívül VPN vagy Smart DNS Proxy segítségével

Ebben a cikkben megmutatom, hogyan VPN és Intelligens DNS-proxyk segített figyelni a kedvenc csapataimat a külföldi SuperSport-on.

Hogyan feloldhatjuk a SuperSport blokkolását Dél-Afrikán kívül a VPN segítségével

Mint egy sportkedvelő, aki állandóan külföldön van, bízz bennem, amikor elmondom neked, hogy ez a legjobb út megkerülni a földrajzi blokkokat virtuális magánhálózattal (VPN) van.

Ez a baba nagyon hatékony, mert átirányítja a forgalmat egy másik hálózatra, majd megad egy IP-címet a kiválasztott régióból. Ez a folyamat megcsalja a csatornák streamingjét, mint például a SuperSport, hogy azt gondolják, hogy a lefedettségi zónájukban tartózkodsz, ami azt jelenti, hogy megnézheti azok tartalmát bárhonnan. 

A VPN-k kiváló biztonsági és adatvédelmi funkciókat is kínálnak, mint például a forgalom titkosítás és nulla naplózás. Ennek eredményeként teljes anonimitást élvezhet, amikor online lép fel. Még a saját internetszolgáltató sem fogja látni, mit csinál.

És ha úgy gondolja, hogy a VPN beszerzése bonyolult kérdés, akkor gondoljon újra, mert a következő szolgáltatása csak néhány kattintással elérhető.

  1. Először fel kell előfizetnie egy szolgáltatóra a nagy rangsor és vélemények. Azt javaslom, használja a híres ExpressVPN. 
  2. Akár iOS, Android, PC vagy Mac operációs rendszert használ, lehetősége van letöltés és telepítés az alkalmazás a legtöbb eszközön és platformon.
  3. Miután az alkalmazást beállította a készüléken, indítsa el, jelentkezzen be, és csatlakozzon egy szerverre innen: Dél-Afrika.
  4. Nyissa meg a SuperSport webhelyet vagy alkalmazást, és közvetítse a kívánt versenyeket.

A legjobb VPN-k a SuperSport feloldásához

Szeretnéd a tanácsomat? Könnyedén gondolkodjon, és iratkozzon fel az ExpressVPN segítségével. Vége van 3000 szerver át 94 nemzet, beleértve a Dél-Afrikát is, ami azt jelenti, hogy probléma nélkül feloldhatja a SuperSport és bármely más csatorna zárolását.

Szintén a szolgáltatás nem naplózza a forgalmat, vagy nem tartja a tabulátorokat online tevékenysége, ami tökéletes választást jelent, ha aggódik a magánélete miatt. És megemlítettem, hogy a legerősebbet használja? Titkosítás annak megakadályozása érdekében, hogy bárki figyelje a forgalmát?

Ezenkívül, ha bármilyen problémája vagy kérdése merül fel az ExpressVPN használatakor, vegye fel a kapcsolatot velük éjjel-nappal ügyfélszolgálat élő csevegés vagy e-mail útján.

Nincs sajnálat, amikor feliratkozik az ExpressVPN-re, mert ha elégedetlen vagy a szolgáltatással, teljes visszatérítést kaphat a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 

Ha ez a forgatókönyv, akkor tekintse meg a listában szereplő legfontosabb alternatívákat:

Hogyan nézhetjük meg a SuperSport-ot Dél-Afrikán kívül az intelligens DNS-proxykkel

Ha nem Ön a VPN-típus, akkor az egyetlen másik lehetőség a SuperSport külföldről történő feloldásához: Intelligens DNS-proxy. De ne feledje, hogy az eszköz beállítása az eszközön nem olyan egyszerű, mint a VPN, mert a proxyk nincs külön alkalmazásuk. Ezért konfigurálnia kell őket manuálisan.

Ellentétben a VPN-ekkel, ezek az eszközök csak a kapcsolat egy részét irányítják át, hogy hamisítsák a tartózkodási helyét. Ők ne rejtse el IP-címét, és ne titkosítsa a forgalmat. Egyes felhasználók ezt pozitívnak tekintik, mert az internet sebessége nem csökken. De mások, akik a magánélettel foglalkoznak, inkább kerülik őket.

A legfontosabb dolog azonban, amit figyelembe kell venni, hogy az intelligens DNS-proxyk nem működnek megfelelően, ha az internetszolgáltató átlátszó proxy-kat vagy DNS-eltérítést használ.

  1. Válasszon egy jól ismert és hatékony intelligens DNS-t, mint például Unlocator. 
  2. Állítsa be a készüléken. Úgy találja, hogy ezek az eszközök szinte minden eszközzel kompatibilisek, beleértve a iOS, Android, Mac, PC, Smart TV, Apple TV, Amazon Fire TV PS3 / PS4, Xbox, és roku.
  3. Élvezze kedvenc csapatainak figyelését Dél-Afrikán kívül.

Ha inkább egy intelligens DNS-proxyt szeretne használni a VPN-nél, akkor a legjobb választás a Unlocator. Könnyű és egyértelmű video oktatóanyagok és útmutatók hogy segítsen a készülék zökkenőmentes beállításában, és ez is támogatja a többit 200 csatorna. Ezért ha TV-szerelmes vagy, akkor kedvenc műsorait nézheted meg a BBC iPlayer, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, AMC és még sok más helyszínen..

De ezt még nem kell elköteleznie. Kipróbálhatja ingyenesen, a 7 napos ingyenes próbaidőszak. 

Hogyan lehet feloldni és megnézni a SuperSport külföldi szolgáltatásait – Összeszerelés

Próbálta meg a fent javasolt módszerek egyikét a SuperSport feloldásához Dél-Afrikán kívül? Ha igen, hogyan ment? Ossza meg gondolatait és tapasztalatait a VPN vagy az intelligens DNS használatával a földrajzi korlátozások megkerülésére az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me